Hjem / Danmark / Historien om (((inuitternes selvstændighed)))!

Historien om (((inuitternes selvstændighed)))!

På et tidspunkt ophører man med at tro på tilfældigheder.

Når pudsige, konstante sammenfald. der sprænger alle rammer for statistisk overrepræsentation, bliver ved med at dukke op omkring jøders deltagelse i undergravende foretagender til skade for deres værtsfolk, det være sig i Danmark, Rumænien eller Austrailien, så tænker man at det må være et evigt og uforanderligt træk ved dette folk.

Der er altid en rød tråd.

Vi har skrevet udpenslende om Grønland og om den nyligt opblussede trang fra tundramongolske horder til at stjæle hendes fra det danske folk. Hvilken frækhed! Hvem er skyldig i at have opildnet disse lavintelligente benzinsniffere og givet dem kortsigtet storhedsvanvid?

Lad mig præsentere dig for (((Isi Foighel))).

En glemt jøde, der var skatteminister (of cooourshe) i Schlüters regering indtil 1987. Men han gjorde derudover så uendelig meget skade på det land, som havde givet ham husly til at hærge. Han blev født i det Weimar-tyske jødeparadis, men fandt desværre vej til Danmark. Lad os herfra se på korte uddrag fra DR’s nekrolog fra 2007.

Under den tyske besættelse af deres nye fædreland måtte de igen flygte, denne gang til Sverige.

Her ses Isi i 2007 hælde vand ud ad ørerne foran et ungt, uforberedt publikum som fyldes med klassisk (((historiefortælling))) om de altid, altid, altid helt og aldeles uskyldige jøder, som på mystisk vis er upopulære og forhadte hvor end de trænger ind.

Danmark var ikke deres fædreland. Tyskland var ej heller deres fædreland. De er en uintegrerbar gruppe som bevarer deres fremmedhed og uden selvkontrol og europæisk takt og tilbageholdenhed udnytter deres værtsfolk. De fortsætter indtil de bliver kylet på porten. Rinse and repeat. Kontrasemitisme er altid et svar på semitisk opførsel. Vores fejl med familien  Foighel var at lukke dem ind i første omgang, og at lade dem komme tilbage fra Sverige efter krigen. En fejl som vi skal lære af! #AldrigMereFoighel #NeverAgain #SubversionRemembranceDay

Han blev senere professor i København, og i årene 1988-1998 fungerede Foighel som dommer ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol i Strasbourg.

Menneskerettighederne var én af hans største mærkesager, og indtil sin død arbejdede han som seniorforsker ved Institut for Menneskerettigheder i København. Det var ikke uden grund, at han lejlighedsvis blev kaldt “professor Menneskeret“.

“Hør her, goyim, I bliver simpelthen nødt til at lade disse stakkels brune mennesker blive i jeres lande, goyim. I kan ikke nægte dem sociale ydelser eller kræve nogen særlig ret til jeres land. Menneskerettighederne kender ingen grænser, dumme goyim!”. Professor Undergravning. Professor Kyllingesvinger (læg dit professor Foighel-bidrag i kommentarsektionen). Hvor mange domme til skade for den indfødte europæer har denne uvelkomne gæst ikke afsagt ved denne nationsødelæggende Mickey Mouse-retsinstans?

I 2005 bidrog han til bogen “Til et folk de alle hører” sammen med andre dansk-jødiske kulturpersonligheder.

“Blandt et værtsfolk vi instinktivt hader”, kunne være en god opfølger.

Sin jødiske baggrund fornægtede han aldrig. Efter at have siddet i bestyrelsen for Dansk-Israelsk Selskab var han i en årrække medlem af repræsentantskabet for Det Mosaiske Troessamfund og formand i en periode i 70’erne, ligesom han 1965-71 var formand for Dansk Flygtningehjælp.

