Hjem / Indsigt / Babtjenkos opstandelse – javel, javel…

Babtjenkos opstandelse – javel, javel…

Babtjenko er død. Den antirussiske journalist, bosiddende i Kiev i Ukraine, blev skudt i ryggen og døde i en blodpøl foran sit hjem. Rusland fik skylden og detaljerede oplysninger blev fodret til pressen om likvideringen.

I går blev der så holdt pressemøde for at fortælle om hvor langt i opklaringen de ukrainske myndigheder var kommet, og ind kommer så David Copperfield, jeg mener, Arkadij Babtjenko. “Det var bare en vits. Vi lod bare som om. Vi tog fusen på jer, lol”.

Ja, Babtjenko var fæjk nuus. Han var i levende live. Denne (ene) gang indrømmet af dem der gjorde det.

Det er tit sådan, at man kan dokumentere at noget er falsk. At noget andre erklærer fandt sted, rent faktisk ikke fandt sted.

Men hvis pressen vil løbe med et narrativ, hvis politikere og endog stater og regimer vil bygge deres politik på løgne, så lader de løgnende leve. Internettet kan aflive myter og afsløre løgne, men massemedierne kan tale med én stemme og ligeledes i fælles flok kigge væk, når ubekvemme fakta lyser op i bedragets mørke. Løgne er irrelevante i geopolitik såvel som i det mere provinsielle.

Det handler om at opnå sine ønskede mål. Det overrasker næppe de fleste.

Så når vi ser børn blive skyllet med en vandslange, og man kan på vise at det ikke er sådan gasangrebsbehandling kan foregå, så er det irrelevant.

Når vi ser børn rulle rundt, rystende med fråde om munden, og så grinende rejse sig op når videosekvensen er filmet, så er det irrelevant.

Når man detonerer en bilbombe og så få sekunder senere ser folk rende til stedet med strategiske ketchupklatter på tøjet, smide sig på jorden som lig og erklære at Assad har bombet civile fra luften, så er det irrelevant.

Når man ser en støvklædt, syrisk dreng sidde alene i en ambulance med andres blod på sig, mens journalister tager hans billeder og præsenterer ham som et offer for Assad, mens det senere viser sig at det var sunni-terroristers værk til ære for medierne, og at drengens familie senere giver interviews om sandheden bag de ikoniske billeder af Støvmuggi(TM), så er det fakta Sofadanmark aldrig får nys om. Det er irrelevant.

Interviewet til højre blev IKKE bragt i DR eller TV2 og fakta blev ikke viderebragt i Politiken eller New York Times. Chokeret? Sæt dig ned, tag et glas vand, træk vejret i en pose.

Når vi ser en lille dreng ligge i en stor blodpøl, endnu et offer for Bashar “Gas Killing Animal” al-Assad, og selvsamme dreng rejser sig med latter og smil, når hans Hollywood-klip er ovre, så er dette også irrelevant.

Når man vil påvise at Rusland har blandet sig i amerikanske valg, har ultraintensiv (((spredning))) af dette narrativ, men intet konkret at bygge det på, mens Rusland kan påvise at USA blander sig ikke blot i russiske valg men mange valg rundt omkring i verden, så er det komplet irrelevant.

Sandheden har selvfølgelig sin plads, men når man skal vælge de gode kontra de onde, så sker det enten via den information man bliver fodret med eller ud fra ens iboende loyaliteter og interesser.

Når jeg personligt agiterer for at Danmark tilhører danskerne, så er det ikke ud fra en detaljeret bedømmelse af danskens karakter, evner og kvalifikationer. Jeg kan finde en japaner som er klogere, en nigerianer der kan løbe hurtigere og en inder der kan…. nej, jeg kan ikke finde en inder der er bedre end en dansker på nogen tænkelige områder. Det er også lige meget.

Pointen er, at vores ret til Danmark er en guddommelig ret. Den har vi fået i arv. Vores forfædres gave til os og fremtidige generationer er umistelig og uanset hvor mange muggier forræderiske folketingspolitikere lukker ind i mit land, så har disse ingen ret til en kvadratmilimeter af vores hellige jord. Det er MIT narrativ. Det er ud fra det jeg stikker min kurs. Et narrativ om at fjerde-generations tyrkfolk med dansk pas skulle have ret til Danmark, kolliderer med mit narrativ om at Danmark tilhører det danske folk. Her håndplukker hver sin side argumenter, og ser disse som værende den håndgribelige sandhed. I en sådan kamp kan midlet skifte fra ord til kraner. Det handler om at vinde.

Ligeledes vil Israel og diverse ZOG-stater have et permanent ustabilt Mellemøsten og det arbejder de nådesløst for. Sandheden spiller ikke ind. Ukraine vil have forbundsfæller i deres strid mod Rusland så de bruger også ufine metoder.

Der er ingen grund til at du viser nåde. Vi skal være ligeså firkantede i vores krav og ubøjelige på de nationalistiske værdier, vi ved vil give trivsel for familie, folk og fædreland. Vi vil ikke begå fejl som de konservative i Vesten, som stille og roligt har overtaget de værste kulturmarxistiske strømninger og gjort dem til en del af deres eget tankegods. Eller Alt-lite for den sags skyld, som har samme tåbelige kurs. For vores fjender, inden- som udenlandske, har ingen skrupler i deres kamp mod os. Kompromiser er først noget der laves efter en blodig strids afsluttelse.

Blot et par tanker ovenpå Babtjenko og Ukraines klovneparade.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
knus ZOG Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
knus ZOG
Gæst
knus ZOG

Jeg er ikke klar over hvor mange der er klar over det,men det er jøder der har magten i Ukraine,statskuppet i 1914 blev ledet og dirigeret af jøder,lokalt såvel fra USA og Israel.
Præsidenten Poroshenko`s rigtige navn er Waltzman,premíerministeren hedder Groisman,hans forgænger en rablende gal talmudist ved navn Yatsenuyk.Lederen af “antiterror” operationen (det betyder terror mod befolkningen i Østukraine) går under navnet Turchinov,men hans rigtige navn er Kogan.Ukraine er bare endnu et frygtelig
eksempel på hvor dødensfarlige jøderne er,eftersom de sætter dele af værtslandets befolkning op imod hinanden.

knus ZOG
Gæst
knus ZOG

Rettelse til ovenstående.Jeg skrev stats kuppet i 1914 der skulle naturligvis stå 2014.