Hjem / Danmark / Kønsdysfori i Klovnedanmark

Kønsdysfori i Klovnedanmark

Den sjældne men alvorlige psykiske sygdom, kønsdysfori, hvor patienten lider af vrangforestillingen om at være det forkerte køn, er i 2018  blevet et cirkus i stedet for noget man behandler.

Er du en dreng som har kønsillusioner, ville det være hensigtsmæssigt at få behandling med testosteron. Der er så meget skidt i vores miljø og de ting vi bruger og spiser, at man snildt kan få hormonelle ubalancer. Ditto kunn en pige få hendes drengetendenser løst med østrogenbehandling. I så tilfælde ville man for de flestes vedkommende gøre dem helt raske og redde dem fra et liv i helvede, fra selvmordstanker og gribbe som vil inddrage dem i en grotesk sygdomskultur.

Det gør man bare ikke. (((Nogen))) har gjort transsygen til endnu et værktøj til at undergrave vores samfund og sprede sygdom og perversitet hvor normalitet før herskede.

Mænd får hugget deres penis af, tager hormoner til pattevækst og får et strippernavn.

Kvinder får kappet deres bryster af og med risiko for kræft tager de steroider så de kan få noget der minder om skægvækst.

Selvmordsraten blandt disse fejlbehandlede psykisk syge individer er i øvrigt tårnhøj, såvel før som efter maltrakteringen af deres kroppe. Behandling med kønshormon i overensstemmelse med ens faktiske køn er den eneste vej at gå, hvis man vil sygdommen til livs.

Men man vil ingenlunde sygdommen til livs. Dette er Klovnedanmark(TM).

Kvinder vil tage steroider, fjerne deres bryster OG have børn. OG kaldes “gravide mænd”. Og så videre. Folk der bør leve på et sindssygehospital, foretager sig disse ting med lovgivningens velsignelse og som altid skal børn ofres på perversitetens alter. De afvigende, sindssyge, kønsdysforiske patienter er en del af homolobbyen, som altid vil flytte grænser, altid vil give vores normer og samfund AIDS.

Derfor skal denne subkultur fjernes helt og aldeles. Det skal have rette status sammen med pædofili: noget man ikke accepterer (dette er trods alt stadig standardholdningen, selv i klovneåret 2018) og noget man optrevler og eliminerer.

Der er vi ikke endnu. Mildest talt.

Mænd med skæg og dybe stemmer – og gravide maver.

Det syn skal vi vænne os til i fremtiden i Danmark, mener LGBT Danmark, Landsforeningen for bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner. I Danmark blev lovet ændret i 2014, så det nu er muligt for transmænd at skifte køn juridisk – men de kan beholde deres kvindelige kønsorganer.

Vores politikere står altid klar til at gøre størst mulig skade og bane vejen for de mest syge tendenser. Er det blot perverst eller undergravende nok, så skal der nok ske juridiske ændringer, som kan fylde vores samfund med AIDS. Selv Go’morgen TV2, eller hvad deres program hedder, havde en dreng i pigetøj i studiet, hvor ham og hans utålelige, uansvarlige mor talte om at han blev hormonbehandlet og ville opereres. I morgen-tv!!! Hvor børn kan se det! Inden de skal i skole!

– Der bør være en sammenhæng mellem en persons juridiske køn, og den måde, offentligheden møder en på, siger Peder Holk Svendsen, der er forperson i LGBT Danmark, til Ritzau.

Nej, bøssekarl, der bør være en sammenhæng mellem ens sygdom og den behandling man får. Man kurerer sygdommen. Man ændrer ikke samfundet for at tilpasse sig sygdommen. Hele jeres subkultur er en sygdomskult. Rejs til San Francisco og svælg i jeres AIDS-spredning og psykiske lidelser.

Også i forhold til barsel forudser han problemer, for selv om en gravid mand ønsker at stå som far, må han ikke miste de ekstra barselsrettigheder, som det at føde medfører, siger Peder Holk Svendsen. Han forestiller sig at arbejde med begreber som ”den fødende forælder” og den ”ikke fødende forælder”.

Jeg forestiller mig at arbejde med begreber som “permanent indespærring” og “midlertidig indespærring”, baseret på succesgraden i behandlingen af LGBTPHIV-patienter.

Han erkender dog, at det for samfundet som sådan ikke er noget stort problem.

