Hjem / Indsigt / Radikale til Mette ‘fremmedflænser’ Frederiksen: “pls respond”

Radikale til Mette ‘fremmedflænser’ Frederiksen: “pls respond”

 

Det Radikale Venstre, et parti, der udmærker sig ved at være endnu mere landsforræderiske end de øvrige partier, truer nu Socialdemokraterne med ikke i fremtiden at ville arbejde sammen med dem.

Forklaring er, at Socialdemokratiet under Mette ‘(nigger)SLAY(er) QUEEN’ Frederiksens hårdhændede styre simpelthen har flyttet sig for langt til højre. Hvor partiet før kæmpede en indædt kamp for det danske folks fremtidige minoritetsstatus i eget land, er de nu blevet lidt mere påpasselige, i hvert fald når det kommer til årligt at importere 20.000+ fremmede med større tilbøjelighed til f.eks. voldtægt og velfærdsparasitisme.

Hvad de Radikale forventer at få ud af deres skaberi, vides ikke med sikkerhed. De står til ca. 5% i meningsmålingerne, mens DF står til omkring 17-18%. Det eneste interessante ved denne historie er, at den støtter, hvad jeg i efterhånden årevis har ment: at rød blok reelt ikke længere eksisterer.

Den sidste røde regering, vi havde, var særdeles ustabil. Den var endda tæt på helt at bryde sammen, da vi solgte dele af DONG til (((Goldman Sachs))). Nu har Socialdemokratiet flyttet sig til højre, både når det kommer til indvandring og, efter eget udsagn, når det kommer til økonomi. Førstnævnte vil gøre samarbejde med Enhedslisten (og muligvis også SF) endnu sværere, end det var sidste gang; sidstnævnte vil være et problem ift. samarbejdet med Enhedslisten og de Radikale. Ovenikøbet vil en potentiel rød regering nu om dage også være afhængig af Uffe Elbæk og hans klovnebrigade. De er glade for vegansk somalisk mad og har lige besluttet, at de er modstandere af privat ejendomsret.

Kort sagt giver det langt bedre mening for Socialdemokratiet at samarbejde med DF, fremfor at skulle skulle trækkes endnu længere ned i sølet af de Radikale, Enhedslisten og Alternativets landsforrædertrio. Om SF beslutter sig for at forblive irrelevante sammen med disse tre andre tossepartier, eller om de vil tilpasse sig det moderne politiske paradigme, vil tiden vel vise. Under alle omstændigheder er det da positivt, hvis landets største parti kunne blive bare en anelse fornuftige.

Om Eric Kreutzmann

Tjek også

Det frie Sverige hjælper med at stoppe moskebyggeri

Svenskere bosat i Karlstad Kommune kunne i forrige uge blot tælle ned til opførslen af …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Morten NorupLars Agerbæk med æIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Skribent

Soc.Dem er stadig for EU-liderlige og det foretagende er en skændsel mod den Europæiske befolkningen totaltfjerne Merkel, Macron og Juncker taler stadig om at vi skal tage imod massevis af immigranter fra 3.verdens lande.

www.breitbart.com/london/2017/11/28/eu-president-without-millions-african-migrants-europe-lody/

www.breitbart.com/london/2018/04/17/macron-europe-migration-destiny-africa/

Partiet virker imo stadig som om det er et røgslør der skal holde befolkningen i skak, så forræderne i Bruxelles kan foretage deres svinestreger. I øjeblikket har de taget en nationalistisk drejning for at mætte befolkningen.

Morten Norup
Gæst

Nu er Merkel, Macron og Juncker jøder.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

jeg vil helt klart foretrække en SO regering fremfor en fortsættelse af den vi har nu. Det vil være endnu et søm i kisten på venstrefløjen og en masse vane-sosser ville føle sig forrådt. Jeg ser også gerne en stor fremgang til Alternativet -mit ynglings parti på venstrefløjen. De Radikale har trods alt været gode pragmatikkere når det kommer til politiske forhandlinger men Alternativet hahahahahahaaaa…….

og til alle jer ‘Über-EtnoNatSoc-TradTribalist-FashyAltRight-IdentitærPatriot-BornAgainChristianPaganWhiteSharia’ eller hvad i nu ellers kalder jer. Tag en frikadelle uden oliven.

Det kan godt være at det ikke er løsningen men det er da bedre end Sverige.

Morten Norup
Gæst

Nej Lars.

Vi skal forberede os til kampen.
Bevistløst at fortsætte med at deltage i jøde-magtens ynkværdige skuespil er bestemt ikke vejen frem.