Hjem / Danmark / Hvad er DF Ungdoms holdninger?

Hvad er DF Ungdoms holdninger?

De fleste, hvis ikke alle partier har ungdomsorganisationer. Vi kender dem alle som dem, der sætter baseballhatten omvendt på og siger hella edgy ting som får moderpartierne til at svede tran. VU taler om Foghs minimalstat og grænseløs ultraliberalisme, KU vil have skatten ned og mere militær, Enhedslistens poder er vel blot gadeterrorister, som vil have leninistisk revolution og proletariatets diktatur. Så sidstnævnte afviger ikke fra moderpartiet. Ok. Der er undtagelser.

Men ellers er det reglen at de unge har en skarpere profil, som holder moderpartiet fra at blive en profilløs sump, og hvorfra man kan håndplukke politiske talenter der kan puste liv i partipolitikken på længere sigt.

Hvad med Dansk Folkeparti? Frikadellernes højborg, den kulturnationale mastodont, perkerdrillerne. Deres ungdom må vel være ekstremister af en anden verden.

Gas sigøjnerne, muggikrig nu.

Danmark for danskerne og alle der ellers elsker Israel.

Det er hvad jeg forestillede mig. De unge som naivt tror, at “dansk folkeparti” nødvendigvis må være et folkets parti (således eksisterer folket, tænker unge Jørgen) og at dette er dansk (konkluderer unge Palle) udfylder en indmeldelsesblanket. Dette parti tager parti for det danske folk. Der melder jeg mig ind!

Så hvad tænker de så om danskernes ret til Danmark i Dansk Folkepartis Ungdom? Svaret kommer nednfor, så du har et øjeblik til at komme med et bud.

De har ingen holdning til etnicitet, XDDDD

“Vi har ingen holdning til etnicitet”

“vi har ingen holdning til etnicitet”

“Vi har ingen holdning til etnicitet”

Vi har ingen holdning til etnicitet”

“Vi har ingen holdning til etnicitet”

Dansk Folkepartis Ungdom har ingen holdning til etnicitet.

Som sådan har jeg intet imod topstyring i partier, da stiftelsen af et sådant jo udspringer af ønsket om en konkret politik og kan man undgå at uønskede elementer fører uønsket politik, så er det jo fint at udstikke kursen for medlemmerne. Men at tage skridtet fra at være ung og se den vamle, blodige, ildevarslende multikultur udfolde sig til alle sider og indse at ens arv er skyllet i lokummet af forrædere og passive sofaslægtninge, til at involvere sig i partipolitik for at rette op på det, er trods alt noget af en handling.

Når man så har smøget ærmerne op og er klar til at finde en demokratisk løsning der kan få skovlet disse muggier op i en flyver, pronto, må det være ret nedslående at ens base, Dansk Folkepartis Ungdom, mener at en somalier og en dansker er samme væsen. Blot de elsker de samme ting. Suk.

Er det skidt?

Nej, det er det egentlig ikke. At DFU følger moderpartiets integrationskurs er det bedste for nationalister. For hvis DFU var BASED og tiltrak en masse gode unge kræfter, så ville disse mangle andensteds. Ved at være et cuck shed underlagt et større cuck shed, og ved at tone rent flag, så ved unge fra første færd, at de ikke skal spilde deres fædrelandskærlighed på tumpesvampen DF og deres ungdomsfløj. Tak!

Sverigedemokraterne havde også et SDU, der i klassisk stil var mere direkte i deres tale og om svenskernes naturlige ret til Svea, men de var så overivrige for at blive inde i varmen hos (((pressen))) og etablissementet i Rigsdagen, at de ikke fra oven modererede SDU. De ekskluderede hele ungdomsorganisationen på én gang.

Det er i høj grad disse profiler vi ser i Alternativ for Sverige. Disse mænd ville Åkesson og co. ikke konkurrere med eller skulle tøjles med. Den mest skrappe indvandringsstemme vil jo alt andet lige være den mest populære.

I DF har de også sagt nej tak til politisk talent og et fremtidigt generationsskifte. De har valgt den mærkværdige sti der hedder “indflydelse uden politiske mål”. De får de desperate stemmer fra et dansk folk, der drukner i en multikulturel sump, men har ikke blot valgt at ignorere deres vælgersegments råb om hjælp hos det danske folks parti *host host*. De har valgt helt at benægte vores folks eksistens.

Er du ung, så kontakt radio266b@gmail.com og så kan vi finde bedre ligesindede, hvor du kan bruge din tid fornuftigt og have et fællesskab omkring at sikre et dansk Danmark og Grønland.

DFU er en fornærmende lussing til Danmarks ungdom.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Lars Lygtepæl Larsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Lygtepæl Larsen
Gæst

Den unge man som tilslutter sig et politisk parti er en forræder mod hans generation og mod hans race.
-Codreanu