Hjem / Verden / En joke om “Hitler-Vin” ender med fængselsdom til mand fra Østrig

En joke om “Hitler-Vin” ender med fængselsdom til mand fra Østrig

En 31-årig østrigsk mand fra den vestligst beliggende delstat Vorarlberg er blevet fængslet i 6 måneder, fordi han i sit hjem havde vin med flere motiver, bland andet af Hitler.

Ifølge ham selv er det blot en joke, men han blev alligevel dømt for at glorificere Nazistiske kriminelle handlinger, som har fundet sted i Østrig. En lov der også hersker i Tyskland og som iøvrigt er stærkt imod ytringsfriheden.

Ifølge domsudskriftet havde manden i sit hjem flere flasker vin, hvor der på etiketter udover billeder af Hitler, også fandtes slogans og beskeder som “Ein Volk, ein Reich, ein Führer” , “Hitler-wein” og “Die Anhängerschaft von Hitler”.

De fine vine stammer fra Italien, hvor de kan sælges uden problemer. Indehaveren af en butik på grænsen hvor Hitler og Mussolini mødtes af flere omgange, fortæller at vinene, der også afbilleder andre historiske figurere fra 2.verdenskrig, er uhyre populære og at især unge har stor interesse for dem.

Vinen kan købes på følgende hjemmeside, hvor der er et bredt udvalg.

www.vinilunardelli.com/prodotti/elenco.php?categoria=28&sottocategoria=36

Om Ingolf Gaboldsen

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Morten Norup Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Morten Norup
Gæst

Det er så begrædeligt at den sataniske internationale jøde-magt vandt i 1945, grundet europæernes bundløse uvidenhed og de endeløse mængder af indoktrinering.

Vor dommer- og embedesstand er underlagt Satans Egne i samme grad som “National”banken, medierne, universiteterne og diverse råd og nævn.