Hjem / Akbaring / Nyt angreb i Frøland

Nyt angreb i Frøland

Nu var der endnu et terrorangreb i Frankrig. De er der et par gange om ugen rundt i Europa. En eller anden perker går snackbar og myrder et par stykker. Det er hverdag. Kun stort anlagte begivenheder som selvmordsbombere eller Bataclan-agtige massakrer vil kunne trække folks opmærksomhed.

Disse småangreb er komplet overskyggede af den virkelige rædsel, multikulturen og befolkningsudskiftningen. Macron udtrykker på twitter at “Frankrig har igen betalt med sit blod, men ikke givet dem en tøddel af vores frihed”, hvilket er noget forfærdeligt sludder.

Det er ligegyldigt at Frankrig er i permanent undtagelsestilstand og at deres soldater tøffer rundt i l̶o̶r̶t̶e̶h̶u̶l̶l̶e̶r̶n̶e̶s̶ ̶l̶o̶r̶t̶e̶h̶u̶l̶ byernes by med maskinpistoler, når de ikke gør noget ved årsagen til terroren: tilstedeværelsen af millioner og atter millioner af muggier. Jeg er ikke sadist, så jeg vil ikke spendere jydeguld på at se Parismøddingen med mine egne øjne, men jeg har flere gange besøgt Bruxelles og set hvorledes en smuk by kan gøres til skueplads for et afrikaniseret mareridt, hvor de eneste belgiere man ser lader til at være de tungt bevæbnede soldater.

Friheden Macron mener er intakt, er forlængst udhulet. Friheden til at gå i fred overalt i Paris. Friheden til at bosætte sig blandt andre franskmænd. Friheden til at kunne ytre sig frit om tidens problemer uden at bekymre sig om sanktioner fra regimet. Friheden til at opforstre børn i et trygt, homogent samfund.

Alle disse friheder er væk. At fokusere på terror er at ignorere det virkelige problem. Kun en massiv indsats mod negerkolonisterne og en afslutning af deres perverse kærlighedsaffære med algiererne, der munder ud i en fransk stat baseret på det franske folks eneret til Frankrig, kan give nogen form for et meningsfyldt frihedsbegreb. Alt andet er forræderisk frøsnak.

Vi har brug for Bedste Le Pen, Jean Marie, til med uindskrænket brug af magt at redde frøgnaskerne i 11. time.

Frankrigs problemer som beskrevet ovenfor er identiske med Danmarks, Norges eller Østrigs problemer. Vi har alle et gigantisk fremmedproblem. Vi. Skal. Af. Med. De. Fremmede. Punktum. Det vil udløse lidt skærmydsler. Måske en kort borgerkrig. Men disse småkonflikter som en repatrieringsaktion måtte udløse, er intet i forhold til at give afkald på vore fædrelande for evigt. Eller hvad mener De, kære Blæser-læser?

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Peak Weimardanmark: Radikale vil dræbe ufødte polakker

Der er efterhånden så stor en kløft mellem en normal tankegang med rod i traditionel …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Claus BoatsinkerLarsLarsenLars Lygtepæl Larsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Lygtepæl Larsen
Gæst

Jeg har desværre travlt med min forretning, men jeg har dog i smug indmeldt mig som støttemedlem i Den Nordiske Modstandsbevægelse. Her bidrager jeg, ligesom Putin, med monetære bidrag til bekæmpelse af muggier, køleskabsperkere og andre dekadente (((samfundsundergravere))). Har du ikke adgang til den russiske federations skatkammer, eller et sengetøjsimperie, så burde du donere din tid som aktivist. nordfront.dk

(men lad være med at kalde Modstandsbevægelsen for “nordfront”, det synes de nemlig er pænt nedern *kaster akavet håndtegn*)

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Jeg spørg dig, vil du den totale borgerkrig!@??