Hjem / Danmark / Farvel til dansk på Grønland(!!!)

Farvel til dansk på Grønland(!!!)

“Endnu en artikel om Grønland på Blæseren?”

“Er det ikke ligesom ret ligegyldigt?”

“Ingen gider at høre om Grønland.”

I sandhedens tjeneste skal det siges at jeg intet negativt hører om Dagens Blæsers hellige krig for at sikre et dansk Grønland som en del af et dansk Danmark. Men omvendt hører jeg ikke én kritisk stemme eller svada mod sneperlerne og deres inuitning af øen.

Der er kun ligegyldighed og tavshed.

Hvor er vreden? Vis den. Spred den! Tal vores sag om vores ø. Forbrydelserne sker lige nu. Dag efter dag og i stigende tempo.

Nu er de skævøjede “politikere” på Grønland i gang med at udføre deres danskfjendske valgløfter, og begyndt at save i de hårdt prøvede tove som tålmodigt fortøjrer Grønland til Moder Danmark. Nu vil de fjerne dansk som andetsprog og indføre engelsk i stedet.

Efter i 300 år at have haft dansk som det altdominerende sprog i Grønland har den nye regeringskoalition valgt, at engelsk – og ikke dansk – i fremtiden skal være det første fremmedsprog efter grønlandsk.

Det står i den koalitionsaftale, som de to gamle partier, det socialdemokratiske Siumut og det borgerlige Atassut, har indgået med de to løsrivelsespartier, Partii Naleraq og Nunatta Qitornai.

Har du fået nok NU, Løkke? Eller skal disse udyr også forbyde Dannebrog, inden du vågner op af dit fadølskoma? Disse issterrorister skulle som tidligere skrevet henrettes offentligt i Godthåb, men de har én rigtig pointe:

Dansk bør ikke længere være officielt andetsprog.

Det skal være det officielle førstesprog. Sælgnaskernes spytsprog skal ikke længere understøttes overhovedet. Det kunne det være blevet, hvis de havde opført sig respektfuldt og på en måde hvor de viste deres underkastelse. Men de gik efter det alt for fristende tyveri. Tyveriet af Grønland. Fristet af vores kællingepolitikere og deres totale fravær af national tankegang.

Når de tyvagtige frostindianere flygter deres skæbne vil det være for sent. Vi finder dem hver og en. Sneen bliver rød og hvid.

Vi ser på det positive i Danmarks katastrofekurs. Når den kommende generation vokser op med et Danmark på vej mod kaos, kollaps og et flertal af muggier, så har vi intet at tabe. Når vi kaster os ind i kampen for overlevelse og generobring, så er en indsats for at knuse iglobanden en mikroskopisk brik i spillet. Det bliver en luksusopgave – venstrehåndsarbejde – at sætte dem på plads.

Spis sundt, træn hårdt og læs gode, tykke bøger. Lev nationalistisk, patruljér skøgerne og giv fædrelandet barneskrål. Måske bliver det dig der deltager i udrensningen af Godthåb på en smuk og klar sommerdag?

Når de tilbageværende inuit-grupperinger er sendt nordpå, holder vi selvfølgelig øje med at de ikke sniger sig mod syd igen. Det bliver et smukt samarbejde mellem droneteknologi og Grøndlandsdivisionen.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
LarsLarsenMorningstarClausTom VensterEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Enig, enig, enig. Afskaf sneperkersk!

Tom Venster
Gæst

Det er en skam hvis disse inuittnegerne tar over Grønland. Jeg skulle helst sett det i norske hender, men kan tolerere at det er Danmarks eiendom. La for all ikke den skjevøyde plage rane til seg denne flotte øy!

Morningstar
Gæst
Morningstar

Reclaim Inuitdanmark!

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Male sneen rød og hvid… Ja, det er måske den eneste løsning med så svage politikere.

P.S dette er satire