Er der en sammenhæng mellem det jødiske lederskab af “Dansk  Flygningehjælp” med folk som Foighel og Rothstein, og den parlamentariske blåstempling af denne organisation som hovedaktør i befolkningsudskiftningen og indpumpningen af hundredtusindvis af racefremmede parasitter gennem misbrug of pervertering af flygtningebegrebet? Det er det sjove med jødernes opførsel i Vesten. Deres skadelige opførsel foregår helt åbent, det være sig i medier, organisationer eller som enkeltpersoner, men alligevel stemples enhver henvisning til dem som en konspiration. Men flere og flere ved besked. Vi ved besked!

Grønland og grønlænderne havde en særlig plads i hans bevidsthed. Han var formand for en række kommissioner og udvalg, der arbejdede med grønlandske spørgsmål, således 1975-78 for Kommissionen om Hjemmestyre i Grønland. Han havde stor forståelse for grønlændernes ønske om hjemmestyre, og i 1990 modtog han Den Grønlandske Fortjenstmedalje i Guld.

Så er vi ved kernen. Grønland var en dansk ø i et halvt årtusinde inden inuitterne dukker op med spæk og spyt. Senere får Danmark uopfordret besøg af jøden Foighel. Denne søger så at hjælpe det tilvandrede fangerfolk til at stjæle Grønland fra danskerne. Jøder vil altid svække deres vært. Svække deres kultur, religion, kønsroller, familier og homogenitet. Og fragmentere deres geografiske enhed. At løsrive Grønland fra Moder Danmark er for dem lige så naturlig en ting at gøre, som for en fisk at svømme i vandet.

Nok havde han en forståelse for igloperkernes ønske om hjemmestyre, men hvor var forståelsen for danskernes ret til ejerskab af øen?

Forståelsen for vores absolutte og umistelige forrang til at bebo og administrere hver et fnug af Grønland?

Hvilket kommissionsarbejde udførte han på vegne af det danske folk?

Isi Foighel er endnu et skrækeksempel på den herboende jøde. De er ikke mange i antal men de gør uoprettelig skade på Danmark. Det må og skal bringes til ende. Foighels forbrydelser skal aldrig glemmes og grønlændernes uhellige alliance med ham skal ikke være gratis.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

10
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
9 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
7 Kommentarorer
Ole C G OlesenNSVMorten NorupMorningstarClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Mannheimer
Gæst
Mannheimer

Hvilket aktiv for det danske folk dette rottefjæs var. #gaSSemall

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

den tundramongolske horde… jeg skriver til dansk sprognævn og får det indført med det samme. Jeg skal nok linke til jer.

Morningstar
Gæst
Morningstar

Verkar vara er motsvarighet till våran (((David Schwartz))) som pushade för mångkultur mellan 1964 och 1975 då riksdagen röstade igenom att Sverige skulle bli mångkulturellt. Han dog också omkring den tiden, möjligtvis lite tidigare. Så dom har undsluppit världslig bestraffning tyvärr.

Morten Norup
Gæst

Rigtige mænd, der går til studierne med et åbent sind og en hunger efter sandheden bliver / er “2-Seedline” kristne.
– For at forstå jøderne, så må man læse Mr. Eustace Mullins, samt De Hellige Skrifter.
Start evt. På www.kinsmanredeemer.com eller www.christogenea.org

NSV
Gæst
NSV

Tak for en god artikel.
Grønland er også inficeret af iglo-jøder.
Det bliver det nye inuittiske “Is”rahell.

Olavleivar
Blæser læser
Olavleivar

BRAVO !

trackback

[…] hvis man lader (((Isi Foighel))) lede Danmark mod at tillade hjemstyre til såkaldte igloperkere (seriøst en Blæser-artikel der fortjener genlæsning – w e w), så vil lande som USA naturligvis udnytte den situation, og købe sig til magten […]

trackback

[…] – DANSKERE – for kolonisatorer. De har virkelig fået en stor portion jødisk chutzpah, måske af Isi Foighel, den jødiske politiker der hjalp dem med at stjæle øen fra Danmark, for deres frækhed er i sandhed lamslående. “Sagde de virkelig det?”. Ja. Ja, det […]

trackback

[…] har de så gennem årene af et Folketing, herunder forbryderen Isi Foighel, af historieløse, sindssyge årsager fået moralsk ejerskab over Grønland, og benytter deres […]