Hjem / Indsigt / AIDS-fest i bedste sendetid

AIDS-fest i bedste sendetid

Melodi Grand Prix kunne være en fin ide i et fædrelandenes Europa. Men i dag er det kulturmarxismens pesthule og i stedet for at forskellige lande kunne præsentere kaloriefattige kompositioner med et nationalt relevant indhold, er det nu sodomitlobbyens legeplads.

En tidligere familievenlig begivenhed er nu kapret af kernefamiliens fjenders til at tvære de mest groteske og degenererede væseners afvigende opførsel i fjæset på hr. og fru Europa. Denne AIDS-fest burde medføre arrestationer og selvransagelse.

DR er formidler af denne homofiliforherligende propaganda og således præsenterer de deres smuds i artikelform:

Der gik et jubelbrøl gennem salen, da to mandlige dansere kom ind på scenen under Irlands optræden ved den første semifinale i årets store Eurovision Song Contest tirsdag aften.

At man har fyldt salen med aktivister som reagerer således, siger en del om hvad denne begivenhed har udviklet sig til. Man har en tydelig pervers dagsorden og hæderlige, sobre mennesker ved godt de skal holde sig væk fra denne djævelske manifestation. I en bedre verden ville ovenstående have afført en regn af rådne æg og/eller sten.

Sangeren Ryan O’Shaughnessy repræsenterede Irland med sangen ’Together’, mens to unge fyre forelsket valsede omkring på scenen i en kærlig dans.

Husk….. Husk….. Husk: det er et historisk splitsekund at disse ækle sodomitter for lov at propagandere foran vores børn. Den vestlige verdens råddenskab vil implodere, da den har lagt grunden til dens egen destruktion. Masseindvandring og (((undergravning))) af alt hvad der gjorde Europa stærkt og levedygtigt vil i de kommende årtier vokse homolobbyen over hovedet. Enten islam eller nationalister kommer sejrrigt ud på den anden side af den igangværende krig om kontinentet. De sidste måske først om 100 år. Uanset hvad er ingen af disse parter tolerante over for en bøssekult, som på alle områder er en samfundsplage. LGBTPGTKRWN’s dage er talte og det kan sådan set kun gå for langsomt.

Ifølge Ryan O’Shaughnessy selv var det et meget bevidst værdipolitisk valg, at to mænd skulle indtage rollerne som forelskede dansere.

– Idéen var fra begyndelsen at vise, at kærlighed er kærlighed uanset, om det er mellem to mænd, to kvinder eller mand og kvinde. Og da jeg udgav videoen til sangen, kunne jeg jo også mærke, at det ikke nødvendigvis er alle, der har den samme opfattelse som mig selv, sagde Ryan O’Shaughnessy på et pressemøde tidligere på ugen.

Ved tidligere Eurovision-shows har der enkelte gange været antydet homoseksuelle undertoner undervejs i få landes optrædener.

Men aldrig har det homo-politiske budskab været så tydeligt, som ved irernes show i aftes.

Det ellers katolske Irland gav los med kærlighedshistorien mellem to mænd, og det har en stor betydning for mange mennesker, når deltagerlandene bruger den platform, som Eurovision Song Contest ér, til at markere sig politisk som Irland gjorde det i aftes.

At man spytter på sit eget lands kultur og religion er så usmageligt som det kan være. Irland har været på en selvdestruktiv kurs i lang tid med uhæmmet indvandring og en afkristning, der er foregået i et tempo af svenske proportioner. Det er nok for meget at forlange, at Melodi Grand Prix skulle være stedet hvor Irland udviste et gran af selvrespekt, men det er på høje tid, Danny boy.

Det mener Peder Holk Svendsen, der er forperson i LGBT Danmark, Landsforeningen for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner.

– Det er jo en fantastisk optræden. Det er så ærlig, naturlig og uproblematisk kærlighed og et vigtigt signal at sende til de store dele af Østeuropa, der sidder og kigger med, lyder det fra Peder Holk Svendsen, der også siger, at man i dén del af Europa har lang vej igen i forhold til homoseksuelles rettigheder.

