Efter befrielsen kom normale tider

Spred kærligheden

En lille video om… ‘Normale’ tider.

Efterlad et svar

9 Kommentarer på "Efter befrielsen kom normale tider"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Claus
Gæst
Claus

Det lader til at kun en lille international klike af rodløse globalister vandt efter denne syge broderkrig.

Eric Kreutzmann
Skribent
Daniel
Gæst
Daniel
Nordfront.dk har en rigtig lang men fin artikel om det samme Det ”befriede” Danmarks børn Siden Danmarks ”befrielse” er folkets og nationens tilstand blevet dårligere og dårligere. Folkeskolen har i højere og højere grad forvandlet sig til kulturmarxistiske indoktrineringscentraler, hvor Danmarks børn og unge fyldes med ubrugelig og fejlbehæftet viden, mens de afskæres fra vigtig information og langsomt men bevidst formes til kulturslaver uden fortid og historie, med en overtolerance overfor fremmede kræfter som forsøger udslette dem selv, deres forældre, deres kultur, identitet og historie. De ”befriede” børn lærer i folkeskolen, gennem målrettede programmer, at det er synd for fattige… Læs mere »
Daniel
Gæst
Daniel

Offtopic. Kan i huske hvordan i (Radio266b) udnævnte Syd- og Sønderjyllands Politi som den værste politikreds i Danmark efter asylspraysagen? Nu har de fået endnu en politisk korrekt lortesag http://www.lokalavisen.dk/112/2018-05-05/-Politiet-ville-skjule-voldt%C3%A6gt-p%C3%A5-14-%C3%A5rige-i-shoppingcenter-2121896.html

Det er virkelig den værste politikreds i Danmark.

Ingolf Gaboldsen
Skribent
Ja, den kvindeligepolitichef i Esbjerg Lene Roesen, valgt at holde oplysninger tilbage, hun kan ikke se noget sammenfald mellem etnicitet og voldtægt af børn, selvom det åbenlyst Afghanskemænd gerne voldtager og er enormt overrepræsenteret i alle voldtægts statistikker. Der ikke har haft en politiskkorrekt pensel ind over, som vi ser i f.eks. Sverige. At det den værste politikreds i Danmark har måske noget at gøre med bemandingen (som der er blevet skåret kraftigt ned på siden 90erne, selvom vi har modtaget afstumpet voldspsykopater i massevis, der dog også tydeliggør sig i statistikkerne) og det nok ikke lige det mest prestigefyldte… Læs mere »
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Der er gået sport i at hyrer dårlige kvinde ledere overalt

Morten Norup
Gæst

Der findes naturligvis alene elendige kvibdligere lidere blottet for moral og empati, netop derfor vælges de.
– En stor andel er også næser eller gift med næser / jøde-rotter.

Morten Norup
Gæst

*ledere

Claus
Gæst
Claus

Lene Rosesn var tungen på vægtskålen i kåringen af DKs værste politikreds.