Hjem / Samfund / Censur Grand Prix

Censur Grand Prix

Som man kunne læse her på siden i onsdags er Eurovisionens Melodi Grand Prix ikke ligefrem konservativ i dets fremstilling af det unormale. Men selvom vi har set det værste (og det gentages i aften til finalen), så er der andre der har været forskånet, og har kunne nyde en musikforestilling uden propagandaen.

I Kina har de siden 2013 kunne følge med i den europæiske sangkonkurence, på trods af at landet ikke deltager. I år kom det frem at tv-kanalen MangoTV, der sender konkurrencen tidsforskudt i Kina, foretog nogle ændringer for at gøre hele ensemblet mere smagfuldt og lovligt. Det skete ved at bortcensurere homoflag blandt publikum, tatoveringer på forsangeren fra det Schweiziske bidrag, og hele Irlands og Albaniens optræden. Grunden til dette er at det i Kina er forbudt at fremvise tatoveringer og homoseksualitet på tv. Verdens folkerigeste land har altså, på trods af dets påståede kommunisme, et mindre degenereret mediebillede end Europa.

Kinas censur af det Schweiziske bidrag

Men ingen god gerning går ustraffet hen. På trods af, at kineserne prøvede at gå på kompromis og genindsætte Albaniens bidrag -dog med kraftig censur på den tatoverede forsanger- i deres genudsendelse af semi-finalen, så er European Broadcasting Union ikke tilfreds og har valgt at fratage MangoTV retten til at sende finalen.

Da Danmark deltog i 1957 med duetten “Skibet skal sejle i nat” sunget Gustav Winckler og Birthe Wilke, kyssede dette heteroseksuelle par omkring 11-12 sekunder for åben skærm, dengang en rekord. Der fulgte et ramaskrig fra seere i det katolske og konservative sydeuropa, hvor man fandt den slags offentlig ømhed usmagelig, og mange mener at det endte med at koste sangen førstepladsen og sendte den hjem med en tredjeplads. I år tillader man ikke bare at Irland sender en “kærlighedssang” komplet med dansende bøsser, men man forbyder også en fremmed tv-station at sende resten af Grand Prixet fordi de ikke vil inkludere deres vamle afvigen! Tænk over det! EBU går så meget op i homopropaganda at de hellere vil undvære kinesiske seere, hvis de ikke kan få lov at sende tatoverede albanere og dansende irske homoer ind i de kinesiske stuer!

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
Claus BoatsinkerIngolf GaboldsenMorten NorupLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Nogen må advare kineserne mod jøderne. Zuck er allerede igang med næste generation af gule skævøjede jøder klar til at POZZE Asien

Morten Norup
Gæst

Fremragende skriv. Du har ganske ret.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Jeg syntes det skammeligt at de godhjertet Europæere stemte en handicappet kvinde fra Rusland hjem. Når man skal signallerer sin dyd, så handler det åbenbart om at signalet skal sendes til de rigtige.

Fordi normal vis så har freaks jo frit slag i showet. Israel har sendt en matrone på 500 kg og sangen er gennemsyret af politisk signalling om at vi skal acceptere hun er god som hun er, selvom hun overbelaster samfundet med sin fedme.

Claus Boatsinker
Administrator

Hvis folk var klar over hvor mange bøger der er forbudte i Tyskland i dag, og hvor mange der smides i fængsel blot for skrevne og talte ord, som de europæiske regimer i Tyskland og Storbritannien ikke vil tillade og så SAMTIDIG vil være på den høje hest overfor kinamænd, der ønsker et minimum af anstændighed, så ville kontrasten chokere dem.