Hjem / Indsigt / Personlig beretning fra Boomertopia

Personlig beretning fra Boomertopia

Jeg talte i pinsen med et nært, ældre familiemedlem. Vedkommende er den mest “fremmedfjendske” af alle (takket være mig selv, håber jeg), og derfor var det også dobbelt bedrøveligt at have netop denne samtale.

Han bragte Støjsenderens seneste udtalelse op, omkring at muggier bør afholde ferie under ramadanen. Jeg påpegede straks at det var trættende med regeringens symbolpolitik, som nok forsøgte at gøre muhamedanerlivet en smule mere træls, men som intet løste.

Tværtimod. Regeringen gør fremmede til statsborgere i enormt antal og de vil sprede muggiplagen til hver en afkrog, hver en gade og hver en skole med deres sindssyge ghettopolitik. Dette forelagde jeg ham og som prikken over i’et nævnte jeg Mercados nonsens omkring at tvinge ghettosmåkravl i dagpleje.

Her forstod jeg hvor hjælpeløse, blinde og ideforladte vores ældre virkeligt er.

For han erklærede at det var altså en god ide, for “nogen af dem må man jo se om kan blive danskere“. De ord kom ud af hans mund. Samme mund som gladeligt spytter på fortovet, når han går forbi muSLIMer.

Her indvendte jeg at Danmark tilhører danskerne. Min gejst var afløst af foragt. Han sagde at “vi kan jo ikke ligesom bare brænde Vollsmose ned”.

Vi kan jo ikke ligesom bare brænde Vollsmose ned…. Ønsketænkning til side, så er det jo et helt grotesk syn på vores muligheder for handling. Der er adskillige måder at foretage en fredelig, langsigtet hjemsendelse af de fremme på. Men han har kapituleret og vil gå integrationens vej. Befolkningsudskiftningens forræderiske kurs. Det eneste alternativ er dommedagsscenarier. Hvad-kan-det-nytte-tænkning. Et forgiftet sind. Jeg sagde også adskillige gange, at med den holdning kan man netop intet gennemføre.

Sådan er selv den mest racistiske DR-seers verdenssyn formet. Han hører ikke om fredelig repatriering. Han hører aldrig nogen nationalistiske stemmer. Han fodres dag ud og dag ind med sortpillet lort fra regimemedierne og det bedste han hører fra politikerne, er vores egen danskfjendske regerings integrationsvanvid, det vanvid som skiftende regeringer regulerer på, mens de langsomt kværker Danmark og frarøver vores børn deres arv og fremtid.

Jeg har ikke det store håb med vores ældre. De dør ud som en klods om benet. Som Sofadanmarks mest uduelige segment. De har ingen alternative informationskilder. Intet der kan inspirere dem og ingen frugtbar jord hvor sunde, kompromisløse nationalistiske idealer kan vokse og skabe vilje til handling.

Opgaven ligger hos unge alene. Der er selvfølgelig nogle ældre som kan være gode allierede. Utvivlsomt. Men pinsens oplevelser har givet mig en større forståelse for det demoraliserede, kastrerede og ubrugelige sind som lever i det danske boomerhoved.

Har du samme oplevelse? Har du anderledes erfaringer? Kan vi rødkalke den evige boomer og få dem til at kæmpe for deres eget folks eksistens? Læg en kommentar.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
Jesper GregersenIngolf GaboldsenMannheimerClausLars Lygtepæl Larsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Har et stort håb om at vi kan løse det inden for de nuværende rammer, med demokratiske kræfter. Men for at være helt ærlig, så skal vi ikke regne med de ældre, vi skal istedet forebrede os på noget voldsomt, fordi det vil udentvivl komme som et “shock” for de fleste, når helvede bryder løs, udviklingen er jo allerede igang. Men små gnister hist og her ser de ikke som et mønster. der kun bliver større. Så længe de kan tørre røven i deres parcelhuse, kan hæve pensionen og være lallegalde jubelidioter.

De alt for autoritetstro og mener simpelthen de har gjort hvad de skal i forhold til de værdipåbud omkring familien-Danmark der er blevet stillet fra magthavernes side. De har fået deres børn villa, vovse og volvo og mener bestemt ikke de skal gøre mere.

Alle deres løsninger er non-løsninger og de tror vi bare skal rykke lidt til højre, før muslimerne blive rigtige danskere, men fatter ikke vi styret at kulturmarxistisk værdiset, der først indtog akademia og nu er stadfæstet med EU og og “moderne” fortolkninger af menneskeretkonventioner ved domstolene.

Mange af dem tror det går strålende med en “højre”-regering men fatter ikke de blevet sat der pga. deres økonomiskeværdiset. Fordi vi i folkeskolen/gymnasiet kun er blevet indoktrineret med simpel højre-venstreskala. Det kulturelleværdiset er jo ikke tilstedeværende i regeringen.

Selv internationale aktører kritisere Danmark på at slække på vores kulturarv, regeringen vil jo hellere finansiere pseudovidenskabelig feminisme på RUC. Det godt vi har brødre i nord, der kan holde os i tøjlerne.

www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/koebenhavns-universitet-lukker-oldnordiske-sprog

————————————————————————————————-

Jeg vil opfordrer alle til at tage det demografiske problem op, med deres familie og venner og fortælle at tallene fra DST omkring befolkningsudvikling er et falsum, da de ikke tæller 3, 4 og 5 genration med, som er mindst lige stå troende og “ikke-vestlige”.

Fortæl dem 25% af nyfødte idag er perkere.

Hvis dem der bliver fusket med topbabynavn statistikken i medierne også.

Casper/Kasper bliver sat sammen men ikke Muhammed i 8 forskellige variationer. Fordi når man gør det ser top10 meget anderledes ud,

Og spørg dem om de virkelig kan være bekendt at efterlade deres børn et Danmark med en fremtid mod uvisheden. Spørg dem hvad der sker med de kristelige minoritetter i mellemøsten.

Personligt tror jeg svensker åbner ballet, vi følger efter dem lige i hælende.
Hvis dem evt videoen fra svenskerne der taler om deres demografiske problem.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Link til Det Fria Sverige video om bla. demografi.

Lars Lygtepæl Larsen
Gæst

Hørte fra nogle af de svenske modstandsmænd at mindre end halvdelen af folk i Sverige, aldersgruppen 0-40, er svenskere.

rly gets the noggin joggin

Mannheimer
Gæst
Mannheimer

Du får et down boat, Ingolf, for så naiv forhåbning. Det ypperste vi vil kunne opnå med demokrati er en periode med (((based frihedsrettigheder))), hvorefter vi forsvinder for altid i den genetiske mudderpøl. Demokrati betyder bare død ved muggi i slow motion. Vi raske mænd må finde sammen og smide perkerne ud uden demokratisk palaver.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Ja det tror jeg som sagt også, men håber på det bedste, lige pt er der ingen grund til at melde sig fuldstændig ud at tilværelsen, når der først sker noget drastiske om 10-15-20 år.

Lars Lygtepæl Larsen
Gæst

Alle danskere gør deres pligt, før eller senere.

Forhåbentligt vil denne pligt ikke bestå i at dø for alle, men realistisk set er det nok hvad pligten består af for de fleste pensionister.

Jesper Gregersen
Gæst
Jesper Gregersen

Det er nok op til “ungdommen”.. de gamle har levet det “gode” liv for længe og er blevet ude af stand til at handle hvor og hvornår de bør.. uduelige i denne sammenhæng er de ihvertfald, og det ligger nu på min og næste generations skuldre at forhindre skuden i at synke hvis vi kan.. alternativt må vi brænde båden af..