Hjem / Indsigt / Irske skøger og kattedamer vil slagte deres babyer

Irske skøger og kattedamer vil slagte deres babyer

Det skal gå meget tilbage før det går frem. Der vil ske uendeligt flere horrible hændelser med det liberale demokratis fedtede fingeraftryk plastret på dem.

Kan det gå lige så hurtigt den rette vej som det går lukt mod helvede?

Man må håbe det for Stordanmark. Og sandelig også for Irland.

Irerne har ved en folkeafstemning med stort flertal stemt for at afskaffe landets abortforbud.

Det ligger fast, efter stemmerne lørdag er blevet talt op. Hele 66,4 procent af vælgerne har stemt for at skrotte forbuddet, mens 33,6 procent stemte nej.

en irske premierminister Leo Varadkar kalder resultatet for en kulminationen på en stille revolution, som har fundet sted i Irland over de seneste årtier.

Den stille revolution er alt andet end stille. Deres premiermin… *øjeblik* DERES PREMIERMINISTER ER EN GADESKIDENDE, HOMOSEKSUEL DURKA DURKA! Irland er på rekordtid blevet fyldt med negere og pakipak, og deres poz på turbofart har ikke just gået stille af sig. De har afmonteret et homogent, katolsk samfund i et udfald af kollektiv sindssyge. Noget der netop er muligt i et kattedamedemokrati. Irland har brug for en hård hånd til at give dette folk en kollektiv lussing og bringe en flig af anstændighed tilbage til deres klovnesamfund.

Pajeety boy, the streets, the streets are calling….. for poop.

– Befolkningen har talt. De har sagt, at de vil have en moderne forfatning i et moderne land, hvor vi har tillid til kvinder, og at vi respekterer dem til at træffe den rette beslutning og de rette valg om deres eget helbred, udtaler Varadkar ifølge nyhedsbureauet AP.

Kvinder har rigtig nok talt. De vil have total frihed til at leve et udsvævende, promiskuøst liv på karrusellen uden at skulle opleve konsekvenser for deres samfundsnedbrydende livsstil. (((Feminismen))) er en kræftsvulst på Moder Irland. Føj for den lede.

Premierministeren mener, at den store sejrsmargin til ja-siden vil give hans regering et klart mandat, når de skal stemme en ny lovgivning igennem i parlamentet. Han vurderer, at der formentlig vil være en ny abortlov på plads inden årets udgang.

Tillykke, skøger. Jeres fortovsfæcesproducerende muggileder vil efterkomme jeres vilje, så I kan slå levedygtige fostre ihjel. Så I kan afrive deres lemmer og afbryde deres hjerteslag. Horer! Usle horer!

Også landets børne- og ungeminister, Katherine Zappone, erklærer sig glad og taknemmelig for, at de irske vælgere har valgt at afskaffe abortforbuddet.

– Jeg føler mig meget følelsesladet. Jeg er særligt taknemmelig over for de irske kvinder, som stod frem med deres personlige beretninger om de hårde tider, de måtte stå igennem, og den stress og  det trauma, som de har oplevet på grund af den 8. forfatningsændring, siger ministeren ifølge Reuters.

De irske kvinder har lørdag erklæret resultatet af folkeafstemningen for en kæmpe sejr for deres rettigheder i det overvejende katolske land.

– Det er en skelsættende dag for kvinder i Irland. Det handler om, at kvinder endelig indtager deres retmæssige plads i det irske samfund, siger Orla O’Connor, der er leder af gruppen ‘Together for Yes’.

Retmæssige plads? Til at underminere samfundet? Til at…. dræbe jeres ufødte barn? Vamle kælling.

En udstilling af kvindelig egoisme på tydeligste vis. “We R 4 wamens lives”. Denne kynisme og ligegyldighed de udviser for deres primære, gudsgivne gave på Jorden er rystende. Kvinder skal ledes af den rette sti. Ellers begår de mord. På deres ufødte. Det er…. wow.

Demokratiet spiller fallit. Jeg er ikke nogen ekspert eller analytiker, hvad angår ideelle styreformer.

Jeg kunne nok godt producere forslag til et glimrende alternativ, som ville give langsigtet stabilitet og trivsel for familie, folk og fædreland.

Men jeg kan med al tydelighed observere, såvel i dansk som irsk regi, at vi oplever den ene ulykke efter den anden med vores nuværende styreform. Kvinders stemmeret er en katastrofe. Mænds ditto, tbhfam. Den almene dansker bør bekymre sig om at forsørge sin familie og leve et glædesfyldt familieliv. Ikke politik. Der må kunne være en senatslignende konstruktion hvor noble, nationaltsindede, kompetente individer kunne skabe trivsel og glæde med langsigtet, fast styring. Eller noget.

Bevares, hvis vores nuværende samfundsplager kan løses af demokraisk vej, så skal jeg nok klappe i mine hænder og bakke op om det. Måden hvorved vi kommer frem til et dansk Danmark er ikke afgørende. Blot at vi sejrer. Men det forekommer blot som et pilråddent system, hvor pøllerne flyder ovenpå og alt hvad der er sundt og stærkt undertrykkes. Den retning der er vedtaget, ofte på overnationalt niveau, bliver til den demokratiske dagsorden. Demokratiet fremmer en alle-mod-alle-tankegang og fremmer et atomiseret, individualiseret forbrugerhelvede. Det virker ikke som om det kan sikre et stablit, fællesskabsorienteret og fædrelandskærligt samfund. Blot en observation.

Kun I visse lande i Østeuropa har man kunnet dæmme op for samfundets moralske kollaps, selvom man også dér slås med demografiske problemer. Men de er alle med i EU. Man må håbe at de kan modstå denne kolos’ antinationale hensigter. Men som sagt kræver det jo kun ét valg, at smadre alt hvad man har bygget op og værnet om i tusind år.

Tryk F for Irland.

Anstændighed kommer når vi indfører det. Indtil da vil de i upatruljeret tilstand skabe død og fortsat ødelægge deres fædrende arv. ALL YOUR WOMBS ARE BELONG TO US.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
LarsLarsenClausLars Lygtepæl Larsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Lygtepæl Larsen
Gæst

Godmorgen irske nationalsocialister.

Lars Lygtepæl Larsen
Gæst

“…træffe den rette beslutning og de rette valg om deres eget helbred, udtaler Varadkar…”

Ja, fordi det handler nemlig om “helbred”, og ikke om kulturmarxisme.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

>Kvinder skal ledes af den rette sti. Ellers begår de mord. På deres ufødte. Det er…. wow.

… Det fik min hjerne til at arbejde. WEW