Hjem / Verden / Tysk klovnepræst prædiker med Islamisk hovedbeklædning i protest mod AfD

Tysk klovnepræst prædiker med Islamisk hovedbeklædning i protest mod AfD

Kirstendommen i Vesteuropa er gået støt ned ad bakke, siden kulturmarxisterne i 60’erne åbnede op for massernes adgang til universitet og enhver fantast f.eks. kunne gå hen og tage en teologuddannelse, præstens yngling blev sat på sidebænken af en flok hippier der ville ændre institutionen udefra.

Herhjemme ser vi tit præster prædike misforstået næstekærlighed til danskerne, når de en sjældent gang tager i kirke og for mig personligt er det næsten ikke til at holde ud at sidde og hører på når man deltager til bryllupper, barnedåb eller lignende arrangementer.

Selvom mange ikke tager den seriøst til dagligt, så er folk let påvirkelige og det udnytter gejstlige institutioner som kirken gerne sig af, når de skal præge folket. Det allerværst når man udnytter sin autoritet og formynder sine gæster via gruppepres til at imødekomme det ene idiotiske påfund efter det andet.

En katolsk-præst ved navn Pfarrer Wolfgang Sedlmeier afholdte i pinsen en Pfingstmesse for sin menige i den Tysk by Aalen, som viser den sørgelige tilstand Kirstendommen er i Europa. Katolikkerne i byen har en lang tradition for selvstændighed og på et tidspunkt under religionskrigene i middelalderen, gav Pavedømmet i Rom dem endda selvstyre. Dette tager Sedlmeier meget højtidligt og han har i sin periode i kirken altid været foregangsmand for klovnerier, der udvander den ældgamle europæiske kulturinstitution.

Pfarrer Wolfgang Sedlmeier med tørklæde til hans Pfingstmesse, i Pinsen.

Gudstjenesten var en lang monolog hvor præsten kritiserede det nationaltorienterede parti Alternativ für Deutschland, imens havde han en Islamisk hovedbeklædning på for at signalere sin forræderiske barmhjertighed. Til sidst tvang han dem der måtte ligge ørerne til  jubelidiotien til spontane klapsalver, så han kunne tilfredsstille sin egen rådne ærgerrighed.

Anledningen til præstens klovneri kommer i opløbet på AfD’s næstkommanderende Alice Wiedels der havde en brandtale, ved den årlige Pinsedebat i Bundestagen, hvor hun bl.a. citerede den Tjekkiske præsident Milos Zemans udsagn om at “Dette land er styres af idioter!”

Alice Wiedels holder brandtale ved Pinsedebatten i Bundestagen, i Berlin. 

Præstens enegang er dog ikke velanset hos hans overstående i den tyske katolske kirke. Således tager man hos Bispedømmet i Rottenburg-Stuttgart afstand til affæren, og fortæller man vil give et reprimande som vil give klovnepræsten noget at tænke over.

Om Ingolf Gaboldsen

Tjek også

Kæmpe chok; bøsse anklages for pædofili

Jeremiah Harris, stjernen i Netflix-dokumentaren “Cheer”, er blevet ramt af nye anklager, der alle har …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Claus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Claus Boatsinker
Administrator
Claus Boatsinker

Kirken skal fravristes disse udyr med magt. I Danmark, Tyskland, ja hele den hvide verden.