Hjem / Akbaring / Åge Hareides mangfoldighed

Åge Hareides mangfoldighed

Team Uganda . Backrow L-R . Geofrey Kizito , Denis Iguma , Savio Kabugo , Robert Odongkara , Joseph Ochaya , Isaac Isinde Front Row ,L-R . Godfrey Walusimbi , Hamis Kiiza , Faruk Miya . Ivan Ntege , Brian Umony .

Åge Hareide slog til med det samme da DBU nedlagde landstrænerposten og opslog stillingen som mangfoldighedsdomptør. Morten Olsen havde tidligere forsøgt sig med at proppe vilde negere på holdet, men ikke så konsekvent som Hareide har gjort det.

Nu har Banan-Åge så udtaget vm-holdet, og han har gjort det han skal: fravalgt danske supertalenter for at kunne lave det til en opvisning i dansk rodløshed og mangfoldighed. Vi har fået et par udtalelser fra Hareid om nogen af de kontroversielle, men rigtige valg.

Nicklas Bendtner blev vraget. Sione Pisto blev valgt i stedet. Banan-Åge udtaler:

“Jamen, dét var nok det nemmeste valg. Bobo, som vi kalder ham, er sort. Altså helt sort. Så sort at han nærmest er lilla. Selv hvis han havde været adskillige nuancer af sort lysere, så var han nok alligevel blevet iført en dansk trøje, og jo, det ser grangiveligt lidt spøjst ud at dette mørke væsen har en landsholdstrøje på, men det er dét værd. Se hvor ufatteligt sort han er!! Og hans negroide træk er nærmest som en karikatur af en ugga-bugga-neger. Ja, intet ondt ment med det, men I ved hvad jeg mener, ikke? Det er crazy!”

Andreas Bjelland blev vraget. Matthias Zanka blev valgt i stedet. Om Zanka siger Banan-Åge:

“Zanka skulle med. Han er som en slags ‘Hulk smash‘ type; en stor mulat, med et tomt blik. Han er impulsiv og aggressiv, og det er disse eksotiske træk vi vil inkludere og præsentere på den store scene! Vil du have underholdning og fyrværkeri, så er denne brune kæmpe garant. Ikke sort som lava, men meget… simpel. Spændende!”

Mike Jensen blev sorteret endeligt fra. Martin Braithwaite blev valgt i stedet. Take it away, Banan-Åge:

“Braithwaite er en utrolig provokatør. Truede i sin tid med at spille for sit hjemland Guyana, hvis ikke Olsen udtog ham. Ha ha, han viste at Morten var en mega cuck. Spillede ham som en bongotromme, gjorde han. Det er frækt, og med det mega afrohår han stikker i fjæset på os, så er hans totale fremmede udtryk uundværligt. Ligesom Zanka er han også lidt sløv i processoren, men super impulsiv og udfarende og disse jungletemperamenter giver det hele lidt kant. Lidt krydderi til klaphattefolket.”

Peter Ankersen blev skrottet. Yussuf Yurary tog hans plads. Om Yussuf siger Banan-Åge:

“Endnu en mulattype. Jeg synes det var nødvendigt at have en håndfuld af dem. Hvis de er skadede, eller skiftes ud, eller andre ting opstår, f.eks. at de får røde kort, så skal man have nogen i baghånden. Jeg vil have mindst to sorte eller brune på banen hele tiden. Vi har sat os et mangfoldighedsminimum hos DBU, og det vil jeg føre ud i livet. Derfor har jeg udtaget alle disse brune. Dansk talent er der nok af, tag ikke fejl, men det er ikke det fodbold handler om. Det handler om diversitet, og det bringer Yussuf i læssevis. I tonsvis. Har I set ham? Hvordan skal man overhovedet beskrive det væsen?”

Vi takker Åge Hareide for hans kommentarer. Endelig en mand som tager rollen som mangfoldighedsdomptør alvorligt.

DBU er på vej ind i en multikulturel tilstand. Det er en udvikling som er nødvendig og nordmænd vil blive angrebet for deres ledende rolle i denne. Men uden negerspillere vil landsholdet ikke overleve.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

11
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
6 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
3 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
ClausTom VensterMorten NorupIngolf GaboldsenLars Agerbæk med æ Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

Frankrig 5 negere og 2 mulatter.comment image

Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Og Pep Guerdiola er racist, ifølge Yaya Toure.

Man er racist hvis man ikke spiller 5 Afrikanere på sit hold, ikke fem spillere med Afrikansk afstamning, som alle hold har, men decideret 5 fra Afrika.

www.theguardian.com/football/2018/jun/04/yaya-toure-pep-guardiola-manchester-city-break-myth?CMP=share_btn_tw

Pep Guardiola har det altså svært med folk der er født og opvokset i Afrika. Kan de måske have noget at gøre med at deres kulturelle baggrund sørger for en opførsel der er milevidt fra den seriøsitet Pep Guardiola forventer?

Afrikaneren Eto og Ghettobarnet Zlatan, kunne han heller ikke døje.

Jeg dobbelt-tjekkede lige og det bedste Afrikanske hold uden for MENAP-lande er TP Menzape fra DR Congo, jeg kan hverken se hvide, asiater eller latin-amerikanere på holdet, hvor diversiteten?

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Yayas agent Dimitri Seluk, har også kommenteret på interviewet.

“God sees everything. As a man who acted with Yaya, the legend of the club, which under different pretexts did not give the opportunity to go on the field. He turned all Africa against himself, many African fans turned away from Manchester City. And I’m sure that many African shamans in the future will not allow Guardiola to win the Champions League. This will be for Guardiola an African curse. Life will show whether I am right or not.”

“The fact that Guardiola ended Yaya’s career in Manchester City is not even a mistake, but a crime. But the boomerang will return, Pep. You will still see what the African shamans are. Remember this always.”

Ingolf Gaboldsen
Skribent

Afrikanske landshold er også altid i totalt kaos, med korruption helt oppe over ørene. Der skal nok komme en historier eller to de næste par måneder, med rejseproblemer, spillere der kunne betale sig til en startplads osv.

Morten Norup
Gæst

Fodbold er fordummende og pinagtigt tidsspilde.

– Giv dem kager og cirkus !

Tom Venster
Gæst

La meg bare beklage på vegne av Norge for oppførselen til denne skamløse hanreien kalt Åge Hareide. Er han kanskje ute etter å sabotere Danmarks sjanser i VM for å få Norges patetiske landslag til å ikke være Skandinavias eneste taperlag? Nei, la oss ikke tillegge Hareide noen som helst edle motiver. Han er styrt av ren godhetssignalisering og hans grunner for å tilsmusse laget er av absolutt verste sort. Vi må bli enige våre land imellom om å sende denne slasken til Sibir!