Hjem / Verden / Israel set med frikadellebriller

Israel set med frikadellebriller

Mellemøsten har været plaget af krige og ustabilitet i 70 år. Millioner er døde. Udsigten til ro og trivsel er fjern.

Israel har eksisteret i 70 år. Hvilket ubegribeligt sammenfald.

Jyllands Posten er helt pjattet med jødestaten og giver den gas (oy vey) i forbindelse med Israels 70-årsdag. De har frikadellebriller på. I deres jubelleder med titlen “Tillykke Israel” får den ikke så lidt. Et lille udpluk er på sin plads.

Det store cykelløb Giro d’Italia henlagde de første tre etaper af årets udgave til Israel som et særligt tillykke med 70 års fødselsdagen i dag, mandag. Pludselig kunne alverdens tv-tilskuere ved selvsyn konstatere, at Israel er meget andet end død, terror og krig. Israel er både et helt almindeligt land, som masser af turister fascineres af, og – af mange grunde – et meget ualmindeligt land.

Nu så jeg de omtalte Giro-etaper og det var et dræbende kedeligt mediestunt. Etaperne blev kørt på lige ørkenmotorveje i et komplet fladt terræn, mens halvdelen af tiden blev brugt på at filme figentræer og kibbutzer, mens kommentatorerne på Eurosport læste op af deres manuskripter og lovpriste de forskellige “seværdigheder”. De oplyste endda at der i Israel findes andre religioner end Molech-kulten, blandt andet islam og kristendom. Wow, det er som der allerede fandtes andre folk på det område hvor jøderne besluttede at etablere hovedkvarteret for deres rodløse, internationale klike af globalistiske aktivister. Men det var kedelige etaper der mest lignede en endeløs ørken. De få publikummer havde meget lange næser. Jeg håber arrangørerne tog sig godt betalt for denne farce.

Lige nu har Israel medvind. Præsident Trumps beslutning om at anerkende Jerusalem som hovedstad og også flytte den amerikanske ambassade dertil er indfrielsen af mange israeleres hedeste drøm – om end mange også frygter en yderligere skærpelse af konflikten med de arabiske lande. Et par vigtige udnævnelser i Det Hvide Hus af meget Israel-venlige topfolk peger også i den jødiske stats retning. Præsident Trumps beslutning om at trække USA ud af Iran-aftalen ligeså.

Eller sat på spidsen: “ZOG er en realitet og denne mikrostat har en fuldkommen magt over udenrigspolitikken i verdens mest magtfulde land. De styrer landets medier, har enerådigt fået ændret dets indvandringslove og har gjort USA multikulturelt, homoseksuelt, feministisk og undermineret kernefamilien. Et splittet USA i knæ, med dets 2% jøder, er i 2018 indfrielsen af mange jøders hedeste drøm”.

Trump får besøg af Kushners kammerater, for at få detaljerne på plads i hans mellemøstpolitik.

Og skrotningen af Iran-aftalen tydeliggør blot hvor megen skade Israel gør i regionen. Konstante provokationer, bombninger og støtte til sunni-terrorister for at skabe ustabilitet hos dets naboer, gør ikke just viljen til at støtte denne kyllingsvingende provokatør større.

Tysklands nye regering har gjort Israels eksistens til en del af sin egen statsræson. Tydeligere bliver det ikke: Israel er en del af os selv, i hvert fald os i den vestlige verden.

ZOG er en realitet. ZOG er ikke blot et meme. Toppolitikere i Tyskland har kommet med horrible antityske udtalelser som understreger dette. Mest notorisk er (((Martin Schulz))), tidligere leder af SPD og eks-præsident for Europaparlamentet, som udtalte at “for mig eksisterer Tyskland kun for at sikre staten Israel og det jødiske folks eksistens“. Tyskland holdes som gidsel af jøderne efter deres modige oprejsning under Weimar-helvedet. Det var dette forsøg på at rive sig fri fra jødisk udbytning, som vi alle i Vesten betaler for den dag i dag. Israel er ikke, som JP bedyrer, en del af os selv, men en svulst på den europæiske krop, der pumper gift ind i dens vært. Pendulet svinger forhåbentligt snart den anden vej igen, så vi kan komme med et modsvar til denne evige fjende.

Martin Shulz.

På trods af meget vanskelige odds – omringet af arabiske lande, der i årtier ikke havde anden ambition end at smide jøderne i havet – er der på få generationer etableret et topmoderne, innovativt, økonomisk og militært suverænt samfund, der med sit helt eget udgangspunkt er en uadskillelig del af Vestens værdifællesskab.

Alle de ulykker og samfundsmæssige dårligdomme som plager hvide lande i dag udspringer så godt som udelukkende fra intens, vedholdende, jødisk aktivisme. Uden jøder ingen multikultur. Uden jøder ingen homoparader. Uden jøder ingen nem adgang til skilsmisse. Uden jøder ingen porno. Og så videre. Vores såkaldte værdier er resultatet af undergravningen af det traditionelle Europa, hjulpet på vej af utallige nyttige idioter blandt vore egne – ingen nævnt, ingen glemt.

Forståelsen for, hvilket eksistentielt pres Israel er udsat for, er vokset i takt med, at den internationale terror også er rykket til andre lande. Billedet af Israel som en forpost på kanten af Mellemøstens kaos står stærkt for tiden.

Rabbinere og jødiske organisationer har talt med én stemme i kampen for at få Europa fyldt med muslimer. Den terror vi oplever er til dels forårsaget af jøder, som ikke selv kunne drømme om at lukke disse horrible arabere ind i deres eget jødeland. Så sent som i 2016 så vi organisationen Israaid tage imod muggier på de græske øer, når de i tusindvis ankom illegalt. Det hele foregår foran næsen på os, og enhver kritik affejes med “OY VEY, HUSK DE SEKS MILLIONER!”. Israel og jøderne er ikke en allieret i kampen mod terror, men en af de absolutte skurke i selve terrorens eksistens og ikke mindst tilstedeværelsen af de mange millioner muslimer i Vesten.

Vi beskriver ofte jødernes opførsel som dobbeltmoralsk, men det er blot deres evige strategi for overlevelse. At beskytte sig selv og svække goyim.

Der er meget mere at berette fra lederen, men læs den selv og se hvorledes man med frikadellebriller kan få en historisk tragedie til at ligne en solstrålehistorie. Når man er forelsket i Israel, som frikadellefløjen i Danmark ubehjæpeligt er, så bliver kritikken i bedste fald af overfladisk karakter. Det er ikke realistisk at tro at disse mennesker bliver rødkalkede på jødespørgsmålet i en overskuelig fremtid…

Vi får ikke ram på ZOG lige foreløbig. De fleste har for travlt med at klappe i hænderne over deres ugerninger.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Lars Agerbæk med æTom Venster Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Tom Venster
Gæst

Utmerket oppsummering av hva dette kriminelle folkeslag har påført oss alle. Snart må de nok flykte igjen da konsekvensene av deres foraktelige handlinger endelig innhenter dem. Måtte det skje så raskt som mulig!

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

utroligt at de kan tale om at Israel deler vore vestlige værdier på en dag hvor 41 palæstinensere dør under protest mod Israel. 41! Hvornår har der sidst været et Jihad angreb der kostede så mange liv i Europa???

kan ikke tro andet end at Israels opbakning må være faldet efterhånden som alternative medier og visse historiske udlægninger har bredt sig.