Hjem / Akbaring / Terrorangreb i Belgien nummer *INTEGER OVERFLOW*

Terrorangreb i Belgien nummer *INTEGER OVERFLOW*

Ramadan Mubarak til undermennesker der læser dette, og glædelig muhamedansk-mord-maraton-måned til alle andre! Som altid når muslimerne har deres årlige fastemåned hvor de kun må spise om natten, så er der nogen af de brune bæster som bliver ligesom treårige der ikke har fået mad; de bliver sure og tvære og råber og skriger af omverdenen. Problemet er bare at når det er en treårig der bliver sur så er råben og skrigen gerne noget i stil med “DU ER DUM, JEG VIL HAVE EN KINDERSNITTE”, hvor når det er sandamøberne så råbes der “ALOHA SNACKBAR” skarpt forfulgt af andres skrigen fordi Muhammed Al-Grushjerne Bin-Sandkasse har åbnet ild mod, eller kørt en bil ind i, en folkemængde.

For gud ved hvilken gang er det så gået ud over Belgien, et land der på trods af over hundrede år med kulturelle og sproglige gnidninger mellem flamlændere og vallonere syntes at det var en fucking god ide at importere en ny befolkningsgruppe som ud over de sædvanlige gnidninger bliver morderiske når de er sultne og sulter sig selv en gang om året. Absolut genialt. Angrebet er gået ud over Liège og jeg blev meget forvirret først da jeg satte mig ned og læste op på det til denne artikel, for forskellige kilder beskrev voldsomt forskellige hændelsesforløb… Indtil jeg opdagede at jeg rigtignok læste om terrorangreb i Liège, men den ene kilde var om 2011 angrebet, og ikke 2018 angrebet, man har altså lært så lidt på 7 år at vi kan have terrorangreb i samme by begået af samme befolkningsgruppe uden at det ændrer på det politiske landskab nok til at denne gruppe bliver smidt ud eller i en ovn.

Liège-terror 2.0, 29 Maj 2018 boogaloo gik som følger:
Omkring 10:30 rapporteres det at en mand råber Allahu Ackbar uden for en café midt i Liège. Han havde en kniv i hånden og havde lige stukket to kvindelige politibetjente ned. Han var sneget op på dem, angiveligt mens de tjekkede parkometere, stukket dem ned, skåret halsen over på dem, taget deres pistoler og til sidst skudt dem. En grundig tilgang! Han skød herefter en mand i forsøg på at stjæle en bil, men fortsatte til fods til et nærliggende gymnasium hvor han tog en kvindelig pedel som gidsel, før han døde i skudduel med politi hvor han sårede 4 betjente.

Betjente Lucile Garcia og Soraya Belkacemi, efter kulturel berigelse.

Dyret bag angrebet er blevet identificeret som “Benjamin Herman”, et overraskende vestligt navn, men da der ikke er nogen klare billeder af gerningsmanden kan vi påkalde os Coulters lov, der siger at jo længere der går før gerningsmanden er identificeret med billede, jo mindre er chancen for at det var en hvid krisen mand der gjorde det. Kristen er nok allerede udelukket, da det er de færreste kristne der råber om muhamedanernes gud før de myrder deres medmennesker, så selv hvis han er hvid er han konvertit. Skal vi gætte på at han var et eller andet narkoafskum der konverterede og radikaliserede i fængslet for at været i den sejeste ‘bande’?

Men det bliver endnu mere klovneverden, for Benjamin Herman var prøveløsladt og skulle have været tilbage i fængslet aftenen før, hvor han desuden mistænkes for at skyde en mand i Luxemburg. Der blev fundet en koran og en bedemåtte i han fængselscelle, han omgik angiveligt radikaliserede muslimer i brummen og han var kendt af politiet for at være voldelig, men han var NATURLIGVIS IKKE på nogen terror-lister… Ikke at det ville have gjort det store, ofte når der er terrorangreb får vi at vide bagefter at gerningsmanden har været på terrorlister, men at listerne er så store at politiet ikke har resurser til at holde øje med alle der er på dem.

 

Men hvis du tænker “Det var da ikke så slemt som de andre år” så er du sikkert glad for at vide at det stadig er ramadan indtil d. 14 Juni, så der er godt med tid igen til at mavesure muggier kan nakke sagesløse europæere i deres ørkendjævels navn. Desuden laver de også angreb udenfor ramadanen, men det er ligesom højsæson.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Peak Weimardanmark: Radikale vil dræbe ufødte polakker

Der er efterhånden så stor en kløft mellem en normal tankegang med rod i traditionel …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
Ingolf GaboldsenClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator

De har brug for trøffelnationalisme i store mængder for at rense Belgien.

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Kvinderne i politiet skal nok får det hårdere fremover, det siger sig selv, at det klart folk fra en masochistiskkultur som den Islamistiske angriber de svage først.

Men sådan er det, hvis de var lidt traditionelle og knap så proggressive, så ville de ikke udsætte sig selv for denne fare.

Claus Boatsinker
Administrator

At overmande to politipiger er vist ikke så stor en udfordring som ligestillingsmafiaen vil lade os tro.

Ingolf Gaboldsen
Skribent