Hjem / Danmark / Blæseren giver goyim besked – luk det ned!

Blæseren giver goyim besked – luk det ned!

Hvis der er noget vores venner, den internationale klike af rodløse globalister med iøjnefaldende næser og intimt slægtskab med hinanden, sætter øverst på deres dagsorden, så er det at lukke ting ned, hvis goyim ved besked.

Derfor har de udnyttet deres sammentømrede stamme til at få monopol på ytringer i virkeligheden såvel som på nettet. De har arbejdet hårdt på det lovgivningsmæssige område, så næsten alle europæiske lande har opgivet deres ytringsfrihed og givet efter for det jødiske pres. Den frie tale skal begrænses til den nye Marvel-film, overenskomstforhandlinger eller X-Factor. Ikke emner som politiske dissidenter vil belyse.

Men nettet skulle være sværere at håndtere. Det er jo frihedselskernes paradis. Lol, niks. “Hold min bagel med gefilte fisch”, sagde Shlomo.

Google, skabt af (((Sergej Brin))) og (((Larry Page))), gjorde hurtigt søgegiganten til et politisk undertrykkelsesapparat. Med deres opkøb af YouTube og indsættelse af direktør (((Susan Wojicki))) er censuren blevet ekstrem, i et tæt samarbejde med den jødiske terrororganisation SPLC. Fjernelsen af dissidentmateriale er blevet systematiseret og man har i dag såkaldte trusted flaggers, som i dag er blevet et af de 1.488 slangord for jøder. Fordi det er dem der er så ivrige for at lukke ting ned. De kan ikke lade være.

Twitter har stadig en soygoy-direktør, ‘Simple’ Jack Dorsey, men han er helt og aldeles i hænderne på jødeterrorpatruljen ADL, en organisation der blev skabt for at få frifundet den pædofile voldtægtsmand og morder (((Leo Frank))). Man startede platformen som ytringsfrihedsfanatisk, men endte som et ynkeligt ekkokammer af censur og udsmidning.

 

Facebook er sin helt egen størrelse. Med krybdyrsjøden/robotkyllingesvingeren Zuckerberg i spidsen er det blevet et helt absurd censurapparat, som samarbejder med nogle af de værste regimer på Jorden om at undertrykke de indfødte folks protester mod voldtægter, terror og drab begået af fremmede.

(((Sarkozy))), manden som ville tvinge sine franske værter til at raceblande, var i tæt forbindelse med Zucc. Fælles front mod goyim. L’chaim!

Zucc og den barnløse kattedame Merkel er i et samarbejde om at gøre Tyskland til et tegneserieagtigt totalitært styre, der ikke accepterer protester mod den af ZOG vedtagne selvmordskurs. Skrap censur er en hjørnesten. Theresa May må være misundelig.

I Danmark har vi én ledestjerne i et mediebillede der ellers er renset for den livsnødvendige kontrasemitisme. Det er Dagens Blæser. Vi tør hvor andre tier, for at låne et klassisk slogan. Men Zucc og hans hær af nyttige idioter har en nultolerance overfor næringsrig folkeoplysning. Du skal tage billeder af din koldskål, dumme dansker, ikke snakke om muggiplagen og nødvendigheden af en nationalistisk familiepolitik.

D̶r̶e̶i̶d̶e̶l̶ ̶e̶r̶ ̶s̶a̶t̶ ̶i̶ ̶r̶o̶t̶a̶t̶i̶o̶n̶  Terningerne er kastet.

Vi vil selvfølgelig bruge de mediemæssige kanaler som er til rådighed. Det inkluderer dem på vores evige fjendes hænder. Da disse monopoler ikke er reguleret, men tværtimod opfordres til at censurere og terrorisere modige borgere, foreninger og organisationer, så skal vi nok ikke forvente ytringsfrihedens tilbagevenden i de nærmeste årtier.

 

Facebooks medarbejdere i Danmark er helt udkørte efter endnu en hård dag med at “lukke det ned”.

Så del venligst Dagens Blæsers artikler. Skriv kommentarer til dem. Fortæl dine venner og bekendte om siden. Gør en indsats så (((Zucc))) ikke lykkes med sin hadske censur af danske nationalister. Blæsten skal blive til en storm.

Bag os ligger Dagens Blæsers arkiv.

