Hjem / Samfund / Landsmøde hos Alternativet

Landsmøde hos Alternativet

Hvad får man hvis man tager en virkelighedsfjern, radikal sexgyngeentusiast, og lader ham få frit løb? Ja, svaret er selvfølgelig Uffe Elbæk. Alternativtet har i disse dage landsmøde og vil præsentere 38 punkter om “det næste Danmark”. Man kan dog ikke finde dem på deres hjemmeside eller andensteds på nettet endnu, så vi kigger på lidt af det der har været nævnt i medierne.

Først og fremmest forslaget om flere fjumreår, “inspirationsår”, hvor man kan spekulere over sig selv. Dette skulle man tro kunne gøres i ens fritid, efter arbejde, i weekender og ferier. Nej. Uffe vil have at samfundet skal fremtrylle et års løn så man kan finde sig selv og komme i kontakt med ens fremtidsdrømme og uddanne sig.

Uffe Elbæk peger også på unges højskoleophold som en inspirationskilde til sit forslag om et års uddannelse.

– Og fordi de unge tager på højskole og rammerne er, som de er på en højskole, så finder man pludselig ud af: Er jeg egentlig på vej det rigtige sted hen? Har jeg virkelig truffet det rigtige livsvalg?

– Det er det, jeg forestiller mig: At man hvert tiende år får mulighed for at stoppe op, dygtiggøre sig, inspirere sig selv og så virkelig overveje, om jeg er det rigtige sted i livet, og skal jeg fortsætte med det eller gøre noget andet, siger Uffe Elbæk.

Navlepilleri og selvrealisering. Jeg tror det ville være sundt hvis man gik den anden vej og allerede i folkeskolen afprøvede børns evner og hurtigt fik ledt dem på rette sti i overensstemmelse med deres talenter. I stedet for at uddanne sig til de er 25-30 år, som kun meget, meget få skulle have behov for såsom raketprofessorer og hjernekirurger, så kan man hurtigt få unge i gang med uddannelser til at blive smede, elektrikere, snedkere og it-nørder. At kunne tjene en god løn i en ung alder og kunne etablere sig selv er meget mere gavnligt for den enkelte såvel som samfundet end Elbæks “mig og min navle”-samfund.

Andre forslag inkluderer afskaffelse af privat ejendomsret, borgerting og demokratisk værnepligt.

Jeg er enig med Uffe i at alle ikke skal kunne eje jord i Danmark.  For eksempel Goldman Sachs eller Muhammed skulle nok nægtes dette privilegie. Men folket skal selvfølgelig kunne have papir på deres jord. Det er ikke nok at man symbolsk får sin fædrende jord i fødselsgave.

Hippie-Uffe taler om at *pædagogstemme* “jorden, vandet, luften, kan man eje det?”. Venstreekstremisterne er naturligvis begejstrede for hans retorik, og det er præcis den naive logik som blev brugt til at åbne grænserne og lade tredjeverdensfolk strømme ind i hundredtusindvis. Man kan jo ikke eje Danmark, man kan ikke trække linjer på vores fælles klode og kalde dem lande. Grænser eksisterer ikke, racer eksisterer ikke, folk eksisterer ikke. Alternativet ville have haft gyldne dage i 1980. Naivitet er ingen undskyldning, hvis man forråder sit land.

Uffe Elbæk siger løst om den såkaldte demokratiske værnepligt:

“Ligesom den militære værnepligt, skal der indføres en demokratisk værnepligt, ”hvor unge tager et samfundsansvar”. Der kan være tale om sociale, kulturelle, miljømæssige og en række andre opgaver for de unge. Det er mindst lige så vigtigt som at ”kæmpe en krig et fjernt sted”

Igen bruges ordet demokrati som et ophøjet ideal og pumpes med et indhold som ikke svarer til dets reelle virke. Jeg er mere tilhænger af en værnepligt hvor man får en vis militær grundtræning, men i en kontekst om forsvaret af fædrelandet. Såvel i skole som i forbindelse med værnepligt skal man lære sit folks historie, dets helte og bedrifter og indpodes at man skylder fædrelandet alt hvad man ejer. Det er faktisk både socialt og kulturelt og man kan jo i en sådan værnepligt udføre mange forskellige opgaver i en nationalistisk kontekst. Jeg mistænker dog Uffe Elbæks “demokratiske værnepligt” for at være noget pladderhumanistisk hippieaffald. Vi skærper også tonen omkring det at “kæmpe en krig et fjernt sted”. Det er ikke “lige så vigtigt”, men totalt uacceptabelt og en omlægning af vores udenrigspolitik fra krigsførende, israelsk vasalstat til et selvbevidst land der respekterer andres ditto integritet, er bydende nødvendig.

Hans borgerting er en stor gang ingenting med tilfældige borgere uden mandat som skal sludre med hinanden og politikere. Jeg mener klart at folket skal spørges i centrale spørgsmål, men at styringen af landet skal være langsigtet, stabil og altid med det danske folks interesser for øje. Elbæks demokratifestish er blot det. En fetish.

Som sagt er det ikke alle forslag der er tilgængelige, men på Dagens Blæser vil vi først og fremmest høre hvad Alternativet vil gøre ved den hastige befolkningsudskiftning, de lave danske fødselstal og om der overhovedet er et repatrieringsønske hos Alternativet (skepsis intensiveres).

Hvis vi alligevel bliver en minoritet og Danmark går under uden kamp, så er det hip som hap med ethvert boomer-hippie-forslag. Al politik begynder og ender med multikulturen, for man kan ikke føre en hippiepolitik der forudsætter en homogen befolkning med tryghed, solidaritet og sammenhængskræft, hvis virkeligheden er millioner af arabere og afrikanere, som har helt andre opfattelser af ret og vrang. Vågn op, svans.

Boomeryoga er løsningen på de fleste problemer.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Lars Agerbæk med æKomponistenClausEric KreutzmannIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Ja de jo gået 1/10 tilbage på et år, så nu skal de spamme medierne med deres nonsens for at fange dem der har været indlagt på Sct. Hans

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Næste år må vi sørge for, at sexgyngerne leveres af Ebbesen Kraner.

Komponisten
Gæst
Komponisten

I mellemtiden hos Uffe og Co. : www.youtube.com/watch?v=TW-Yf7OkGyY&ab_channel=MonokulturDrokles

En hel samling af beta-males, feminister, soy-boys, bøsser og hippier… I det hele taget er det indbegrebet af det københavnske (soja) latte-segment.

Måske har Sokrates noget at skulle have sagt om hippie-demagogen Uffe Elbæk…

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

minder mig om hvorfor jeg ser Alternativet som det bedste der er sket for den danske nationale fløj siden Glistrup