Hjem / Verden / BREAKING: GRANATTERROR MOD ISRAEL (0 døde, 0 sårede, ingen materiel skade)

BREAKING: GRANATTERROR MOD ISRAEL (0 døde, 0 sårede, ingen materiel skade)

Sammen med en tår morgenkaffe klikker jeg af journalistiske årsager ind på Jyllands Posten, den liberale boomers primære informationskilde, og de har en masssiv overskrift. Jeg troede ellers kun det var Ekstra Bladet og TV2 News, der lavede komisk overdimensionerede overskrifter.

Militant gruppe bombede Israel fra Gaza og ramte børnehave

Længere nede kan man læse følgende: “Israelske medier rapporterer, at en granat landede ved en børnehave kort før åbningstid. “

Det er ikke så meget selve denne historie der skal dykkes ned i, men to korte ting: mediernes dækning og selve konfliktens parters styrkeforhold.

Hvad angår historien, som har Ritzau/(((AP))) som afsender, henviser den til israelske kilder. Disse påstår altså, måske rigtigt, at en granat angiveligt er landet VED en børnehave. Ingen materiel skade. Ingen civile sårede eller døde. Læs så lige den overskrift én gang til.

Nu forventes der et “hårdt svar” fra jøderne og de skal, modsat hobbyhæren i Gaza, nok formå at dræbe og lemlæste et større antal personer. Og shabbos goys skal nok forsvare et hvilket som helst antal døde palæstinensere. “De , lede mu-SLIMer kan lære sig ikke At angribe Israel og de Kan , bare flytte til en andet Land hvor iSLAM bliver dyrket. og hvor de har Sække over hodet!!!11”, kan man gætte sig til at læse hos facebooks frikadellesegment nok engang.

Uanset hvor mange muggier Shlomo får indsluset i Vesten vil nogen aldrig kunne se hans sande ansigt. Fordi han er så BASED.

Det bringer os til styrkeforholdet. Et langnæset folk blev af Theodor Herzl foranlediget til at drage til landområder, som andre boede på og havde boet på i mange generationer. De udråbte en stat på dette stjålne land og er efterfølgende blevet finansieret af amerikanske skatteydere gennem en enorm jødelobby og et jerngreb på vestlige medier og politikere. Således har de adgang til de fineste, mest dødelige præcisionsvåben shekels kan købe og kan på den vis undertrykke de kristne og muhamedanere, som på ubelejligvis besad den jord hvor jøderne har lavet en stat.

Det skal siges at når nu den eksisterer, så er det ikke nødvendigvis en skidt ting. Det er trods alt belejligt at de har et sted hvor de kan placeres, når vores egne lande i Vesten skal reddes fra denne kyllingesvingende, samfundsundergravende bærme.

Nu har jøderne nys massakreret demonstranter i stort antal. I stedet for tåregas og gummikugler er man skiftet til snigskytter. Det har udløst megen kritik, såvel som det er blevet forsvaret med jubel af visse, men et tandløst modsvar på massedrab uden døde eller sårede, er altså noget medierne udbasunerer, for at det kan fremstilles som en tosidet krig.

Når så ligerne flyder i gaderne og selvom muggierne har skøder på det land jøder har stjålet, så henviser Shlomo til at dræbte Hassan var medlem af Hamas og denne Abdullah var med i en anden brigade. Så man mener altid at nogen af de myrdede er “terrorister”.

Men hvad gør man? Når ens land er blevet overtaget af en velbevæbnet overmagt. Når man ikke har adgang til våben og ikke har mulighed eller ret til at oprette en hær. Hvad har man af muligheder? Ja, for eksempel benytter man så mere primitive våben. Det vil blandt andet sige, at ens missiler og andet habengut ikke er computerstyret og således ikke kan garantere præcision. Men man har heller ikke kraftige våben. Eller fly man kan bruge til at affyre dem fra.

Blot affyringssteder til ret uskadelige våben som uden tilstrækkelig præcision kan gøre begrænset skade på deres uvisse destination. En konflikt uden ligevægt. Denne svage, sporadiske, ineffektive modstand mod en nådesløs besættelsesmagt er så jødernes påskud til at svare igen med, på alle målestokke, uforholdsmæssigt kraftige våben og massemord.

Men hvorfor skal denne militære modstand males i medierne som terrorangreb, mens jøderne aldrig får dette mærkat, uanset omfanget af deres uhyrligheder?

Har medierne en slagside til fordel for én af disse etniske grupper? Er der en international klike af rodløse globalister, som har mere indflydelse end modparten og således kan fodre en dansk provinsavis med et tragikomisk narrativ?

Måske.

Det skal jeg ikke gøre mig til dommer over.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Lars Agerbæk med æ Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