Hjem / Video / Efter befrielsen kom normale tider

Efter befrielsen kom normale tider

En lille video om… ‘Normale’ tider.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Virtuel skovtur til Auschwitz

Glædelig nyhed til alle jer som desværre ikke blev slæbt med til Auschwitz på skoleudflugt. …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
ClausMorten NorupLarsLarsenIngolf GaboldsenDaniel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

Det lader til at kun en lille international klike af rodløse globalister vandt efter denne syge broderkrig.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann
Daniel
Gæst
Daniel

Nordfront.dk har en rigtig lang men fin artikel om det samme

Det ”befriede” Danmarks børn
Siden Danmarks ”befrielse” er folkets og nationens tilstand blevet dårligere og dårligere. Folkeskolen har i højere og højere grad forvandlet sig til kulturmarxistiske indoktrineringscentraler, hvor Danmarks børn og unge fyldes med ubrugelig og fejlbehæftet viden, mens de afskæres fra vigtig information og langsomt men bevidst formes til kulturslaver uden fortid og historie, med en overtolerance overfor fremmede kræfter som forsøger udslette dem selv, deres forældre, deres kultur, identitet og historie.

De ”befriede” børn lærer i folkeskolen, gennem målrettede programmer, at det er synd for fattige brune børn andre steder i verden, mens ingen fortæller dem om de udsatte danskere, de syge og de ældre. Vores børn lærer at udvise empati for fremmede, mens de på ingen måde opmuntres til at have en bevidsthed om vore egne.

Enhver form for individualitet udvaskes, mens systemet lærer dem hvad der er rigtigt og forkert ud fra systemets optik og marxismens agenda. Systemet ønsker ikke børn som vokser op og stiller spørgsmål, men voksne som har respekt for autoritet og som er lydige arbejdere og tjenere af det zionistiske styre. Dette opnås blandt andet gennem skolesystemets karaktersystem, som på ingen måde lærer eller opfordrer børnene selvstændig tankegang, men kun at gentage lærerens ord og gengive hvad end falsk videnskab eller historie der kræves, for at få en høj karakter.

Hele denne artikel kan jeg varmt anbefales at læse

[s32]Danmarks ”befrielsesdag” – Befriet eller bedraget?[/s32]

Daniel
Gæst
Daniel

Offtopic. Kan i huske hvordan i (Radio266b) udnævnte Syd- og Sønderjyllands Politi som den værste politikreds i Danmark efter asylspraysagen? Nu har de fået endnu en politisk korrekt lortesag www.lokalavisen.dk/112/2018-05-05/-Politiet-ville-skjule-voldt%C3%A6gt-p%C3%A5-14-%C3%A5rige-i-shoppingcenter-2121896.html

Det er virkelig den værste politikreds i Danmark.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Ja, den kvindeligepolitichef i Esbjerg Lene Roesen, valgt at holde oplysninger tilbage, hun kan ikke se noget sammenfald mellem etnicitet og voldtægt af børn, selvom det åbenlyst Afghanskemænd gerne voldtager og er enormt overrepræsenteret i alle voldtægts statistikker. Der ikke har haft en politiskkorrekt pensel ind over, som vi ser i f.eks. Sverige.

At det den værste politikreds i Danmark har måske noget at gøre med bemandingen (som der er blevet skåret kraftigt ned på siden 90erne, selvom vi har modtaget afstumpet voldspsykopater i massevis, der dog også tydeliggør sig i statistikkerne) og det nok ikke lige det mest prestigefyldte job for ledere inden for politiet, så det var nok der man fandt plads til en idiot som hende.

Er det egentlig gået sport i at hyrer dårlige kvindeligeledere i Politiet, indførte justitsministeriet kvoter under den gamle regering…. fordi der har godt nok været et par møgsasger med kvindeligeledere.

www.bt.dk/danmark/haederkronet-politichef-afsloeret-forgyldte-venner-med-20-millioner-kroner

Korrupte kvindeklubber over det hele.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Der er gået sport i at hyrer dårlige kvinde ledere overalt

Morten Norup
Gæst

Der findes naturligvis alene elendige kvibdligere lidere blottet for moral og empati, netop derfor vælges de.
– En stor andel er også næser eller gift med næser / jøde-rotter.

Morten Norup
Gæst

*ledere

Claus Boatsinker
Administrator

Lene Rosesn var tungen på vægtskålen i kåringen af DKs værste politikreds.