Hjem / Verden / EU-bøddel saboterer italiensk regeringsdannelse

EU-bøddel saboterer italiensk regeringsdannelse

Hver dag bør du kaste dig ned på knæ og takke de højere magter for, at du lever i Vesten med dets overlegne styresystemer. Vores kontinents kronjuveler, demokratierne, skaber stabilitet, glæde og idylliske, homogene fædrelande som sætter kursen mod tusind års paradis. Intet sikrer bedre mod en nedbrydning af vore kulturer, folk og familier end denne perfekte styreform. Demokratiet er en gave fra en alt for gavmild gud i det høje. Har vi fortjent denne lykke?

Det er nu tre måneder siden Italien havde et af deres mange, mange valg siden 2. verdenskrig og igen lader det til at være en gevaldig fuser. Folket havde med deres stemmer afstukket en klar kurs og koalitionspartierne, der var så uenige om hvem der skulle have premierministerposten at de bragte en juraprofessor ind udefra, havde nu også fundet en finansminister. Godt nok, skulle man tro.

Men nej.

EU har i præsident Mattarella en mand som sørger for at Italien ikke kører af en italienskvenlig sti, men i stedet er tro mod det antinationale, overstatstlige, kontinentale, kulturmarxistiske diktatur EU. Regeringens finansminister Paolo Savona er kritisk overfor euroen og Tyskland, så præsidenten har nedlagt veto mod hans virke.

Befolkningerne i Europa har lov at vælge de folk de vil, indtil de vælger de forkerte.

– Så nu er der ramaskrig i Lega-lejren og i Femstjerne-lejren, som siger, at præsidenten ikke repræsenterer vælgernes ønske om at få den regering, de har stemt på, forklarer Eva Ravnbøl.

– Men præsidenten er dommer over det hele og sidder med grundloven i hånden, og han mener altså at have gode grunde til sige, at en økonom, som går imod euroen, ikke kan sidde på posten. Det er sagens kerne.

Lederen af Femstjernebevægelsen, Luigi Di Maio, har søndag lagt en video ud på Facebook, hvor han kalder afvisningen af Paolo Savona som finansminister for “uacceptabel” og en indgriben uden fortilfælde.

– Hvad er meningen med at stemme, hvis det er kreditvurderingsselskaberne, der bestemmer, spørger han.

Lige præcis, Di Maio. Hvis man får stukket et mandat i hånden af vælgerne, fornuftigt eller ej, til at ændre en situation som flertallet finder helt uacceptabel, og dette mandat rives i stykker af en præsident som tjener en anden herre, så har vi kejserens nye klæder igen. Folkets magt er en illusion. Demokratiets styrke er alene, at dets svaghed er en styrke for dem der kan udnytte det.

Præsident Mattarella fastholder ifølge Reuters, at valget af Savona ville have udløst alarm på finansmarkederne, og at Italiens medlemskab af euroen er fundamental for landet.

Han siger, at han inden for kort tid vil afgøre, hvad der nu skal ske.

Italien har filtret sin grundlov ind i EU, så det er ikke nemt at blive selvstændig sådan uden videre. Lidt af en suppedas. På Dagens Blæser stoler vi på, at de vågnende mænd i Luca Trainis fædreland er blevet en smule mere trætte af det nuværende maskineri og tørster yderligere efter et robust styre, der som en Forza Nueva, ny kraft, kan føre Italien tilbage til sin tidligere sunde tilstand. Det piner mig at se Pizzaland være i en permanent tilstand af kaos, som en sygdomsramt skødehund i snor fra Bruxelles og (((storfinansen))).

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

8
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
6 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
5 Kommentarorer
ClausMannheimerMimerIngolf GaboldsenLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Mama mia!!

Mannheimer
Gæst
Mannheimer

MAMA!

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Syd-Italien har altid været i konstant kaos pga multikultur i over 1000 år, vi kan kun regne med de based folk i Nord-Italien.

Syden blev først overtaget af perkere i 600-tallet også folk fra Catalonien, der reddede dem fra Islam i år indtil 1700-tallet og ligesiden har Norden prøvet at indlemme dem i deres kultur, uden held.

View post on imgur.com

Mimer
Skribent
Mimer

Det var normannerne, som erobrede Sicilien fra muslimerne. Senere skiftede kongeriget hænder flere gange. Allerede inden den muslimske erobring af Sicilien, var området multikulturelt. Romerne kaldte området Magna Graecia fordi det var koloniseret af grækere. Desuden var der punisk/semitisk indflydelse fra Kartago.

Efter den første puniske krig blev øen erobret af romerne. Sicilien var meget velegnet til landbrug og effektiv udnyttelse af jorden krævede dengang slaveri. Derfor blev der desværre importeret slaver, der ikke har bidraget positivt til Italiens genetiske profil. Inden erobreringen af Ægypten var Sicilien Romerrigets brødkurv, så denne import af slaver fandt sted i 200 år og i mindre omfang senere. Så vidt jeg husker blev det meste af jorden på Sicilien konfiskeret af staten eller købt af rigmænd og derfor var der ikke meget land til rådighed for normale romere.

De magter, der senere erobrerede Sicilien, kom ikke som indvandrere. Muslimerne, langobarderne, byzantinerne, normannerne, franskmændene, catalanerne og germanerne udskiftede bare eliten. Befolkningen forblev derfor den samme brune mystery meat masse fra romernes tid.