Hjem / Indsigt / Den forræderiske uddeling af pas

Den forræderiske uddeling af pas

Regeringen, hvis partier i stor stil er skyld i den million blodtørstige fremmede der hærger løs over hele Danmark, uddeler statsborgerskab til tusinder og atter tusinder af disse fremmede. Årti efter årti. De vil gøre det så besværligt som muligt for det danske folk at smide deres banemænd på porten igen. Den arv som danske børn får i gave som fødsel, deres tusindårige fædreland, foræres af disse landsforrædere i Folketinget til Bobo fra Gambia og Muggidallah fra Ramallah. Det danske demokrati udfolder sit væsen.

Men uha, forræderiet skal foregå KORREKT, så regeringen vil prøve at dæmme op for den svindel der foregår.

Forkerte lægeerklæringer må ikke være en genvej til et dansk statsborgerskab.

Derfor vil regeringen nu styrke kontrollen af lægeerklæringer i forbindelse med tildelingen af statsborgerskab i dispensationssager. I dag kan der dispenseres fra kravet om at bestå en prøve i dansk, hvis man har en lægeerklæring, der dokumenterer, at man er alvorligt syg.

Det er Folketingets Indfødsretsudvalg, der behandler dispensationssagerne, men her har man brug for hjælp til at forstå lægeerklæringerne og til at vurdere, om de giver ret til dispensation og dermed statsborgerskab, lyder det fra de Konservatives indfødsretsordfører, Naser Khader.

– Nogle af lægeerklæringerne er lige ud af landevejen, men der er også nogle, der ikke er til at gennemskue, og der er erkendelsen fra vores side, at vi har brug for lidt hjælp, siger han.

Så bliver det ikke mere klovnedansk. De konservative gør muggien Naser Khader til dansker, lukker ham ind i deres parti og gør ham… til deres indfødsretsordfører! En for Danmark uvelkommen lykkeridder fra Mellemøsten som skulle strakudvises udtaler sig om hvem der i vores land skal gøres til “””””dansker”””””. BÅT BÅT BÅT BÅT BÅT BÅT!

For eksempel måtte en række sager i 2014 sættes i bero, fordi Justitsministeriet fandt ud af, at en speciallæge havde udarbejdet stort set identiske lægeerklæringer i flere sager om statsborgerskab.

– Det er vigtigt at understrege, at det handler ikke om at være kritisk over for alle lægeerklæringer. De fleste læger gør det professionelt og ordentligt, men der er brodne kar imellem og det er dem, vi gerne vil opfange, siger Naser Khader.

Bla bla bla. Jeg vil ikke citere hele artiklen til gennemgang. Det er en stor omgang ligegyldigt pis, om hvorvidt man kan stole på lægerne og alle partier og menneskerettighedsklovne kloger sig på dette. Fordi syge perkere ikke behøver at lære dansk for at få pas.

Eller noget.

Inderligt ligegyldigt.

Selvfølgelig svindler perkere. Klart at de vil have deres brune hænder ned i vores danske honningkrukke. At man helt ufortjent kan få de privilegier tildelt af et forræderisk parlament, som utallige generationer af danske hædersmænd har kæmpet og slidt for i tusindvis af år for at videregive til deres slægter, er naturligvis ikke noget hr. og fru Ørkentæge siger nej til.

Vi skal ikke uddele statsborgerskab. Overhovedet. Måske som en ærestitel, i stil med en Dannebrogsorden, til helt ekstraordinære personer som har gjort Danmark ære? Men det er en tænkt situation.

Generelt bør kun etniske danskere have dansk statsborgerskab.

“Men, hurr durr, min bedstemor er svensker og min oldefars slægt er fra Skotland, hurr durr. Så er jeg ikke dansker eller hva’?”. Man er ikke i tvivl om hvem der er dansker i 99,9% af alle tilfælde, og (nord)europæisk blod kan fordanskes. Vores fremmedproblem er mellemøstligt, afrikansk og asiatisk. Det er disse der tituleres nydanskere af vores folkevalgte. Det er dén åbenlyse fjende der skal nedkæmpes.

Ved siden af vores danske statsborgerskab kan andre have for eksempel “fastboende status” for ægtefæller til danskere, eller andre som har god grund til permanent at være her. En anden parellelstatus for adoptivbørn og andre særtilfælde kan også tænkes, og disse skal i varierende grad jo have rettigheder og adgang til offentlige tjenester. Dette er en administrativ situation som kompetente folk sagtens kan løse til alles tilfredsstillelse.

Men danskere er kun danskerne. Dette skal mejsles i sten. Og trykkes på papir, pas og relevante dokumenter. Vi ser med Folketingets pasmaskineri hvor bydende nødvendige vandtætte skodder er. Vi ser hvor ivrigt de uddeler falske titler til racefremmede parasitter i titusindvis.

Det er noget der skal stoppes helt. Vi skal ikke stille regler og krav til færdigheder, men i stedet aflyse selve cirkusforestillingen. Hvad synes du?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Kendisblogger kidnapper Jonni Hansen!!! (nyhedsnovelle)

I hvad der kun kan beskrives som et ufatteligt scoop, bringer vi her den vanvittigt …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
LarsLarsenEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

men hvad med, de neger der , godt ka li flæske steg og nøgen damer og ikke tilbeder iSLAM !!!1!???

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Kan vi ikke overtage en mindre dansk ø? Jeg har gevaldigt brug for et pusterum fra klovne Danmark