Hjem / Indsigt / TV2’s Zølck i orgasme over knælende tyksak

TV2’s Zølck i orgasme over knælende tyksak

 

Kredit for foto: Jesper Zølck. Ophavsrettighed: Jesper Zølck. Gengives under “fair use”. No bully, Lord Zølck.

TV2 har en udsendt medarbejder der, som alle partisoldater i Journalistpartiet, hader Drumpfff af et ondt hjerte. Denne medarbejder hedder Jesper Zølck og han har valgt at skrive en 5. klasses stil om et ‘kæmpe scoop han gjorde sig, mens han tøffede rundt i Washington for Sofadanmarks licenspenge.

Jeg gengiver hele møllen med diskrete kommentarer, så man kan se hvad det er de brygger deres slam på i pressen.

Da den ukendte mand satte et knæ i græsset, tog han protesten mod Trump direkte til præsidentens hoveddør. #Kneelingman hedder han nu.

Det var en eftermiddag på græsplænen foran Det Hvide Hus, hvor militæret, flaget og ikke mindst nationalsangen skulle hyldes. En patriotisk fest efter Donald Trumps ønske.

Han havde revet invitationen til Super Bowl-vinderne fra Philadelphia Eagles over. De var ikke velkomne, fordi det meste af holdet ikke ønskede at deltage i den traditionsrige lykønskning fra præsidenten. I stedet var 1000 Eagles-fans inviteret til en “fejring af Amerika”, hvor nationalsangen skulle synges “højt og tydeligt”, som Trump tweetede.

Hærens kor sang for. Og så skete det:

 Bagest i gruppen af Eagles-inviterede satte en mand klædt i hvid skjorte og khaki-bukser knæet i græstæppet. Han gjorde ikke et stort nummer ud af det. 

Han knælede stille, mens andre omkring ham tog hånden til hjertet under nationalsangen.

Manden udførte en stille protest imod præsidentens politiske linje. Få meter fra Trumps hoveddør.

Feddersen er hjernevasket hele sit liv. Han heltedyrker disse forkælede, stenrige negerspillere som under dække at et ikke-eksisterende problem med politivold prøver at sætte sig selv i en offerrolle, selvom de som enkeltpersoner og etnisk gruppe er klodens mest forkælede skabninger. De har særbehandling, fortrinsret og sociale goder, som giver dem uendelige gibsmedat trods deres lave intelligens, der er komplet inkompatibel med et liv i et højteknologisk i-land. De vil bo hvor hvide bor og følger efter dem, hvorend hvide bygger nye forstæder. Når de så er i hvides nærhed med deres evigt udstrakte hånd, så klager de deres nød over hvides behandling af dem. De bider hånden der fodrer dem, og der er ingen konsekvens for deres kollektive uforskammethed. Endnu.

Der blev taget ét billede af manden – af TV 2. Og filmet én video af svenske SVT. Ingen andre medier opdagede manden.

Kan I se mig? Jeg er Jesper Zølck! Kald mig hr. Zølck! J-jeg tog altså det billede dér! Ingen andre knipsede ham! Og nu brygger jeg en artikel på dette, med garanti virale billede. Og jeg har givet det et hashtag. Husk at bruge mit hashtag!!

Da nationalsangen var slut, rejste han sig og tog et par skridt tilbage.

Hvorfor gjorde han det? Hvad ville han sige? Ville han give sit navn?

Han ville ikke svare på spørgsmål. Han afviste høfligt det hele og forlod fejringen af Amerika, inden præsidenten talte.

Denne helteretorik er tåkrummende. Hans navn var nok Rosenbaum.

 En protest uden mange ord. Men en protest, der blev hørt tydeligt. Indenfor et par timer var billedet af den knælende mand ved Det Hvide Hus en historie på samtlige store amerikanske medier. For nogle var han den ene sande patriot ved tirsdagens event ved Det Hvide Hus. Ham der holdt fast i ytringsfriheden midt i et selskab, hvor synspunktet ikke var populært.

Jøsses, Zølck. At vanære nationalsangen er ikke at holde fast i ytringsfriheden. Ej heller er det i sig selv et synspunkt. Spade. Det er blot at være en forkælet tumpe. Folk har også generelt vist hvad de synes om uforskammede negere. De har slukket for NFL og blevet væk fra kampene. Negertræthed er et fænomen der er kommet for at blive.

”Helten vi havde brug for”, skriver flere folk.

