Hjem / Samfund / Dissidenter kvæles økonomisk

Dissidenter kvæles økonomisk

Hvis man var i tvivl om hvorvidt det internationale bankvæsen havde politisk slagside, så har de seneste to år fjernet denne permanent. De monopollignende mastodonter der beskæftiger sig med indsamlinger og kreditkorttransaktioner, har forladt deres kernevirksomhed, tekniske transaktioner, og begivet sig ud i heksejagt på hvide mænd og fjernet deres mulighed for at gøre forretninger og have normale, uproblematiske tilværelser.

Alt fra privatpersoner der vil rejse midler til at dække udgifter til retssager rejst mod dem af ZOG, (blandt andet efter Charlottesville i august 2017) til alternative medier med holdninger der er kritiske overfor masseindvandring, “afplatformeres” af disse uregulerede monopolsvulster.

GoFundMe, en side til at rejse penge til specifikke formål, var blandt de første i krigen mod hvide der udviste “wrongthink”.

Så blev GoyFundMe oprettet (og opdaget af jødepressen i såvel Israel som USA). Et alternativ som skulle give friheden tilbage til ofrene for GoFundMe’s hetz. Lynhurtigt satte (((kreditkorttranskationsselskaberne))) ind og fjernede det tekniske grundlag for at indsamle shekels.

Samme historie med Patreon, en side hvor man månedligt kunne donere til tjenestens brugere. De hoppede med på den eurofjendske vogn og lukkede af for penge til dissidenter. Så blev Hatreon oprettet som modsvar. Frihed var svaret på censur. Forventeligt slog den internationale klike af rodløse hønsesvingere til her også, og Hatreon har været ude af drift siden.

(((PayPal))) går ligeledes efter små som store der taler imod systemet, globalismen, (((pædagogerne))) og befolkningsudskiftningen i Vesten. Det er som om de har en dagsorden. Motgift (nu Svegot) blev også uden varsel afskåret fra PayPal, og med tusinder af betalende abonnenter, hvoraf mange brugte simpel kreditkortsbetaling til at betale, blev Motgift kastet ud i en storm som kunne koste dyrt blot fordi de havde forkerte politiske holdninger.

I går kom turen så til Chuck Johnsons side Freestartr.com som trods forsikringer om det modsatte blev smidt af Stripers betalingsformidlingstjeneste. Fordi Chuck Johnson falder udenfor det politisk korrekte etablissement. Heldigvis er Chuck en kampivrig kompetence, så en løsning til gavn for alle er forhåbentlig undervejs. Striper fjernede i denne uge desuden også den populære side Maker Supports mulighed for kreditkortbrug. Der er erklæret total krig mod hvid nationalisme, med metoder som var helt uhørte blot for to år siden.

Johnson forklarer (((sagen))).

I Norden har vi vores egen heksejagt som kører for fulde gardiner. Hovedskurken her er også en del af det internationale bankvæsen, nemlig Nordea (som med deres Nordea-fond finansierer et utal af danskfjendske projekter her til lands). I Sverige er de gået på barrikaderne for det svenske regime, og jagter de svenske dissidenter på den mest usle facon.

Nordisk Ungdom fik deres konto lukket. Herefter blev private enkeltpersoner ligeledes udelukket fra at have en bankkonto, fordi de var med i Nordisk Ungdom.

Nu er det den Nordiske Modstandsbevægelse som hetzes. I 13 år har de haft konti, men det går jo ikke at et lovligt parti som stiller op til rigsdagsvalget kan indsamle penge og drive medievirksomhed. Det mener Nordea i hvert fald. Privatpersoner får også deres konti lukket. Med regimets stiltiende accept.

Efter den framgångsrika insamlingen den 1 maj stänger nu Nordea av Nordfront TV:s konto. Kontot används för insamling av donationer till journalistisk verksamhet och ytterst är nedstängningarna ett hot mot hela yttrandefriheten — idag drabbar det Nordfront TV, i morgon kan det drabba annan alternativmedia.

Nedstängningen föregås av att Nordea tidigare stängt ner två plusgirokonton, som funnits under 13 år, tillhörande Nordiska motståndsrörelsen som är ett lagligt registrerat parti som ställer upp i Riksdagsvalet i år. Således är Nordeas agerande även ett slag mot den ”demokratiska” valprocessen.

— Har vi någonsin tidigare i svensk historia sett ett tydligare exempel på bankirernas makt? Har vi någonsin tidigare sett ett tydligare exempel på valfusk? Det går inte längre att blunda för att Sverige är en demokratur. Idag drabbas vi — i morgon drabbas kanske du. Jag vädjar därför till er att hjälpa oss att belysa och bekämpa vansinnet, säger Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg.

— Att man skulle få uppleva en tid då bankerna bestämmer vilka som ska få bedriva politik i Sverige. Vad händer med att makten utgår ifrån folket? Det här rör sig om privata aktörer som i praktiken styr vårt land. Det här är en fråga för alla som vill att Sverige ska vara ett fritt land där privata aktörer inte utsätter medborgarna för övergrepp, säger Fredrik Vejdeland från Nordiska motståndsrörelsens Riksledning.

Nordfront TV’s konto er aktiv indtil 15. maj, så du kan nå at give en sidste slant af den vej inden Nordeas slimede rottefingre fjerner kontoen. Se hvorledes her. Husk at det også er muligt at donere til Dagens Blæser og Radio 266b. Oplysninger er som altid at finde på forsiden.

Nationalismes vækst sker kun hvis folk evner at støtte den. Også i Danmark. Det er nærmest nemmere at klemme vand ud af en sten end at få nationale til at yde et aktivt bidrag. Skud affyret.

Med et kontantløst samfund, og der er vi næsten allerede, så kræver det at borgere – alle borgere – frit kan have en bankkonto og mulighed for økonomiske overførsler. Ligesom de kan have en telefon. Eller postevand og elektricitet. At private banker tillades af politikere i Norden at terrorisere anderledes tænkende bør ikke overraske. Først fjerner de ytringsfriheden. Så fjerner de vores levegrundlag.

Vi har desperat behov for alternativer til det antieuropæiske, aktivistiske bankvæsen (og det liberale demokrati som tillader deres hærgen). Det nuværende system bør afvikles med kranens hjælp. I det demokratiske, “frie” Vesten er friheden intet andet end friheden til at undertrykke. Og man må tilgive nationalister hvis de efterhånden føler, at der skal ske en hvis tilbagebetaling på den konto.

Skåret ud i pap.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Morten NorupDaniel Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Daniel
Gæst
Daniel

Nu hvor vi har med Den Nordiske Modstandsbevægelse at gøre så vil jeg nævne den nye flotte rekord Emanuel Lärkestål som er personen der udgiver Nordfront.se Han er nemlig tiltalt for HMF 103 gange www.friatider.se/talas-f-r-103-fall-av-hets-mot-folkgrupp hvilket er en rekord i svensk retshistorie

Morten Norup
Gæst

Jødernes magt en græseløs. Ligesom den gennemsnitlige europæers uvidenhed.

Brug www.eurofolkradio.com