Hjem / Verden / AfD er “Lucky Pierre”

AfD er “Lucky Pierre”

Nogen gange er det lige meget hvad man siger eller gør, så er det ikke godt nok.

Hvis man viser svaghed overfor en fjende, så bider denne blot hårdere.

Nu må Alternativ für Deutschlands leder, Alexander Gauland, sande, at det er ligemeget hvad han gør eller siger i forhold til Tysklands stolte fortid. Hammeren falder uanset hvad. Slemme, slemme goyim.

Han har gjort det før, den 77-årige Alexander Gauland.

Frem mod, at han i december blev valgt som leder i det højrepopulistiske parti AfD, satte han ad flere omgange sindene i kog i Tyskland.

Ved et lukket valgmøde i den østlige delstat Thüringen sagde han blandt andet, at tyskerne bør huske på deres soldaters indsats under Første og Anden Verdenskrig med stolthed.

Selve ideen om at man ikke skulle hylde sine forfædres indsats i krige for fædrelandet er dybt pervers og et tydeligt tegn på at Tyskland stadig er besat her 73 år senere. Generationers hjernevask og et statsregime med uhyggelige indskrænkninger af ytringsfriheden, gør at intet andet end en kontinuérlig ydmygelse af det tyske folk er acceptabel.
– Hvis franskmændene med rette er stolte af deres kejser, og briterne er stolte af Nelson og Churchill, så har vi også ret til at være stolte af det, de tyske soldater har opnået i to verdenskrige, sagde han under mødet. 
Hvor er die Lüge??

Ved andre lejligheder har politikeren også vakt furore ved at udtale, at tyskerne ikke længere skal gå og skamme sig over fortidens nazistiske styre, og at Tysklands minister for indvandring “bør sendes tilbage til Tyrkiet”, hvor hendes forældre kommer fra.

Selvfølgeligheder og national stolthed skaber naturligvis furore i jødepressen. Kun absolut lydighed og underkastelse accepteres i Weimar 2.0.

Ved et nyt møde i Thüringen, denne gang for AfD’s ungdomsorganisation, har Alexander Gauland leveret endnu et kontroversielt udsagn.

– Hitler og naziregimet var kun en lille fuglelort i 1000 års glorværdig tysk historie, siger Gauland, som ikke benægter, at der er et tysk ansvar for den årrække, hvor landet var underlagt et nazistisk diktatur. 

– Ja, vi erklærer os skyldige i ansvaret for de 12 år. Men vi har en gloriøs historie, og en, mine kære venner, som varede længere end de forbandede 12 år, siger lederen af Altertive (sic) Für Deutschland. 

Han har prøvet at sige at man ikke skal skamme sig over sit land. Nu prøver han så at findpudse narrativet ved at tale nedsættende om Adolf Hitler og det nationalsocialistiske styre. Det må da tage kegler!! Altså, Tyskland har en lang og stolt historie, men genrejsningen efter Weimar var at sammenligne med dyreekskrementer. Så skulle en helgardering være hjemme.

I-ikke..?

Lol.

Udtalelserne udløser kraftige reaktioner overalt i det politiske landskab i Tyskland. 

– 50 millioner krigsofre, holocaust og den totale krig er for AfD ikke mere end en fuglelort. Det er sådan, partiet i virkeligheden ser ud bag sin borgerlige facade, udtaler Annegret Kramp-Karrenbauer, der er generalsekretær i forbundskansler Angela Merkels parti, CDU.

– Dette er en skræmmende trivialisering af nationalsocialismen. Det er en skændsel, at sådanne mennesker sidder i forbundsdagen, siger SPD’s generalsekretær Lars Klingbeil.

Også Marco Buschmann, parlamentarisk leder af FDP’s parlamentariske gruppe i det tyske parlament, fordømmer udtalelserne.

– Enhver politiker, der bevidst forsøger at minimere nazistdiktaturet og Holocaust, giver en klar indikation af, hvor uhyggelige visioner han har for Tyskland, siger Buschmann. Flere af partiets spidskandidater benægter Holocaust. Her blev mindst seks millioner jøder mellem 1941 og 1945 ofre for nazisternes racepolitik. 

OY VEY, OY VEY, OY VEY, OY VEY!!!!! Og så videre. Tyskland har jo lovgivning der forbyder Gauland at forsvare sig selv i denne tilsværtning af ham og Tyskland, så hvis jeg var ham ville jeg blot grine af dem.

At Tyskland skulle have skylden for 50 millioner døde i en krig der blev erklæret mod dem. At den pinlige og yderst frække løgn om en udryddelsesplan mod jøderne, som kun kan opretholdes med diktatorisk magtudfoldelse, selv mod gamle, modige oldinge som Ursula Haverbeck, skulle være tilfældet. At man skal tilsværte en nærmest mirakuløs tysk genrejsning, uanset om man er enig med det politiske indhold, som noget odiøst, ondt og bestialsk. Alle disse ting kan Alexander Gauland ikke have en debat omkring.

Ikke i Tyskland anno 2018. Så mens det tyske folk er hastigt på vej til at blive et mindretal på deres fædrende jord, så sætter ZOG, i form af presse og politikere, lige den samme slidte plade på én gang til og erklærer, at selv mild indvandringskritik skal sættes i kontekst med en grotesk, pervers jødisk massemordsfantasi.

Vi har tidligere skrevet om en anden AfD-politiker som blev hetzet på det groveste ved sit eget hjem. Man lejede et værelse man kunne fotografere ham og familien fra. Man satte store betonblokke ved hans baghave som et “holocaust-mindesmærke”. Fordi han, Höcke, ligesom Gauland sagde, at man ikke skulle skamme sig over sit lands fortid.

Tysklands pendul kan forhåbentlig ikke have sin nuværende retning meget længere, og skal snart svinge modsat med ustoppelig kraft. Om gud vil.

Held og lykke, Alexander.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Morten NorupOle C G OlesenM K Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
M K
Gæst
M K

Fåkn BÆJSD!!!1!1!

Olavleivar
Blæser læser
Olavleivar

Jeg kan høre ..meget i skriver er MIN KOP TE .. Ved et tilfælde ramlede jeg ind i Følgende .. på Det Kongelige Biblioteks Digitale Samliger … som meget få ..nulevende kender til .. selv om de daglig ..på Facebook ..og andre steder .. giver udtryk for precis de samme meninger … www.kb.dk/pamphlets/dasmaa/2008/feb/partiprogrammer/object45362/da/#kbOSD-0=page:4

Morten Norup
Gæst

Adolf Hitler er uden sammenligning et af mine allerstørste forbilleder, næst efter apostlene.

Enhver, der ikke beundrer og respekterer Adolf Hitler er stadigvæk håbløst indesluttet i ækel og degenerede jøde-løgne / propaganda !

Har du endnu ikke set dokumentaren “the Greatest Story Never Told” af Dennis Wise, så giv dig selv den gave at komme igsng.