Hjem / Verden / Meningsmåling: franskmænd hader jøder og vil gasse hver og én af dem

Meningsmåling: franskmænd hader jøder og vil gasse hver og én af dem

Det franske folk har tilsyneladende gjort sig skyldigt i ren… ren antizionisme!

En fransk meningsmåling, der for nylig er blevet foretaget af den jødiske studenterorganisation UEJF [Udspekulerede Evigheds-Jøders Forening, red.], viste nemlig, at 53% af i alt 1007 adspurgte mente, at “zionisme er en international organisation, der søger at påvirke verden og samfund i jødernes interesse”.

Med andre ønsker størstedelen af den franske befolkning at gasse nyfødte jødebørn og flå dem levende (efter de overlever at blive gasset). Vederstyggeligt.

Derudover mente halvdelen af de adspurgte, at zionisme er en racistisk ideologi.

Men nu bliver det først rigtig uhyggeligt: 26% mente, at det var forsvarligt at boykotte Israel (noget, der i Frankrig åbenbart er ulovligt, i hvert fald hvis man offentligt opfordrer andre til at gøre det samme). Lidt over en fjerdedel af den franske befolkning vil altså selv have lov til at bestemme, om de giver deres penge til jøder. Sådan spiller klaveret ikke. Ja, faktisk er det slet ikke et klaver. Det er en violin, og den spiller temamusikken fra Schindlers liste. Værsgo at betale.

Desuden mente 57%, at Israel var “en trussel mod regionens stabilitet”. Hvor man dog nogensinde skulle så skør en idé fra, ved jeg ikke.

Historien melder dog ikke noget om, hvor mange af de adspurgte, der faktisk var franskmænd. Disse “””foruroligende””” resultater er højst sandsynligt bare resultatet af, at jøderne nu har brugt (mindst) et halvt århundrede på at importere primitive tredjeverdensfolk, hvis eneste positive karaktertræk er, at de hader jøder.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Nomineret til ‘Bedste Film,’ så har du vel husket bøsserne og negerene?

Husker du Hollywood? Du ved den der jødiske enklave, hvor adskillige højtprofilerede magtjøder sidder og …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
0 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
MannheimerLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Wtf, jeg elsker muggier nu…

Mannheimer
Gæst
Mannheimer

yeah, muggi invasionen er en berigelse nu. LarsLarsen, har du set den Hollywood produktion Schindlers Liste? Crazy fiction, jeg ved godt historien er langt ude med gaskamre og lampeskærme og what not, kun et typisk sadistisk jødisk sind kan finde på. Men helt ærgerligt, skulle vi ikke ta’ og internere dem i lejre, så de er adskilt fra vores europæiske samfund?