Hjem / Danmark / Muggidomptør Mai Mercados makværk

Muggidomptør Mai Mercados makværk

Der er blevet brygget artikler på et lækket notat fra regeringen. Notatet indikerer at man til tvinge muggiyngel fra ghettoer, regeringens fetish numero uno, i vuggestuer. Såkaldt obligatorisk læringstilbud. Det virker ret åndssvagt. Det er det også.

Vi har tidligere skrevet, at den eneste umidddelbart fornuftige løsning er at gravide fremmede kommer først i køen til repatriering og at alle perkerpoder plopper ud i et udrejsecenter, hvis ikke hjemme i egen kulturkreds. Truslen fra fremmede er deres antal, og det er derfor en prioritet, at vi kommer af med de mindste såvel som at ingen nye fødes som frie borgere.

Men det hører fremtiden til.

Det lader til at det lækkede vuggestuenotat blev taget som en opfordring til at sige nogle stupide ting. DF kom først, da de mente at en frivillig fordeling af de 25 timer, hvor vi vil tvinge os selv til at tage os af deres uvelkomne, brune småkræ ikke var i orden, for hvis det bare blev når de skulle have middagslur, så var der ikke meget “læring”. Så kunne de bette jo ikke lære om PATTER, hø hø, og at vi ik’ synes at kvinder skal gå i en sæk, hø hø! Suk…. DF og deres integrationsiver, baseret på at vi skal afislamisere perkere i stedet for blot at sende dem hjem, leverer den ene groteske situation efter den anden. Et skandaløst ringe parti med et fornærmende navn oveni.

Næste tåbe er såmænd børne- og socialminister Mai Mercado, som via twitter kommenterer tvangspasseriet:

Et lækket notat er blevet misforstået. Siger intet om at børn skal afstå fra middagslur. Og demokratiske værdier er fx at respektere hinanden og ligeværd mellem køn – ikke en selvfølge i parallelsamfund. Vil afholde mig fra at kommentere yderligere midt i forhandlingerne
Regeringens landsforræderiske kurs med at sprede de fremmede til hele Danmark og få et jævnt, 20% fremmed lag i hver en afkrog, for at modgå sammenklumpning og lade som om man med milliarder kan fordanske disse ulandsmennesker, fortsætter for fuldt drøn og Mercado hælder floskler ud af ørerne.
Demokratiske værdier… Den meningsløse kasse som kan fyldes op med alskens lort lige på nær “Danmark tilhører danskerne og fædrelandets overlevelse er vores højst beskattede værdi”. Det er aldrig noget de vil tale om.
Ligeværd mellem køn?? Noget der ikke eksisterer på planeten eller endsige er ønskeligt på noget niveau er en “demokratisk værdi” for en dansk minister? Det er jo virkelighedsfjern kulturmarxisme og er at LIGESTILLE med 70’ernes perverse tale om børnemagt. Kønnenes roller er udsat for et modbydeligt bombardement og det er på tide at mænd og kvinder respekteres for deres gudsgivne talenter og roller. Det står udenfor enhver demokratisk værdisnak og anden form for mundlort fra Borgen.
Den værste er dog at vi skal “respektere hinanden”. Nej. Vi skal kæmpe for vort land, vores folk og danske familier. Vi skal give fremmede den kolde skulder. Vi kan godt behandle dem ordentligt og værdigt. I en repatrieringsproces, vel at mærke. I dagens demografiske dødsspiral er de fremmede ikke nogen vi skal respektere eller forvente respekterer os. Det er en kamp om Danmark, og regeringen, som alle regeringer siden masseindvandringen blev sat i system i 60’erne og 80’erne, har lagt sig ned og ladet multikulturen vokse som en kræftsvulst.
Mercado og hendes kolleger bliver ved og ved med at gøre mere skade, og denne farce med at plante muggiavl med magt i børneinstitutioner er så himmelråbende tåbelig, at vi må indse at endnu en valgcyklus i vores betændte, landsnedrivende demokrati er kastet i kummen. Igen.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Mannheimer Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Mannheimer
Gæst
Mannheimer

Jeg ved godt det er unfair at gå efter folks udseende, men har hun fået smadret sit ansigt i en brandulykke eller hvad? Hun ser jo helt fucked up ud. ….. eller skyldes hendes rottefjæs at hendes 23andMe er ét stort fucking ekko?