I os marcherer Dagens Blæser.

Foran os ligger Dagens Blæser.

Tak for din hjælp nu og i fremtiden. Det er vigtigt at alle deltager i kampen for et dansk Danmark (inklusiv Grønland).

 

OPDATERING
Fra Lord Lolland

Facebook gennemgik Blæserens side manuelt efter jeg appellerede sagen. Det resulterede i at de direkte slettede Blæserens FB side og jeg blev bandlyst fra Facebook i 3 dage, oven i den 1-dags bandlysning jeg fik da de tog siden ned. Super-zucced med andre ord.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
7 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Ole C G OlesenClausTom VensterLars Agerbæk med æIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

De lange næsers nat. F for Blæserens (((Facebook)))-side.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

æf

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Åbne forum på sociale medier oprettet til og med henblik på deling til danskere, skal gøres til dansk offentligt domæne, så private rovdrift på menneskers individuelle rettigheder. Ellers må de lukkes ned.

Når 80% af befolkningens brugere af nettet får deres nyheden igennem sådanne medier, så det katastrofalt for landets udvikling og deres dømmekraft, at de udelukkende bliver fodret med kulturmarxistisk propaganda.

Disse sociale medier har intet problem med at indrette sig efter censurregler i f.eks. Kina eller mange steder i Mellemøste, her bliver deres kultur endda tilgodeset.

Morningstar
Gæst
Morningstar

Via Snaphanen hittade jag ett community som heter WeMe. Har tydligen funnits sedan 2012 men var nytt för mig. En av grundarna heter (((Weinstein))), dock inte Harvey i förnamn. Jag skaffade ett konto men ligger än så länge lågt. Det var trots allt bara ett par dagar sedan. Kunde vara intressant att följa Dagens Blaeser där, hur länge det nu varar. 🙂

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Der er mange alternative tech telegram app, riot.im, gap.io etc.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Dagens Blæser(med æ) – den sidste bastion for frihed. Ultra Frihed!

Tom Venster
Gæst

Press F for å vise respekt. Imponerende når man gjør Shlomo så sint at Facebook-siden blir gasset. Åpenbart er det mye rompevondt blant våre langnesede venner. Hatten av for Dagens Blæser!

Olavleivar
Blæser læser
Olavleivar

Vore Zionistiske Parasiter har gang i den …Læs og Lyt her .. Jeg har FB karantæne men alle der ikke har .. bør gå ind i Debatten .. Sidste udkald er 20 Juni 2018 .. Her BAGGRUNDS MATERIALE af YDERSTE VIGTIGHED … også for ” BLÆSEREN ” EU CENSORSHIP LAW ; GLOBALISTS WEAT DREAM COME TRUE
THE EU DICTATORSHIP WANTS TO REMOVE ALL DISCENTING PUBLISHING
ESPECIALLLY SMALL INDEPENDENT PUBLISHERS as well as INDIVIDUALS

The NEW RULES evt to be RATIFIED by VOTE in EU Parlament 20 June 2018

“MODERNISATION OF EUROPEAN COPYRIGHT RULES: DIRECTIVE ON COPYRIGHT IN THE DIGITAL SINGLE MARKET “
PROPOSAL for a DIRECTIVE of the EUROPEAN PARLAMENT AND OF THE COUNCIL on Copyright in the Digital Single Market”

EU Directive Spells Disaster for Internet Freedom
www.youtube.com/watch?v=r23tTxxQPKQ

The EU PROCESS : www.europarl.europa.eu/legislative-train/theme-connected-digital-single-market/file-directive-on-copyright-in-the-digital-single-market
LATEST AMENDMENT 2018
NEW REVISED Brussels, 13 April 2018
Proposal for a DIRECTIVE OF THE EUROPEAN PARLIAMENT AND OF THE COUNCIL on copyright in the Digital Single Market
www.parlament.gv.at/PAKT/EU/XXVI/EU/01/76/EU_17608/imfname_10800647.pdf
Amendments on Paragrafs 3 , 11 and 13
www.parlament.gv.at/PAKT/EU/XXVI/EU/01/74/EU_17466/imfname_10800350.pdf

Olavleivar
Blæser læser
Olavleivar

Det nytter ikke at APPELLERE til FB … de GRINER …. Der skal helt andre boller på suppen ..før de Lytter …