Hjem / Akbaring / Gys, hvin og spænding på Bakken

Gys, hvin og spænding på Bakken

Danmark var før et land med kedelige, lyserøde, røvsyge, robotagtige folk som hilste patetisk og følelsesforladt på hinanden. Mænd passede et monotont skodjob og kvinder elskede deres møgunger og, tro det eller lad være, var stolte over at have et smukt, rent hjem som alt for mange børn legede i og rodede til igen. Et patriarkalt mareridt uden kolorit. Vamle familieværdier fra bronzealderen.

På gadeniveau var alle byer sovebyer. Der skete intet, så det var kun trafikuheld og alvorlig sygdom som kunne give det vulgært homogene Danmark noget at snakke om. For at bryde denne ensformige venten på døden tog danskerne på Bakken for at få et adrenalinsus.

Det gør de stadig, men i dag er glæden så umådeligt meget større. Vi er blevet et rigere folk. Danskere fås nu i mange farver, taler med mange tunger og leverer en kulturel kollision som gør Danmark til et mekka for oplevelser.

Vi behøver ikke stå i kø til rutschebanen for at få spænding længere. Den er overalt. Nu kigger man sig over skulderen, for tidligere tiders lyd af glade barnestemmer er blevet afløst af høje, eksotiske araberstemmer. Det lyder aggressivt. Det lyder fremmed. Det er spændende. Som at være med i en actionfilm! Hvordan har vi kunnet holde livet ud uden denne multikultur??

En dreng blev mandag aften stukket to gange med en kniv, efter at to grupper unge kom op at slås med hinanden i forlystelsesparken Bakken i Klampenborg.

Det bekræfter Nordsjællands Politi over for TV 2.

Vores bedsteforældre så højst en knægt tabe sin vaffelis på jorden. Gaaaab. Vi får meget mere ud af livet.

Vidner på stedet har ifølge Ekstra Bladet fortalt, at optrapningen til knivoverfaldet begyndte, da de to grupper med op til seks unge mennesker blev sure på hinanden ved radiobilerne.

En af de unge, en 14-15-årig dreng med indvandrerbaggrund, valgte at trække en kniv og stak en jævnaldrende to gange.

“Stikker han også mig? Skal jeg undgå øjenkontakt? Bliver jeg mon røvet?” Uvisheden og spændingen gør det multikulturelle samfund til en overlegen størrelse. Vores største styrke om du vil.

David Borchersen, som er vagtchef hos Nordsjællands Politi, oplyser til TV 2, at der er tale om en 14-årig dreng, som er blevet offer for et mindre knivstikkeri. Han blev stukket i den ene balde og i overkroppen omkring brystregionen.

– Vi har endnu ikke anholdt nogen, men vi eftersøger gerningsmanden i området, siger han.

Det mest spændende ved vores adrenalingivende dagligdag er nok, at de hundredtusindvis af arabere og negere alle ligner hinanden og går klædt ens. Deres berigende spontanitet kan komme til udtryk fra alle som en, og politiet kan ikke se Sambo fra Bobo eller Hassan fra Mohammed. Hver nydansker kan være ham der perforerer din lunge med en kniv. Måske med en kniv der har smukke korancitater. Eller en kniv med et billede af Erdogan. Selv deres knive er mangfoldige! Og hvad har vi? Brune knive, sorte knive. Vi har kedelige knive, har vi. Hvis vi da overhovedet har en kniv.

Jeg er ret sikker på ikke at dø under en rutschebanetur, så hvor sjovt er det egentlig? Det er ikke helt nok mere.

Natten til tirsdag oplyste Nordsjællands Politi til Ritzau, at drengen var uden for livsfare.

I første omgang fortalte politiet, at det ene knivstik kunne være livstruende, men det er ikke længere tilfældet.

– Forurettede har det efter omstændighederne godt og er nu på hospitalet, hvor han vil blive afhørt af politiet, siger vagtchef David Borchersen.

Hunde leder fortsat efter den kniv, der blev brugt ved overfaldet.

Gerningsmanden beskrives som 14-15-årig dreng med indvandrerbaggrund. Han er omkring 180 centimeter høj, iført en mørk hættetrøje, kort sort hår og med mørkeblå joggingbukser.

Jeg tror jeg snarest hopper på toget og oplever Bakken igen. Det er en del år siden jeg var der sidst og da myldrede det med muggifolk overalt. Men nu er det nok endnu mere spændende. Ja, måske bliver jeg endda stukket ned på toget. For hele Danmark giver nu gys, hvin og spænding. Tak, du danske demokrati… *hænder danner hjerte*

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
ClausIngolf GaboldsenMorningstar Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Også det også Ramadan Bombathon start fra idag.

View post on imgur.com

I de forgangne år så det sådan her ud.

View post on imgur.com

I århus er det også blevet forår.

stiften.dk/alarm112/Masseslagsmaal-paa-Aarhus-Oe-To-grupper-i-kamp-med-koeller-og-bat/artikel/514880

Morningstar
Gæst
Morningstar

Jag har nog inte varit på Bakken på minst 35 år. Har ibland tänkt att jag skulle vilja besöka platsen en sista gång i det här livet. Nu kan man glömma den drömmen. Är det lika mycket muggier på Tivoli?

Ingolf Gaboldsen
Skribent

I Tivoli skal du betale for indgang, så de forpester det ikke ligeså meget. Undgå dog fredag, hvor der er koncerter som muggierne kan lide.