Der findes ingen offentlige tal på, hvor mange mænd der har født et barn – men i LGBT Danmark er man overbevist om, at det er fremtiden.

– Jeg tror bestemt, at vi vil se flere gravide transmænd. Det er relevant for transmænd i den fødedygtige alder, og der kender jeg da personligt en pæn håndfuld, som det er relevant for, siger Peder Holk Svendsen.

Jeg søgte på Peder Holk Svendsen, homoformanden, og så kom dette vamle billede fra (((X-Factor))). Billedet af en klam svans og hans forældre. Én teori er at bøsser skabes gennem seksuelt misbrug. Kig på faderen og så har vi da vist en hovedmistænkt. Denne “optræden” blev hyldet af Peder Holk Svendsen som “et frisk pust der legaliserer forskellighed”. Øh, nej.

Vi kommer til at se mange ting. Gravide mænd. Kraner. Patruljer. En dag kommer vi til at se normalitet. En dag vil vi huske Klovnedanmark som en Weimar-periode, der mødte et udrensende modsvar og blev et sted hvor børn kunne fødes af stabile mødre i trygge familier.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
5 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
SkipperAstrid HalfdanClausLars Agerbæk med æIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Jeg identificerer mig som klovnekønnet. Staten skal betale for mine snabelsko og min store røde næse.

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Hvis din identitet er din seksualitet, så syntes jeg altså du mærkelig. Det meget nemmere at have med normale mennesker at gøre. Selv nogle bøsser kan forholde sig normale uden at plastre deres seksualitet undover alt muligt lort.

Men ja kan godt se det svært at fødderne solidt plantet på jorden, når forskning peger i retning af at en del transer har anlæg for at blive/være psykisk-syge.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

“Transkønnede” er efter min mening psykisk syge www.youtube.com/watch?v=NAEm5JEaWRc

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

og det er ikke for sjov youtu.be/Iw0fw3rog10

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

og selvom de ikke truer folk med vold for åben skærm eller slår folk ned med økser, vil jeg stadig sige at de er psykisk syge.

Estrup
Skribent

Prøv at tænk hvis hetero/normale mennesker fik alt til at handle om sex ligesom bøsser, lesbiske osv. gør…

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

jeg tror hormon behandling for kvinder er den største årsag til den perverse dødsspiral vi lever i.
Så vidt jeg kan forstå er det vist ret normalt at kvinder får hormonbehandling for at undgå ‘hedeture’ i overgangsalderen og den slags.

Estrup
Skribent

P-piller kan stort set også kaldes for hormon behandling. Kvinder der begynder at bruge p-piller har det med at skifte type i mænd. De begynder at synes at mere feminine mænd er mere attraktive. Hvis en kvinde vælger at gå af sine p-piller kan hun løbe ind i nogle ret trælse bivirkninger, og hvis de går til lægen med dem, bliver de bare rådet til at gå på p-piller igen.

Kvinder bliver næsten tvangsfodret med p-piller. Piger ned til 10-års alderen får dem, pga de går tidligere og tidligere i puberteten. Men pillerne kan skade dem, når de er langt fra fuldt udviklede.

Estrup
Skribent

Ikke nok med at børnene får psykisk syge forældre, så risikere de også at have taget skade af alle det medicin og hormoner, som moren har taget for at blive en mand. Barnet kan måske få for meget testotoron?
Man ved i hvert fald at stoffer der minder om østrogen, mener det kommer fra flasker, kan sørge for at et drengefostre kan få underudviklede kønsdele. Det sker når den gravide kvinde på en eller anden måde får de stoffer ind i kroppen.

Især folk der har tænkt sig at reproducere indenfor den nærmeste fremtid bør undgå plastik og andre hormonforstyrrende ting så godt de kan. Da både mænd og kvinders fertilitet sænkes af stofferne

Skipper
Gæst
Skipper

Som en mand som der var voldtaget som barn og som blev opfostreret af single mor, så må jeg helt og aldeles sige ja til at homoer stammer fra voldtægt og andre former for misbrug i barndommen.

Mine homoseksuelle tendenser kom heldigvis væk fra mig, da jeg knyttede bånd med min far efter 20 år og fandt mig en kæreste. De har alle brug for hjælp, og de skal ikke promoveres i nogen grad. Samme med transvestiter, de kommer fra en masse forvirrelse omkring hvad en pige og en dreng er og det seksuelle fyldte samfund hjælper ikke med al deres seksualisering af pigebørn og andet.