Personlig beretning fra Boomertopia

Spred kærligheden

Jeg talte i pinsen med et nært, ældre familiemedlem. Vedkommende er den mest “fremmedfjendske” af alle (takket være mig selv, håber jeg), og derfor var det også dobbelt bedrøveligt at have netop denne samtale.

Han bragte Støjsenderens seneste udtalelse op, omkring at muggier bør afholde ferie under ramadanen. Jeg påpegede straks at det var trættende med regeringens symbolpolitik, som nok forsøgte at gøre muhamedanerlivet en smule mere træls, men som intet løste.

Tværtimod. Regeringen gør fremmede til statsborgere i enormt antal og de vil sprede muggiplagen til hver en afkrog, hver en gade og hver en skole med deres sindssyge ghettopolitik. Dette forelagde jeg ham og som prikken over i’et nævnte jeg Mercados nonsens omkring at tvinge ghettosmåkravl i dagpleje.

Her forstod jeg hvor hjælpeløse, blinde og ideforladte vores ældre virkeligt er.

For han erklærede at det var altså en god ide, for “nogen af dem må man jo se om kan blive danskere“. De ord kom ud af hans mund. Samme mund som gladeligt spytter på fortovet, når han går forbi muSLIMer.

Her indvendte jeg at Danmark tilhører danskerne. Min gejst var afløst af foragt. Han sagde at “vi kan jo ikke ligesom bare brænde Vollsmose ned”.

Vi kan jo ikke ligesom bare brænde Vollsmose ned…. Ønsketænkning til side, så er det jo et helt grotesk syn på vores muligheder for handling. Der er adskillige måder at foretage en fredelig, langsigtet hjemsendelse af de fremme på. Men han har kapituleret og vil gå integrationens vej. Befolkningsudskiftningens forræderiske kurs. Det eneste alternativ er dommedagsscenarier. Hvad-kan-det-nytte-tænkning. Et forgiftet sind. Jeg sagde også adskillige gange, at med den holdning kan man netop intet gennemføre.

Sådan er selv den mest racistiske DR-seers verdenssyn formet. Han hører ikke om fredelig repatriering. Han hører aldrig nogen nationalistiske stemmer. Han fodres dag ud og dag ind med sortpillet lort fra regimemedierne og det bedste han hører fra politikerne, er vores egen danskfjendske regerings integrationsvanvid, det vanvid som skiftende regeringer regulerer på, mens de langsomt kværker Danmark og frarøver vores børn deres arv og fremtid.

Jeg har ikke det store håb med vores ældre. De dør ud som en klods om benet. Som Sofadanmarks mest uduelige segment. De har ingen alternative informationskilder. Intet der kan inspirere dem og ingen frugtbar jord hvor sunde, kompromisløse nationalistiske idealer kan vokse og skabe vilje til handling.

Opgaven ligger hos unge alene. Der er selvfølgelig nogle ældre som kan være gode allierede. Utvivlsomt. Men pinsens oplevelser har givet mig en større forståelse for det demoraliserede, kastrerede og ubrugelige sind som lever i det danske boomerhoved.

Har du samme oplevelse? Har du anderledes erfaringer? Kan vi rødkalke den evige boomer og få dem til at kæmpe for deres eget folks eksistens? Læg en kommentar.

Efterlad et svar

8 Kommentarer på "Personlig beretning fra Boomertopia"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Ingolf Gaboldsen
Skribent
Har et stort håb om at vi kan løse det inden for de nuværende rammer, med demokratiske kræfter. Men for at være helt ærlig, så skal vi ikke regne med de ældre, vi skal istedet forebrede os på noget voldsomt, fordi det vil udentvivl komme som et “shock” for de fleste, når helvede bryder løs, udviklingen er jo allerede igang. Men små gnister hist og her ser de ikke som et mønster. der kun bliver større. Så længe de kan tørre røven i deres parcelhuse, kan hæve pensionen og være lallegalde jubelidioter. De alt for autoritetstro og mener simpelthen de… Læs mere »
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Link til Det Fria Sverige video om bla. demografi.
https://www.youtube.com/watch?v=fRNgmBpr-XQ

Lars Lygtepæl Larsen
Gæst

Hørte fra nogle af de svenske modstandsmænd at mindre end halvdelen af folk i Sverige, aldersgruppen 0-40, er svenskere.

rly gets the noggin joggin

Claus
Gæst
Claus

0-44 skulle officielt blive det i 2024.

Mannheimer
Gæst
Mannheimer

Du får et down boat, Ingolf, for så naiv forhåbning. Det ypperste vi vil kunne opnå med demokrati er en periode med (((based frihedsrettigheder))), hvorefter vi forsvinder for altid i den genetiske mudderpøl. Demokrati betyder bare død ved muggi i slow motion. Vi raske mænd må finde sammen og smide perkerne ud uden demokratisk palaver.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Ja det tror jeg som sagt også, men håber på det bedste, lige pt er der ingen grund til at melde sig fuldstændig ud at tilværelsen, når der først sker noget drastiske om 10-15-20 år.

Lars Lygtepæl Larsen
Gæst

Alle danskere gør deres pligt, før eller senere.

Forhåbentligt vil denne pligt ikke bestå i at dø for alle, men realistisk set er det nok hvad pligten består af for de fleste pensionister.

Jesper Gregersen
Gæst
Jesper Gregersen

Det er nok op til “ungdommen”.. de gamle har levet det “gode” liv for længe og er blevet ude af stand til at handle hvor og hvornår de bør.. uduelige i denne sammenhæng er de ihvertfald, og det ligger nu på min og næste generations skuldre at forhindre skuden i at synke hvis vi kan.. alternativt må vi brænde båden af..