Hjem / Danmark / Så er det NU, Løkke. Knus iglomuggierne!

Så er det NU, Løkke. Knus iglomuggierne!

Valget er ovre på Grønland. Et fornærmende idiotisk selvstyre indført i de danskfjendske 1970’ere har nået sin logiske konklusion, og nu er et primitivt fangerfolk, som vi af guds nåde har tilladt sameksistens med, i gang med åbent at stjæle vores største ø.

Lige foran næsen på os. Det kunne være ovre på én dag. Vi kunne med største lethed bure alle involverede spækniggere inde og få orden på vores plagede Grønland. Vores selvrespekt kunne blive levedygtig og dette ydmygende cirkus med inuitklovne kunne tromles permanent ned.

Denne valgkamp viste alt hvad vi behøvede at vide. Inuitfolket så et passivt, tavst dansk politikervælde uden vilje eller ønske om handling. De tromlede uantastet frem med krav om selvstyre, gibsmedat, grundlov, skattelempelser og “selvstændighed”. På VORES ø. Det er så modbydeligt frækt et folkefærd, at min tålmodighed slap op på knapt en måned.

Kære inuitter, betragt dette som en udtalelse fra Det Frie Danmark: Vi erklærer jer krig, som et fremmed folk, en fremmed magt, der på vores kæreste folkeeje, Grønland, forsøger et tyveri af ubegribelige dimensioner. I har mistet jeres tilladelse til sameksistens, I har fået inddraget jeres ret til kunstigt livsophold finansieret af tossegode danske politikere. I ryger tilbage til de nordligste regioner, hvor I kan overleve af sælgnaskeri. Overvåget af droner. Kom ét skridt mod syd og så kommer granatregnen.

I har overspillet jeres hånd. I har vækket den danske vrede. Det er vores ø. De hidtil ubesvarede spørgsmål om hvordan I skulle leve når Grønland atter bliver fuldt dansk, er nu blevet tilstrækkeligt besvaret. I er færdige. Danmark for danskerne. Hele Danmark.

Den nye regering må betegnes som en pro-selvstændighedsregering, og faktisk er de fire partier de allermest ivrige efter selvstændighed i grønlandsk politik, forklarer TV 2s politiske redaktør, Anders Langballe.

Partii Naleraq var allerede kort efter valget fremme med et ønske om at få sat en dato på og komme i gang med en afstemning, så man kunne komme videre mod grønlandsk selvstændighed.

Det samme har det lille parti Nunatta Qitornai, der har sagt, at det skal gå hurtigt, mens også Atassut kræver selvstændighed.

Civile køleskabsnegere kan som sagt få lov at leve i det nordligste Grønland. Men disse frække, usle tyveknægte slipper ikke med livet i behold. Offentlige militære henretninger i Godthåb til skræk og advarsel må og skal være konsekvensen for alle involverede i enhver tale om “selvstændighed”.

Hvor er I, danske politikere? Hvor er reaktionen på disse djævles trampen på den danske folkearv? Det er uudholdeligt at se vores lammede, feminine demokrati lade Danmark undergå en befolkningsudskiftning, samt lade Grønland blive stjålet for rullende kameraer. At de i månedsvis kan komme med groteske udmeldinger om deres tyvagtige hensigter, mens alle på Borgen kigger på deres sko og tier, er helt og aldeles uacceptabelt. Det er en fornærmelse mod vores tusindårige historie på Grønland. Det er en krigserklæring.

Tiden hvor I kan vandalisere vores statue, markeringen af skønne, spildte omvendelseskræfter, er ovre. Den er ovre!

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Eric KreutzmannEn russisk flod Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
En Russisk Flod
Blæser læser

Vi skal have indført en endelig løsning på spækniggerne.

Vi burde sende dem alle hjem til Canada, hvor de nærmest allerede har en de facto ethnostat, og der kan de boltre sig med alt den alkoholisme, pædofili og incest de lyster, mens de LARPer om selvstændighed.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Det er sjovt, at de sådan har det med at kneppe deres børn. Incest er mere eller mindre den eneste seksuelle praksis, deres mærkværdige religion forbyder.

trackback

[…] enhver, der følger Claus Boatsinkers skriverier, utvivlsomt ved, er de hæmnings- og samvittighedsløse tundratyrkere—når da de ikke […]