Hjem / Indsigt / Rodløs rigmand tog fusen på “Great” Britain

Rodløs rigmand tog fusen på “Great” Britain

Vi har set Storbritannien gå Fuld Retardo(TM) i den opstyltede konflikt med Rusland. Briterne burde jo ikke have hoppet på det tog som den amerikanske (((presse))) satte i gang for år tilbage. Men de har altid været ivrige for at føre en sær, kontraproduktiv dagsorden ud i livet, og såvel mellemøstlige krige som fejder med russere kaster de sig ud i med stor entusiasme. Hænder gnides.

Den russofobiske stemning blandt de engelske myndigheder, særligt efter den pinlige, iscenesatte forgiftning af en spion, har nu spredt sig til deres elskede fodboldinstitution Premier League.

Premier League er en fodboldliga hvor en flok groft overbetalte negere, spiller en primitiv udgave af et ellers potentielt underholdende boldspil. Holdene har ganske få engelske spillere og klubberne ligeså få engelske ejere.

Én af ejerne er Roman Abramovich, der ejer klubben Chelsea. Han er russisk statsborger og var i England på visa. Nu udløb dette visa i april, og han kan ikke få fornyet det. Tag den, din russiske djævel!

Men….

Vupti. Så skiftede (((Roman Abramovich))) statsborgerskab til sit reelle hjemland. Jøden Roman afkastede sin russiske ham og tog sig af det fyldte fad med jødiske privilegier.

Roman Abramovich, som er jøde, har ifølge Israels indenrigsministerium søgt og fået statsborgerskab i Israel, på linje med andre ansøgere. Det israelske nyhedsmedie Ynet skriver, at Abramovich i denne uge fløj i privatfly til den israelske kystby Tel Aviv, hvor han har købt en ejendom, for at modtage sit nye israelske statsborgerskab.

De israelske myndigheder giver straks-statsborgerskab til jøder, der ønsker at flytte til Israel. Abramovich, der ifølge Forbes Magazine er god for over 70 milliarder kroner er således fra den ene dag til den anden blevet Israels rigeste mand. Han kan dog stadig komme til London, hvis han vil overvære Chelsea spille en kamp. Israelske statsborgere kan visumfrit rejse til Storbritannien i op til 6 måneder, medmindre de skal studere eller arbejde, forklarede en talsmand for Storbritanniens premierminister i dag.

Kom ind, kom ind, Shlomo! Britbongstan har ligesom USA skrappe visumregler for vore hvide brødre omkring på kloden, men jøder har de altid den røde løber klar til. De britiske myndigheder udstedte desuden en undskyldning til den nyudklækkede superjøde, som jeg ikke vil oversætte.

“Dear mr. Abramovich. We are ever so deeply sorry about having excluded you even for a brief period. Our insensitive goyish behaviour was an output of anti-Russian sentiment promulgated by our sincere struggle against the neo-nazi Putin establishment and its utter disregard for a global agenda which suits the jews around this precious globe. We have a strict Never Again policy against nazi regimes and for you to have been caught up in our effort to prevent another Shoah is an unforgivable and deeply regrettable failure.

Had we at all known that your identity was so beautifully Jewish we would of course had honoured any and all wishes for you to grace us with your holy, judaic presence. We are committed to treat jews with utmost respect and are fully onboard with the jewish agenda regarding multiculturalism, transgenderism, LGBTQPJEW-community issues, islamisation, feminism and dismantling our racist legacy of colonialism and intolerant homogenity.

Please understand how sorry we are to have treated you as a loathsome Russian citizen when in fact your jewish, noble character is plain to see. Our land is forever open to serve you. You have a loicense to do whatever you like, kind Sir.”

Abramovich spillede jødekortet og dertil havde det identitetsløse, jødeleflende ørige intet at stille op. Den rodløse rigmand satte den evige angler på plads. Og israelske borgeres særlige status er IKKE noget Theresa May og hendes kattedameregime vil pille ved.

Well played, Shlomo.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
  Abonner  
Informer om