Hjem / Verden / Sørgende grækere jager kommunistisk provokatør på porten

Sørgende grækere jager kommunistisk provokatør på porten

Mindehøjtideligheden for folkedrabet på de pontiske grækere, endnu et milliondrab på ikke-jøder som ikke udløser Hollywood-film og violinmusik, var lidt usædvanlig i år i  den græske storby Thessaloniki. Naturligvis er man oprevet over, at der for blot 100 år siden blev massakreret en græsk befolkning som havde boet i Pontos i 3.000 år. En tyrkisk forbrydelse som de endnu ikke har betalt for med deres blod. Jeg kan levende sætte mig ind i den græske hævnlyst.

Men der dukkede altså et særdeles uønsket element op til denne højtidelighed, nemlig borgmesteren Yiannis Boutaris. Denne Boutaris er udtalt antinationalistisk og fortaler for migrantinvasionen.

Det siger sig selv at mange af dem, som holder deres myrdede og uddrevne landsmænds minde i hævd, er grækere med et sundt nationalt sindelag. Disse så særdeles ilde på en så åbenmundet landsforræders tilstedeværelse, at de bad ham forsvinde. I vrede blev der kastet et par flasker og endog et par slag nåede også Boutaris’ vej. Han kom ind i sin bil, som også blev mødt af slag og spark, og tøffede af igen.

Videoen af hele renselsesprocessen kan ses her.

Vi har tidligere set primært østtyskere få landsforræderiske politikere til at hoppe tilbage i deres livvagtsbeskyttede biler, når de dukker offentligt frem, med stærke tilråb om deres selvvalgte status som folkeforrædere. Politikere som har kvitteret med fuckfingre og usmagelige udtalelser til (((pressen))) efterfølgende. Dette er forhåbentlig en (alt for langsom) start på et oprør fra folkedybet, som vil stille politikerne til væggen for deres forbrydelser og gøre vejen klar for en løsning på fremmedproblemet og et endeligt opgør med den herskende klasses ugerninger.

I Grækenlands tilfælde er der så mange regnskaber der skal gøres op, at en storstilet konflikt internt og i regionen uundgåeligt vil blusse op i en nær eller fjern fremtid. Tyrkerplagen er et stort, uløst problem som vi i fælleseuropæisk solidaritet burde og kunne samarbejde og løse. Hvem ville ikke melde sig til et sådant frikorps? Jeg giver frokost i Konstantinopel.

Jeg inviterer Bloodbath til at spille for tropperne i Konstantinopel efter den endelige sejr.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
3 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
MannheimerClausIngolf GaboldsenTom VensterEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Først Grønland, så Konstantinopel!

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Danmark til Ejderen er det største hængeparti! Vi fik det på et sølvfad efter 2. verdenskrig, men det blev forpurret af Socialdemokraterne ledt an af Vilhelm Buhl , som sørgede for at skabe stor politisksplittelse omkring spørgsmålet, så regeringen afslog.

Tom Venster
Gæst

Vi skal gjeninnta Konstantinopel! Deus Vult. Etter det står Jerusalem for tur. Det er tross alt noen som må avslutte jobben Titus skulle ha gjort.

Mannheimer
Gæst
Mannheimer

Intet glemt, intet tilgivet tsk-tsk.. Vi har mærket en lygtepæl af til hver og en af jer, kære folkeforræddere 😉

Kudos for at nævne Bloodbath, Claus 🙂