Hjem / Danmark / Spækrister

Spækrister

Vi modtog på redaktionen et spændende bidrag fra en ukendt dansk kunstner med navnet “Spækrister”. Formentlig på baggrund af vores intensive dækning af det grønlandske g̶r̶o̶t̶e̶s̶k̶e̶ ̶ø̶t̶y̶v̶e̶r̶i̶ valg til inuitselvstyret, er denne kunstner blevet inspireret til at spidde vores håbløse modstandere oppe på vort Grønland.

Da denne kulturelle og territorielle krig er følelsesladet og historisk, så tillader vi naturligvis at man malende beskriver virkeligheden og går på barrikaderne for Godthåbs hellige jord. Stort tak til Spækrister lyder det fra en samlet redaktion.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Medier og diplomater tilsviner Danmark i nationens sværeste stund

Vi har lige fået leveret en artikel om dellerne og deres løgne, et judeokontrajihadistisk verdenssyn …

Efterlad et svar

avatar
 
  Abonner  
Informer om