Hjem / Verden / Tyskland til ambassadør: “Ztop speaking ze truf, you faggit!”

Tyskland til ambassadør: “Ztop speaking ze truf, you faggit!”

USA’s ambassadør i Berlin, Richard Grenell, har været lidt for udiplomatisk i sit diplomatiske virke, og har udtalt sig til Breitbart på en måde der ikke var tilstrækkeligt politisk neutral. Det falder ikke i god jord hos de tyske mynigheder, og da hans neutralitet ikke var til fordel for Multi-Kulti-Weimar-regimet, så vil de snarest “have en snak med den burgerspasser”.

Grenell havde et interview med det højredrejede medie Breitbart, hvori han kalder Østrigs unge kansler Sebastian Kurz »en rockstjerne« og siger om den konservative opblomstring, som han ser i Europa:

»Jeg har helt klart et ønske om at give andre konservative i hele Europa, andre ledere, styrke. Jeg mener, at der er en bølge af konservative politikker, som får fodfæste pga. venstrefløjens fejlslagne politikker.«

Han tilføjer:

»Der er ingen tvivl om, at det er en spændende tid for mig. Jeg kigger hen over landskabet og vi har meget at gøre endnu, men jeg tror, at valget af Donald Trump har givet folk styrke til at sige, at de ikke bare kan tillade den politiske klasse at bestemme på forhånd, hvem der skal vinde et valg og hvem der skal tille op.«

Ytringerne har fået det tyske udenrigsministerium til at indkalde ambassadøren til en samtale, hvor han skal forklare sin ord, og hvorvidt de er gengivet korrekt, skriver Spiegel.

SPD’s Rolf Mützenich mener, at man snarest bør gøre den amerikanske udenrigsminister Mike Pompeo opmærksom på ambassadørens opførsel, og endelig lyder det fra den tidligere SPD-formand Martin Schulz:

»Grenell opfører sig ikke som en diplomat, men en højreekstrem koloniofficer.«

Man kan godt sige at der er politisk slagside i hans udtalelser, og at disse kommer med nogle sandheder. Det er mildest talt sandt at de mange protestvalg i Europa, som giver mere eller mindre nationalistiske kræfter vind i sejlene, er et direkte udslag af årtiers mammutimport af Jordens værste afskum: muggier og negere.

Denne såkaldte kontrovers bunder ikke så meget i hans mangel på neutralitet, men i substansen af hans tale. Forestil dig følgende Richard Grenell-udtalelse:

“At være i Tyskland og bevidne den multikulturelle sameksistens fungere. At mærke den tyske hjertevarme fra et folk der har åbnet deres grænser for millioner i nød fra fjerne kontinenter. Dét kunne vi godt lade os inspirere af i Amerika. En fast kurs til fordel for integration, solidaritet og tolerance bør altid overtrumfe etnocentriske og tillukkede, skingre stemmer”.

Havde han udtil det til for eksempel Der Spiegel eller Bild, så ville det næppe have udløst andet en jubel og sneglespor hos Weimars kattedamer og forræderelite. Det er et partsindlæg til fordel for en ekstremistisk, folkemorderisk politik, men den er indenfor rammerne for den førte politik. Grenell ville være blevet båret i guldstol af (((det tyske meningspoliti))), havde han udtalt sig således.

Grenell har  sagt andre, mere tåbelige ting. Bevares. Vi udråber ham ikke til at være en decideret heltefigur. Han er trods alt en vammel sodomit, der nok har det som en fisk i vandet i et Berlin der er tilbage i sumpen. Men hans lille mediestorm og den tyske overreaktion viser, at der stadig i de højere luftlag er noget nær en nultolerance for støtte til de indfødte europæeres overlevelse.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Anonym Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Oversætteren
Skribent

Sneglespor?