Hjem / Akbaring / Jyllands Posten beretter (sparsomt) fra London

Jyllands Posten beretter (sparsomt) fra London

Nyhedsbureauet Ritzau er så vidt jeg ved ejet af en række danske medier i fællesskab. Jeg ved ikke om det tidligere har været benyttet til reel nyhedsformidling, men i dag er det tilsyneladende et komisk propagandaværktøj, der nødtvunget beretter om multikulturens rædsler – men renser berettelsen for enhver detalje der kan henvise til denne multikultur. Klovnepressen, løgnepressen… ondskabsfuldt barn har mange navne.

Forestil dig at skulle beskrive en aggressiv, ildelugtende elefant som stormer rundt i dit hus, smadrer alt, knuser dine møbler, brækker dine vægge og kvaser din puddelhund. Skriv en nyhedsartikel om dette. Men helt uden referencer til elefanten.

Det er et kunststykke.

Og pressen gør et elendigt forsøg på netop dette. Lad os hjælpe dem til en mere korrekt dækning af blodbadet i London.

To børn på 13 og 15 år blev søndag ramt af skud i en forstad til den britiske hovedstad, London.

To kriminelle afrikanere blev skudsåret i en stammekonflikt med andre impulsive, våbenbærende negere. London har forbud mod selv plastikbestik – og kartoffelskrællere – så de tilbageværende lovlydige englændere i London er komplet ubevæbnede. Men horderne fra Afrika og det indiske subkontinent er bevæbnede til tænderne.

At restriktioner som disse ikke har løst gåden med de myrdende knive er UBEGRIBELIGT!

Skyderierne fandt sted med få minutters mellemrum to forskellige steder i forstaden Harrow, der ligger 15 kilometer nordvest fra centrum af London.

De skudramte negere befandt sig i Harrow, endnu en muggiinficeret rotterede af en forstad til den stærkt plagede hovedstad.

Begge ofre er blevet behandlet for hovedskader, men er uden for livsfare.

National Health Service er presset til det yderste på grund af de mange millioner fremmedes dræning af ressourcer, men lappede disse afrikaneres kranier med bravour.

Det yngste offer er ramt af skud fra et luftgevær, oplyser politiet i London.

Politiet undersøger nu, om der er forbindelse mellem de to hændelser.

Der er endnu ikke foretaget anholdelser i sagen.

Disse fortovsnegere ligner alle hinanden, klæder sig ens og befinder sig mestendels i et hav af deres artsfæller. Anholdelser efter interne stammepløkkerier er meget sjældne.

De seneste måneder har flere områder i udkanten af London været udsat for adskillige skudepisoder og drab på unge mennesker.

Erobrerne fra den tredje verden udfolder sig nu med deres berigende, naturlige opførsel og det er en styrke for hele det engelske samfund. Ikke helt, måske. Fremmede har gjort London til et mareridtsagtigt lortehul, og mange bydele er nu totalt renset for englændere. Tilbage er kun brune horder, hvilket gør luftbombardementer til en stadig mere attraktiv løsningsmodel.

Alene siden starten af 2018 er flere end 60 personer blevet dræbt i og omkring hovedstaden.

Af de 60 dræbte i 2018 er der kun meget få ikke-europæiske ofre, så skal man finde lyspunktet i Londons brunificering, så er det at negernes blodtørst og impulsive dræben næsten altid beriger en anden sorthudet gentleman.

Søndagens skyderier skete også, blot få timer efter at en 17-årig dreng blev skudt og dræbt i en park i Southwark i det sydlige London.

De to negerofre kommer blot timer efter at en anden neger blev offer for en negers kugle i en park kendt for en modbydeligt høj frekvens af negere. Start jeres motorer, RAF-piloter. Nu har I endelig chancen for ikke at bombe de forkerte. Don’t mess this up.

For en måned siden blev 17-årige Tanesha Melbourne-Blake skudt og dræbt uden for sit hjem. Senere samme aften blev en 16-årig dreng ramt af skud. Han døde to dage senere som følge af sine kvæstelser.

Det er dog ikke kun skyderier, der plager den britiske hovedstad. Også usædvanligt mange ofre for knivstik er blevet behandlet på byens hospitaler.

Den eksotiske befolkning i London bruger i høj grad også knive og syre til at terrorisere hinanden med. Det er som om at bringer man folk fra voldelige, primitive kulturer til sit land, så får man voldelig og primitiv opførsel fra netop disse skabninger. Sig mig: er magisk jord bare en myte??

Martin Griffiths, kirurg på Royal London Hospital i det østlige London, sagde i april til BBC, at nogle af hans kolleger havde sammenlignet hospitalet med det tidligere militærhospital i Camp Bastian i Afghanistan.

Udtalelsen brugte den amerikanske præsident, Donald Trump, da han fredag holdt tale ved den store amerikanske lobbyorganisation National Rifle Associations (NRA) årlige konvent i Texas.

Her henviste præsidenten til hospitalet, som er blevet “helt overvældet af ofre for knivstik”.

 

Da London i april overhalede New Yorks mordrate, så var det som tidligere skrevet med ekstra applaus, fordi de gjorde det med brug af knive og ikke kun krudt og kugler.

Disse mærkværdige knivdrab sker til trods for at myndighederne i Storbritannien ellers har udpeget den skyldige part: kniven! Og efterfølgende sat store kampagner ind for at udrydde den myrdende kniv. Bin that knoife er et meme, takket være briternes pinagtige dans om den varme negergrød, pakistanergrød og indergrød.

Oi, Boatsie, indikerer du at det ikke er hvide som står bag stik-stik-hændelserne??? Har du tilladelse til det postulat?!?

Det er nok bedre hvis Storbritannien, Europa som helhed og ikke mindst vores brødre i Amerika sagde åbenlyst, at det ikke er kniven eller Glock’en der skal i skraldespanden for at løse vores helt grundlæggende problemer. Hvis der uden ophold lukkes ufiltreret pøllevand fra en kloak ud i en flod, så nytter det ikke at rense flodvandet. Man skal have stoppet udledningen af kloakmaterialet. Såre simpelt. Men vi kan ikke engang få en beskrivelse af multikulturens virkelighed i pressen, så en udredning af hvad der har skabt denne multikultur er nok alt, alt for meget at forlange. Måske skulle man droppe sit JP-abonnement og støtte Dagens Blæser i stedet?

Den kommende kampagne i London som vil give byen en frisk start.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Peak Weimardanmark: Radikale vil dræbe ufødte polakker

Der er efterhånden så stor en kløft mellem en normal tankegang med rod i traditionel …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
ClausLars Lygtepæl LarsenClaus BoatsinkerLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Dagens Blæser BetalingsMur hvornår ???