Hjem / Indsigt / Hash er skidt, mkay?

Hash er skidt, mkay?

Ok. I dag genåbner Pusher Street. Nu vil vi igen se hashkanyler flyde i gaderne. Tjubangmisbrugere vil sniffe pot på hvert hjørne i Staden, mens forhutlede tabere varmer deres joint på en ske. Delingen af chillumer vil sprede dødelige sygdomme og gamle damer vil blive voldtaget af grønlændere i deres tjumsrus.

Måske ikke. Men det er skidt at bruge sit liv på at ryge fede. Stop det.

Du bliver ikke klogere og du bilder dig måske selv ind, at det ikke gør noget du ryger hver dag – “bare efter arbejde, lol” – men det er en hæmsko for en normal tilværelse og for at kunne bidrage til vores sag. Så smid dit jointpapir ud og få en spand vand i hovedet. Taber. Vi har brug for dig.

Ser man på det fra et nationalistisk perspektiv, så er spørgsmålet om hvorvidt det er gavnligt eller ej for det danske folk at have lovlig adgang til hash. Det er et fordummende tidsspilde, som stjæler år af unge og voksnes liv. Det skal derfor forbydes. Beklager. Gå en tur eller drik et glas vin i stedet. Sorry, not sorry.

Tilbage til Bådsmandsstrædes Kaserne og Hulda Mader. Kan du huske Hulda? Det er hende ultrahippien, som, hvis man kniber øjnene sammen, ligner Bent Melchior.

Det er rent…. rent tidsspild at være hashhjerne. Det var ikke helt løgn med ligheden, hmm?

Nu er Pusher Street som sagt genåbnet, og Hulda Mader vil gøre gaden hyggelig og vil have narkotika legaliseret. Nej tak, som sagt.

– Christiania skal være en fristad for kærlighed, mangfoldighed, natur og kultur.
Det er den atmosfære der skaber en fristad med plads til alle, og det er selvfølgelig meget vigtigt for Christiania, lød det.

Enhver ved at når kulturradikale ekstremister taler om mangfoldighed og plads til alle, så er det reelt et smalt politisk rum, hvor kun ligesindede venstreradikale kan ytre sig frit og markere deres holdninger uden negativ konsekvens.

– Desværre har udviklingen omkring Pusher Street bidraget til at skabe et andet billede af Christiania, og det vil vi ikke acceptere, skrev Fællesmødet, der er den øverst besluttende myndighed på Christiania, videre.

– Siden Nordlys-sagen er alle dem, vi syntes var nogle gode mennesker, taget væk. De huller, der har været, er blevet fyldt med nogle mennesker, som vi ikke kender, siger Hulda Mader.

– Vi bliver omringet af folk ude fra byen, der er af en helt anden støbning, og som vil have del i det her marked, siger Hulda Mader.

Oversættelse: vores egen avl af hippiepushere er langsomt men sikkert ved at blive erstattet af hårde kriminelle fra et København, som siden Christianias oprettelse er gået fra at være 0,2% udlændinge til omtrent 35%. De har i årevis aggressivt krævet adgang til vores hyggeutopia. Det er bare totalt nederen.

– Man tror, det går væk, hvis man sender politiet ind to eller fem gange om dagen. Det er ufatteligt, at der ikke er nogen, der kan forstå, at det ikke er den måde, man kommer det til livs, siger talspersonen.

Løsningen for kasernen er at det bliver en kaserne igen. En oase for sunde, danske mænd i et kvarter fyldt med muggier og kommunister. For narkohandelens vedkommende går dens eliminering hånd i hånd med repatriering af fremmede. Læs mere om det i forrige Christiania-artikel.

Mit budskab er at nationale bør holde sig langt væk fra hash. Det er veldokumenteret at man i hashtåger ikke siger de mest fornuftige ting, og generelt blot bliver gjort til genstand for morskab og latterliggørelse. Læg piben i skraldespanden, brødre… Og lad være med at drikke jer stive heller. Lav fysisk træning, kom ud i naturen og undertryk en skøge.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
LarsLarsenClausMorningstarEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

>”bare efter arbejde”

Jeg arbejdede engang sammen med en fyr, der fik sig en koger i bilen om morgenen inden arbejde.

Morningstar
Gæst
Morningstar

Hulda ser ut som hon är väldigt nära släkt med Alfred E. Neuman.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

God artikel!