Radio 266B Afsnit 55 – Mænd der hader kvinder der hader børn

Spred kærligheden

Et afsnit i øernes tegn… Nej, ikke Lolland-Falster, men de Britiske øer og Grønland. En ø ødelægger deres fremtidige generationer, en ø burer eksisterende generationer inde, og en bliver ledet mod ‘uafhængighed’ af pædagoger.

Emner (I grove træk):
Musk og Medierne
Føtexveganere
Irland hader børn
Isi og Isnegerne

Youtube: www.youtube.com/channel/UCkBMYbuavELQ3SX8qkQ0RZg
Facebook: facebook.com/radio266b/
Twitter: twitter.com/radio266b
Email og paypal: radio266b@gmail.com
RSS feed: feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:305897707/sounds.rss
Itunes: itunes.apple.com/us/podcast/radio-266b/id1266917307
Bitcoin: 12Cgg3Jz5Jwouu6G5AsMg66mn9Gry9rw9a

Efterlad et svar

3 Kommentarer på "Radio 266B Afsnit 55 – Mænd der hader kvinder der hader børn"

Informer om
avatar
Sorter efter:   nyeste | ældste | mest stemt
Claus
Gæst
Claus

‘ello?

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Fantastisk titel fåvæ 👌

Ole C G Olesen
Gæst
Ole C G Olesen
MUSK er vist fra SydAfrika , EL Biler er jeg lidt SKEPTISK overfor , Hvem ejer Pressen ? I USA se her : https://thezog.wordpress.com/ I Sverige : Dagens Nyheder, Expressen , Dagens Industri BONNIER Koncernen ( Jøder ) Aftonbladet , Goldman Sachs, JP Morgan og Bank of New York Mellon ( Jøder ) Svenska Dagbladet ; Goldman Sachs, JP Morgan og Bank of New York Mellon ( Jøder ) Gøteborg Posten : Hørne Familien ( Jøder ) I Danmark : Politikens Hus ejer Politiken , Extrabladet og Jyllandsposten ( kontrollerende ejerskab ??? ) , Berlinske Officin ( 54 % af… Læs mere »