Hjem / Verden / Trump mødes med negerelskende armenerluder

Trump mødes med negerelskende armenerluder

Den berømte reality-stjerne, kulbrænder og botox-mutant Kim Kardashian er af mærkværdige årsager blevet inviteret til Det Hvide Hus for at mødes med lederen af verdens mest magtfulde nation. Jeg ved ikke ved jer, men jeg er allerede gået i gang med at lede efter min røde næse og min krøllede grønne paryk.

Men hvorfor, spørger du nok, skal Donald Trump dog mødes med dette omvandrende (0g mislykkede) kirurgiske eksperiment? Har han tænkt sig at bolle med hende? Nu håber jeg altså, du sidder klar med hvid sminke og farverige sko i str. 60, for det er meget værre end som så.

Præsident Klovnald Trump skal mødes med den degerenerede kaukasustrold så de to kan diskutere fængselsreform. På overfladen handler det om noget med en 62-årig kvinde, der har fået en livstidsdom i en narkosag, på trods af aldrig tidligere at have været dømt for den slags. Som læseren dog snart vil finde ud af, er der højst sandsynligt andet på spil.

Du tænker måske: er Kim Kardashian da jurist? Har hun særlig ekspertviden, når det kommer til retssystemet, fængsler, osv.? Nej og nej. Men har hun i så fald personlig erfaring som følge af selv at have siddet i fængsel? Nej, heller ikke. Men hvad så? Hvad skyldes denne cirkusoptræden?

Oprindeligt havde jeg troet, at dette blot var resultat af hendes mand, rapperen Kanye West, som har formået at være den første negermusikant, der åbent og entusiastisk støtter Trump (fåkking BÆJSD). Men nej, det viser sig at være en helt anden (((klovn))), vi har med at gøre.

Ønsket om fængselsreform kommer nemlig fra Trumps svigersøn Jared Kushner, en førsteklasses rodløs kyllingesvinger. Kushners egen far, der i sin tid fik en toårig dom for skattesvig, ulovlige politiske donationer og forsøg på at overtale folk til at afgive falsk vidnesbyrd, endte nemlig med at tilbringe de sidste 10 måneder i en udslusningsbolig; nu vil den gavmilde søn gerne forsøge at give andre samme mulighed.

Og derfor skal der selvfølgelig arrangeres et møde mellem præsidenten og en hjernedød 56%-farvet reality-skøge, der er gift med en neger og har en transseksuel stedfar. Tak Jared.

BÅT! BÅT! BÅT!

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Voldtægten af Tyskland

Voldtægten af Tyskland (Frit oversat fra et nu slettet twitter-opslag)   Da den røde hær …

2
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
2 Kommentarorer
LarsLarsenTom Venster Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Tom Venster
Gæst

Trump er visstnok kjent med at jødene er noe annet enn folk flest, men har tilsynelatende ikke trukket de nødvendig konklusjonene om deres natur ennå. At svigersønnen er et slikt slimete reptil må da kunne gi ham et eller flere hint om dette. Kom igjen, Donald! Du er nesten der.

LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

Man blir så træt..