Hjem / Danmark / Serie-landsforræder og Kulturchef på svensk tabloid-avis kalder indirekte danske mediers nyheder for “fakenews”

Serie-landsforræder og Kulturchef på svensk tabloid-avis kalder indirekte danske mediers nyheder for “fakenews”

 

Kulturchefen, som mest er kendt for voldtægts-hetz mod Australieren Julian Assange på Dagbladet Expressen, der er ejet af jødiske Bonnier AB, kritiserer i kraftige vendinger anti-immigrant partiet Sverige Demokraterne, fordi de benytter sig af faktuelt data fra Danske medier, som de censur-hungrende gribbe i de svensker medier ikke leverer. Bl.a. gik hun forrest for at få slettet gamle indlæg i arkiverne på Dagbladet bl.a. fra journalisten Ulf Nilsson, der skrev artikler som Sverige är på väg åt helvete!” 

Karin Olsson kalder artiklerne i de danske medier for grimme og at de går langt udover rammerne for hvordan man kan tale om Islam og indvandring. Hun kan ikke forstå hvorfor ledelsen og vælgerne hos Sverige Demokraterne er så mistroiske overfor de svenske medier og forklarer at det er mærkværdigt at man bruger en strategi der benytter sig af dansk “fake news”, til at imødekomme sine vælger, når svenske medier levere den umiddelbare sandhed.

Og det ikke første gang hun langer ud efter Danmark. Hun har haft en del ledere i avisen, hvor Danmark bliver hængt ud og hun skrev i 2008 om råddenskabben i vores politiske system.

Hun står dog ikke alene. I 2015 var den svenske professor Hans Rosling i deadline, hvor han bl.a. blev meget forbavset over Adam Holms konstateringer ang. flygtningekrisen. Som modsvar på dette forklarede han, at man ikke skulle kigge på hvad medierne sagde om verden.

Om Ingolf Gaboldsen

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Lars Agerbæk med æClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

De undertrykker alternative medier indenlands og smæder udenlandske ditto. Virkeligheden er mega træls………

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

når det kommer til Sverige overgår virkeligheden fantasien

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Små danskarna, små danskarna, så lustiga att se.

Den der ler sidst, ler bedst, siger jeg bare.