Hjem / Danmark / Spækrister

Spækrister

Vi modtog på redaktionen et spændende bidrag fra en ukendt dansk kunstner med navnet “Spækrister”. Formentlig på baggrund af vores intensive dækning af det grønlandske g̶r̶o̶t̶e̶s̶k̶e̶ ̶ø̶t̶y̶v̶e̶r̶i̶ valg til inuitselvstyret, er denne kunstner blevet inspireret til at spidde vores håbløse modstandere oppe på vort Grønland.

Da denne kulturelle og territorielle krig er følelsesladet og historisk, så tillader vi naturligvis at man malende beskriver virkeligheden og går på barrikaderne for Godthåbs hellige jord. Stort tak til Spækrister lyder det fra en samlet redaktion.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Husk de 6.000.000 mink der blev gasset af Mette Minkdræber Frederiksen

Ikke et eneste ord fra Blæseren om hvordan den amerikanske præsidentpost i øjeblikket er ved …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om