Hjem / Samfund / Fængselvold fortsætter

Fængselvold fortsætter

Bravo, bravo, bravo. Ikke en hyldest til de fremmede voldsmænd som tæsker danske fangevogtere, men en salut til Jyllands Postens journalist Jesper Haue Hansen som i to hele artikler om nye overfald undlader at nævne etniciteten på gerningsmændene. Jep, den svære øvelse med at udviske virkeligheden for deres liberale læsere fortsætter ufortrødent. Men i det omfang man i anden artikel nævner “banderelateret” og “LTF”, ved alle at det ikke er lille cykelstjælende Mogens eller Leverstrups Tvebakke Forening der er tale om.

Mandag aften blev en betjent slået ned i Kolding Arrest, oplyser Fængselsforbundet.

Betjenten blev angrebet under aftensmaden, da en indsat ønskede at komme i bad.

Da den indsatte fik af vide, at han måtte vente, angreb han betjenten og slog ham blandt andet med et knytnæveslag i ansigtet.

Herefter lykkedes det for betjenten at få kontrol over den indsatte.

Det der kom mest bag på fangevogteren var nok denne mellemøstrottes ønske om et bad. “Det kom mere ud af det blå end selve angrebet”, formodes han at have tænkt. Jeg antyder at folk fra den tredje verden har en tvivlsom hygiejne, lol.

For anden gang på fem dage er en betjent blevet overfaldet af en fange i Storstrøm Fængsel på Falster.

Overfaldet fandt sted, da betjenten trådte ind i cellen hos en fange, der bliver betegnet som banderelateret til gruppen LTF.

Fangen ramte betjenten på siden af hovedet med sin knytnæve, hvorefter fangen forsøgte at slå en anden betjent.

Til sidst fik betjentene kontrol over situationen.

Den ramte betjent er efterfølgende blevet kørt på hospitalet.

Fængselsforbundets formand, Kim Østerbye, tager skarpt afstand fra overfaldene, hvor bandemedlemmer tilknyttet LTF går målrettet efter personalet.

»Det her skal stoppes med det samme. LTF skal ikke tro, at de bestemmer noget som helst i fængslerne. Jeg opfordrer til, at der iværksættes de strengeste tænkelige sanktioner mod grupperingen,« siger formanden.

Bevares, vi ved at banderelateret er lig med perker, men den vigtigste oplysning, som må og skal frem, er at det er fremmede der hærger i Danmark. Udlændingeterror er normalt nu. Så godt som al kriminalitet begås af fremmede. Så selv hvis man beskriver det udpenslende, så får man ikke en meningfyldt reaktion fra et folk der har vænnet sig til Muggidanmark. Jeg reagerer heller ikke selv med andet end et “javist”, når jeg ser historie som “afghaner går amok med kniv og stikker tilfældige forbipasserende ned i tysk by” og lignende. Man ser ikke enkeltsager men arbejder køligt mod den endelige løsning.

Kan vi løse dette problem?

Ja, helt klart. Ved udsmidning af alle Danmarks fremmede kommer man på magisk vis også af med de kriminelle. Som Danskernes Parti foreslog kunne man jo – chok – tage de kriminelle som de første. Ret ubegribeligt at det ikke er på samtlige partiers primære dagsorden. Omvendt er det jo Klovnedanmark vi bor i, og de partier vi stemmer på vil jo enten have denne voldsfyldte befolkningsudskiftning eller også er de for store kujoner til at turde tilbagerulle den.

Men fængselsvolden kan fjernes meget hurtigt. Alle fanger af fremmed herkomst skal blot placeres i specialbyggede containere. De fodres med mad og vand gennem et hul i toppen og i bunden laves der drænhuller til deres efterladenskaber. Meget simpelt. Uden kontakt til personalet er der selvfølgelig heller ikke forekomme vold. Selvom jeg ikke tror på mirakler af denne art så kunne man jo også antage, at en ulidelig containereksistens ville afskrække muggihorderne fra at udleve deres tendenser som kriminalitetsmaskiner.

Lettere modificeret er dette den perfekte løsning på vores udfordringer med opbevaring af fremmede udyr.

Søren Pape Poulsen er ikke afvisende overfor containerløsningen: “Mmmm ja, en varm container, fyldt med mandehørm og høj energi. Jeg har nyligt været på en fact finding mission i Nicaragua, hvor jeg så store, overfyldte celler. Det var ikke bekvemme dage. Der var ikke bibliotek, træningscenter og sådan noget, men der var nærhed. Intens nærhed. Kolde gulve og varme hænder. Jeg synes vi straks på forsøgsbasis skal implementere afsoning i containere. Jeg vil være med. Lad os revolutionere dette system og tænke nyt. Dette miljø vil give fangerne et samvær som vil fungere som en lynafleder for deres eksotiske aggressivitet. Spændende, spændende”, udtaler Søren Pape Poulsen til Dagens Blæser.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Morningstar Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Morningstar
Gæst
Morningstar

Tänk om vi fick tillgång till dessa 10 fartyg. Då hade vi nog rätt så snabbt kunnat tömma Norden på oönskade gäster, typ Return to sender.

10 World’s Biggest Container Ships in 2017