Hjem / Samfund / Guide til sameksistens

Guide til sameksistens

Indvandrere i Danmark er rigtig gode til at fremføre krav til hvorledes danskerne skal te sig og tilpasse sig de fremmedes nye territorie. De vil definere danskhed, omgangsformer, begreber, ytringsfrihed, repræsentation, mad og alt mellem himmel og dansk jord.

I den tjeneste har vi været for passive som danskere. Hvor er vores råd til dem? Hvorfor hjælper vi ikke dem med tips til hvordan de kan gøre vores liv nemmere?

Det vil Dagens Blæser råde bod på. Vi bringer her et par punkter som kan gøre den forhåbentligt snarligt afviklede sameksistens mere gnidningsløs og spiselig for det danske værtsfolk. Giv rådene videre og hjælp dem på vej.

1. Hold kaje. Ti stille. Luk munden. Shhhhhh. Intet gør det offentlige rum mere utåleligt end jer højlydte fremmede. Jeres kulturforståelse er åbenlyst ikke-eksisterende i langt de fleste tilfælde, og I forstår ikke at jeres hulla-bulla-sprog er dybt frastødende i højtudviklede danske ører. Som eksempler kan nævnes araberdjævle i busser, polakker i Netto, polakker i boligkvarterer, polakker på gågaden eller mange andre eksotiske gruppperinger som larmer uforholdsmæssigt meget og til stor gene for Danmark. Så med mindre I er bag lukkede døre i velisolerede bygninger, så tal ikke offentligt. Er det uundgåeligt, så hvisk diskret eller brug papir og blyant.

2. Bliv helt væk fra Foreningsdanmark. Vi danskere elsker vores fritid. Vi elsker hygge. Når vi går til fodbold, skydning, boksning, træning eller korsang, så er der intet mere træls end jer udlændinge. I kender ikke uskrevne regler og respekterer ikke skrevne regler. I er støjende, tidskrævende og med jer til stede forsvinder den gode stemning og det frie ord. I hæmmer vores humor og livsudfoldelse. Særligt vores børn skal have deres barndom i fred, så I skal holde jeres yngel fra vores klubber og foreninger. Sæt dem til at glo ind i væggen. Eller glo fjernsyn. Bare hold jeres børn inde altid og find i fællesskab på noget at lave andet end at forpeste vores foreningsliv med jeres tilstedeværelse.

3. Bliv indendøre, altid. Vi vil som danskere kunne gå på gaden, handle i butikker og køre på vejene uden at skulle se muggier, kinesere og andet eksotisk skidtfolk overalt. Bliv altid indenfor. Lad være med at besøge hinanden. Lad være med at tage i svømmehallen. Bestil jeres indkøb på nettet, og gå kun ud i absolutte nødstilfælde. Og rul gardinerne for. Vi vil ikke se på jer. Det offentlige rum er kun for danskere. Skån vores øjne og ører for al jeres væsen.

4. Vær ydmyge, overdrevent høflige og underdanige. Vis for os at I ved I er en uvelkommen byrde. Hvis I viser jeg udenfor (hvilket må skyldes et nødstilfælde), så vær undskyldende i jeres opførsel og husk for guds skyld at tie stille i videst muligt omfang.

5. Giv tilbage til Danmark. Stop med at købe iPhones, dyrt tøj, store biler og lignende. Spar disse penge og giv dem til danskere. Smid pengene i postkasser med danske navne eller giv dem til tilfældige med et kort, diskret “tak” for ufrivilligt gæstebud.

6. Arbejdspladser og skoler er et stort NEJ. Sig dit job op. Gør du rent, så sig op. Laver du pizza, så lad være. Er du fængselsimam, så sig stop. Går du på gymnasiet, så drop ud. Er du folkeskoleelev, så bliv hjemme. Er du forælder til et barn i en dagsinstitution, så hold det langt væk. Vi ønsker ikke jeres arbejdsindsats. Vi vil ikke have at I bruger vores uddannelsessystem. Hold jer hjemme. Indendøre. I tavshed.

Vi kunne fortsætte men her har vi et par gode udgangspunkter som kan aflaste i den svære multikulturelle hverdag. Vi håber disse råd spreder sig som en løbeild blandt de fremmede og at vi får en mere idyllisk sameksistens indtil en repatrieringsmission sikrer en idyl af permanent karakter.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Lars Lygtepæl Larsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Lygtepæl Larsen
Gæst

7. Forlad europa.

Hvis målet er at undgå at den hvide mand omfavner ethnoplanetarianisme, så bliv i jeres lokale område. Lad være med at bede om ulandsbistand, lad være med at starte krige, lad være med at forurene miljøet. Nej, du hverken kan eller skal have vores leve standard. Nej, du kan ikke operere store maskiner eller missilsystemer uden det går os på nerverne.

I fortiden skulle børn ses, ikke høres. I skal hverken ses eller høres. Stop med at uploade grynede videoer på internettet. Hold jer fra internettet, med mindre i gerne vil tiltrække jer den hvide mands ekstreme vrede.