Hjem / Samfund / Narkohippier afspærrer “Pusher Street”

Narkohippier afspærrer “Pusher Street”

I dag sker der noget ude på Christiania. Besætterne har i dag spærret deres Pusher Street af. Verdenspressen venter nysgerrigt på information derom.

Stålhegn bliver tirsdag formiddag sat op ved indgangen til hovedgaden Pusher Street i fristaden Christiania. Det skriver Politiken.

Det er de lokale christianitter, der er i færd med at spærre gaden helt af, men de vil ikke udtale sig om, hvorfor det sker.

– Det her er en intern Christiania-aktion, så vi udtaler os ikke. Vi trænger til fred og ro, siger Christianias talsmand Hulda Mader til TV 2.

Endnu et kapitel i historien om hærdede kriminelle narkosælgere og deres samarbejde med hjernedøde hippietyper.

Jeg søgte på Hulda Mader og hendes fjæs kunne jeg godt have lavet en vellignende politikarikatur af blot ved at gætte ud fra navnet og associationen. Milde makrel.

Det må da snart være slut med dette pinlige cirkus; dette kulturradikale symbol på sanktioneret lovløshed. Den ene politiaktion efter den anden og det samme resultat hver eneste gang. Det lader som om man er ligeglad med, at enten har man et koncentreret narkosalg på Bådsmandsstrædes Kaserne eller også er det spredt ud over hele København.

Der er muggiavl overalt, ikke kun i København, som forsøger at sælge tjums til børn og unge. Du kan spadsere rundt i Århus og så triller en perkerkaret ved siden af dig med nedrullede vinduer, mens en Yahya Hassan-klon forsøger at afsætte noget narkotika. Det stopper ikke før disse er kylet ud, sat i lejr eller får livslange domme i et utåleligt afstraffelsesmiljø (gammeldags fængsel). Jeg er igen fortaler for containerløsningen, hvor de fodres via et hul i toppen og deres efterladenskaber kan drænes i bunden.

Narkohandelen er under kontrol når de fremmede er under kontrol. Den forsvinder med deres forsvinden. Danske kriminelle elementer kan elimineres med tilstrækkelig hårdhændet behandling.

Jeg synes vi skal se aktioner på Christiania. Men det skal være kampklædte tropper som kommer ud fra kasernen. Vi bør som en symbolsk handling gøre det til en livlig kaserne, eventuelt for Pro Patria Division 14, en af de mange militærenheder som kan etableres til at løse de eventuelle problemer der vil opstå i et hjemsendelsesscenarie.

Først og fremmest skal venstrefløjen, dens medløbere og en masse hashhjerner have et nederlag. Christiania skal nedlægges med hård magt og en restaurering og militarisering skal tværes i ansigtet på dem. Vi har haft 50 år med nederlag på nederlag for Danmark, stort set på alle fronter. Når dagen kommer hvor vi kan hive sejre i land, så skal vi nyde dem.

Jeg ser frem til næste gruppebillede fra kasernen. Vi hylder dig, oh danske soldat. Må du rense vores hellige jord!

Genrejsningen af Bådsmandsstrædes Kaserne og udsmidningen af Enhedslistens hippiebagtropper, samt en stor bunke narkoperkere, vil være én af disse sejre. Bevares, ikke så stor som en udrensning af tyrken fra Konstantinopel, men absolut en vigtig milepæl i dansk regi. Vi glæder os til juleaften, så bli’r træet tændt…. Men også til hippierne mødes med knippelsuppe, ung som gammel, og de voldelige elementer falder i en kugleregn. 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Lars Agerbæk med æIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Det er jo valg, mon ikke Pape har givet dem til efteråret, inden han strammer bæltet.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Jeg synes man skal kommercialisere Christiania. Tage entré for turisterne. Ansætte de mest håbløse og outrerede gengangere og lade dem leve deres liv til skue for turisterne.
Man kunne eventuelt lægge en togbane, hvor turisterne så kunne sidde og smide små hash klumper ud til de mest skæve eksistenser. Eller udstoppe nogen af grønlænderne og sætte robotter i dem så de kan stå og vinke…

Vi kan ligeså godt indse at Christinia høre fortiden til, lave hele lortet til en stor forlystelsespark/museum og prøve at få det bedste ud af det.
alternativt kan vi altid bruge et nyt LaLandia