Hjem / Verden / Mand i Indien benytter et toilet (men ikke til at forrette sin nødtørft…)

Mand i Indien benytter et toilet (men ikke til at forrette sin nødtørft…)

Al begyndelse er svær. Når man har vænnet sig til at et helt subkontinent er ens personlige toilet, så er det ikke nemt at skulle indskrænke sig til små, mærkelige rum med tragtformede anordninger og dets træk mig her og skyl mig der.

Men det kan lade sig gøre at finde dem anvendelige trods alt. En tesælger fandt ud af, at toiletvand lige var sagen når hans vidunderdrik skulle fremstilles. Så han fik sit vand fra et toilet på et tog. Der er ingen baggrundshistorie udover at han blev taget på fersk gerning, så hvorfor denne vandkilde blev foretrukket, kan vi på Dagens Blæser desværre ikke dokumentere tilstrækkeligt.

Alt i alt konkluderer vi dog at der ikke er nogen fare for bakterier, hvis du drikker toilette på din sommerferie i Indien, eftersom toiletterne kun er til pynt. Vandet dér er formentlig ikke værre end den flydende substans Ganges består af i dag.

Der findes acceptabel lokumste.

Bestiller du te, så husk at få dokumenteret at det rent faktisk er kogt, da man godt kunne mistænke Pajeet for blot at varme det til en 60-65 grader, og så lange det over disken.

Videoen kan man opleve her, omend der ikke er andet at se end en durka durka der kommer med en spand vand.

Jeg synes det er spændende hvordan andre skabninger på guds grønne jord kommer igennem tilværelsen. Der er altid overraskelser i vente. Og, takket være Pajeets evne til at trykke “optag” på sin mobil med sine fækaliebefængte fingre, så har vi oceaner af dokumentation for hvorfor vi skal holde disse mennesker i deres egne lande.

“Global diversitet – national integritet”. I sloganform lyder etnisk udrensning faktisk ret spiselig. *grubleemoji*

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om