For andre er #Kneelingman et udtryk for alt, hvad der er galt med Amerika og den manglende respekt for flag, militær og nationalsang.

 Tilbage stod, at i et par timer var den ukendte mand symbolet på den kulturkrig, som præsident Trump i nu mere end et år beredvilligt har fyret op under.
Der er ingen ende på Jesper Zølcks partsindlæg. Vil nogen venligst installere en stopknap, eller i det mindste redigere hans udbrud? Dette kunne jo være en artikel i Enhedslistens medlemsblad.

Det hele begyndte i august 2016, da NFL-spilleren Colin Kaepernick knælede under nationalsangen for at protestere mod politibrutalitet mod sorte amerikanere. Trump meldte ud, at han ville have den “søn af en kælling” fyret. Flere NFL-spillerne fulgte efterfølgende Kaepernicks eksempel, og konflikten mellem de amerikanske fodboldspillere og præsidenten tog til. Trump krævede, at NFL-forbundet straffede spillerne. NFL endte dog med at ændre reglerne, så spillerne havde tilladelse til at blive i omklædningsrummet, hvis de ikke ville stå op under afspilningen af nationalsangen. Og sagen rumsterer altså stadig.

De fleste spillere årets Super Bowl-vindere fra Philadelphia Eagles nægtede at hilse på Trump, som det ellers er tradition efter sæsonen. Det fik altså præsidenten til at aflyse sin personlige lykønskning af holdet og sige, at spillerne havde svigtet deres fans ved ikke at komme til Det Hvide Hus. Tvisten fortsætter.

– Der er taget en beslutning om at lyve, skriver Eagles-spilleren Malcolm Jenkins. 

– At male et billede af os spillere som anti-amerikanske, anti-flag, anti-militær. 

Nogle skriver de vil købe ham en fadøl, måske et årskort til Eagles’ hjemmebane, som tak for at være en hvid mand, der stod op imod præsidenten. Andre ønsker ham mindre pæne ting – blandt andet en størrelse 47 i nyrerne, som en person skriver. Men alle har set, da han tog protesten helt til Trumps hoveddør.

Det er ikke just chokerende at de (((amerikanske medier))), ligesom overivrige Zølck, dyrker denne ikke-historie om en fed mand i en alt for lille skjorte, der efteraber sine negerhelte fra tv. Det er på den ene side pinligt, men på den anden side godt for sobre, nationale folk at de ser hvorledes den jødiske presse og dens villige marionetdukker i Danmark, tér sig i dækningen af Trump. Det er et påskud for anti-hvid, anti-nationalistisk tæppebombning. Et desperat, uhæderligt svar på en europæisk opvågning som kom et par årtier for tidligt.

Obama udtalte for nyligt at måske gik han lidt for meget til den. Måske var hans retorik og tiltag lidt for drastiske. Vi ser nu at uppity negere, transpsykopater, muslimer og alle andre som flytter deres positioner frem og bliver endnu mere krævende og utålelige, har fået hvide til også at indse deres status som en etnisk gruppe. De opdager langsomt men sikkert at andre er dem fjendtligt stemt og at tiden er inde til at tage parti for sin egen race, sit fædreland og sin kultur. At et multietnisk eksperiment er fejlet fra første færd. Når først dagen kommer hvor hvide forener sig, er sejren allerede sikret.
Indtil da skal Zølck bare skrive løs. Og vise os pressens slagside. Fortsæt det gode arbejde.

Han ser mig noget eksotisk ud, denne Zølck. Blot en observation.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

5
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
KomponistenClausLars Agerbæk med æIngolf Gaboldsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Ingolf Gaboldsen
Gæst
Ingolf Gaboldsen

Vince McMahons XFL tager over om et par år, hvis de forsætter deres pis.

Udover dette så var han sikkert plantet ligesom demonstranterne med Nazi-flaget (der stadig havde folder, som om det lige var pakket ud) til Unite the Right i Charlottesville.

Jesper Zølck Felbo ramte en guldåre i ekkokammeret…. men hvor er det egentlig plat, hvis man tager to skridt tilbage.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

minder mig om dengang i 2016 hvor Jesper Steinmetz interviewede Ann Coulter på TV2 News og sagde til hende at det ville være godt for “os”, hvis Trump tabte valget.

Komponisten
Gæst
Komponisten

Kan ikke andet end at tro, at Zølcks indre narcissist fejrede dette scenarie for fuldt tryk.