Oversættelse af homosnak: Der er stadig i visse dele af Europa en fokus på familieværdier og børn bliver ulykkeligvis beskyttet fra bøssers ivrige hænder. Vi vil sprede vores sygdomskultur overalt og Østeuropa skal ikke tro de kan slippe for svanser i deres gader, skoler eller kirker lol.

– For nylig udkom en rapport, der påviste ret graverende forhold i de tidligere østlande. Og så er det fantastisk, at denne her optræden bliver eksponeret så kraftigt og naturligt. Det er enormt inkluderende og giver en mulighed for, at seerne i den tidligere østblok kan identificere sig med noget og få noget af den livsglæde, de får frataget til daglig, siger Peder Holk Svendsen.

Han snakker om AIDS, analsex og kidnapning af børn. Syge stodder.

Forpersonen mener også, at det er umuligt at undgå, at den egentlig ikke-politiske musikkonkurrence forbliver uden politiske budskaber, som dem man så tirsdag aften. – Det er ikke muligt. Når du kommer op i events af denne her størrelse, så bliver de politiske. Det er jo et spørgsmål om, hvordan man ønsker at portrættere sig selv politisk og kulturelt. Så man kan skyde en hvid pind efter at udelukke politik fra eventet. Det synes jeg heller ikke, man skal. Så blev det tandløst og kedeligt, siger Peder Holk Svendsen.

Rusland vedtog en mild lovgivning som forbød homopropaganda rettet mod børn. Man så at AIDS Grand Prix efterfølgende blev brugt som forum til at buhe Rusland og erklære deres svansekrig mod beskyttelsen af russiske familieværdier. De tillader ikke at man dæmmer op for dem. De er ikke interesseret i diskret sameksistens. De søger den totale pervertering af det offentlige rum, hvilket også ses i deres globale stræben for svanseoptog i hver en afkrog.

Selv vores hårdt prøvede Godthåb er inficeret af iglokattedammer og frostsodomitter.

Jeg ved godt at de fleste stadig synes, at bøsser skal have have lov at gøre hvad de vil bag lukkede døre. “Bare jeg ikke skal have noget op i røven, hø hø”. Men vi har jo set på ganske få år, at det er en velsmurt glidebane. Først kommer de af sygdomslisten, så får de ganske kort efter lov til at forgribe sig på børn fra 15 år af, dernæst får de lov at gifte sig på rådhus, så kom kirkevielser, så kom kidnapning af børn (adoption). Alt sammen selv om det er veldokumenteret at denne subkultur og livsførelse er fyldt med negative konsekvenser for alle involverede parter, ikke mindst uskyldige børn. Alligevel er det en enstemmig familiefjendsk presse og et ditto politikervælde, som ukritisk promoverer alle aspekter af deres kvalmende dagsorden.

Derfor skal vi have en holdning til dem. Vi skal fordømme dem. Vi skal fjerne dem fra vores offentlighed helt og aldeles. Men er du typen der spiser popcorn mens verden brænder, så tænd for Melodi Grand Prix og se Europa anno 2018. Det ligner kulturmarxismens totale sejr, men det er i virkeligheden begyndelsen til enden.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Peak Weimardanmark: Radikale vil dræbe ufødte polakker

Der er efterhånden så stor en kløft mellem en normal tankegang med rod i traditionel …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
En russisk flod Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
En Russisk Flod
Blæser læser

Jeg mindes det år hvor AIDS sodomitten Wurst først blev paraderede rundt i det degenerate og sygelige program der var engang var Europæisk Melodi Grand Prix, og hvordan selv de (ikke nationalsindet) venner og familie jeg så det sammen med, heller ikke kunne fordrage det vamle spektakel.

Og nu hvor der alligevel bliver postet gamle Sam Hyde videoer, kan jeg da bidrage med hans stand-up show der er fyldt med guldkorn om homo-emnet.