Hjem / Danmark / Fulde grønlændere vanærer Dannebrog på Grundlovsdag

Fulde grønlændere vanærer Dannebrog på Grundlovsdag

Jens og co. er klar til Godthåbs befrielse. “Det kan knapt tage en time”, udtaler sergent Ebbesen.

Der bliver ved og ved med at ske helt uacceptable hændelser på den danske ø Grønland, og det lader til at alle parter har besluttet at skrue den antidanske retorik op på 11.

Sidste år blev det besluttet, at man ville hejse det danske flag den 5. juni foran parlamentet i Nuuk.

På grundlovsdag i tirsdags skulle det danske flag havet vajet foran de grønlandske parlaments- og regeringsbygninger, Inatsisartut og Naalakkersuisut, i Nuuk.

Da det er danske hænder der har bygget disse bygninger kan de nok genbruges som administrationsbygninger, når dette inuit-papstyre er knust. Men af rent principielle grunde (principper eksisterer hos nationalister; jeg ved godt det ikke er særlig 2018-agtigt) synes jeg disse skammens monumenter skal sprænges i luften på spektakulær vis. Som et punktum. Et massivt startskud til en ny æra.

Det skete dog ikke alligevel, skriver det grønlandske medie KNR.

Konstitueret direktør i formandens departement Tina Davidsen kalder det en beklagelig forglemmelse, at man ikke fik hejst flaget.

Hun slår over for KNR fast, at man nu vil undersøge, hvorfor betjentene i parlamentet ikke fik besked om, at flaget skulle hejses.

De var vel spritstive. Og noget der ikke fungerer godt sammen, er en tårnhøj promille og lav intelligens. Så får man ikke ført særligt mange ting ud i livet. Hver af disse faktorer er enkeltvis særdeles hæmmende men kombineret giver de den velkendte “Grønlændereffekt”. Det var denne sindstilstand (((Isi Foighel))) pumpede med trang til selvstændighed i 1970’erne.

Beslutningen om at flage med det danske flag hvert år på grundlovsdag, den 5. juni, blev ifølge mediet truffet sidste år af det daværende formandskab for Inatsisartut.

Begrundelsen for flagningen lød, at Danmark var begyndt at flage med det grønlandske flag, Erfalasorput, på den grønlandske nationaldag den 21. juni. Derfor skulle det ses som en gestus. 

Deres respektløse, korsløse flag skal forbydes og en dag inden længe skal vi få dem afbrændt med heksene på Sankt Hans. Vi tager ikke imod krummer af velvilje, parallelt med det igangværende tyveri af vores ø. Der skal ikke flages med Dannebrog den 5. juni. Det skal der hver dag. Og store flokke af danskere skal smile ved dets blafren i et inuitfrit Godthåb.

Den danske beslutning om at flage med det grønlandske flag tog regeringen i 2016, efter at flagstængerne på de danske statslige bygninger var blevet talt.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) lagde efterfølgende vægt på, at der er et stærkt fællesskab mellem landene.

– Vi behøver ikke at ligne hinanden, tale det samme sprog, være enige om alt eller have samme flag for at holde sammen, sagde statsministeren.

“Mellem landene”??? Det er den antidanske retorik man forventer fra tundramongolerne – ikke fra den såkaldt danske statsminister. Der er ET land. Dets smukke navn er Danmark. Hendes største ø bærer navnet Grønland.

Og rigtigt nok: vi ligner ikke inuitter, vi taler ikke deres spytsprog og vi er uenige om alt. Vores tålmodighed med deres frækhed er sluppet helt og aldeles op, og vi vil allernådigst lade dem slumme den på de nordligste dele. Alle andre byer skal helt og aldeles befries fra den spækgnaskende plage. De har trådt på os længe nok og ingen undskyldning er til salg.

– Vort fællesskab er stærkt, fordi det bygger på respekt, frihed og plads til forskellighed. Vi gør hinanden stærkere. Det er værd at markere.

Hvordan er det lige at igloperkere gør os stærkere ved at kræve selvstændighed over vores ø? Hvorfor skal vi vise respekt over for sådanne frække udyr? Hvorfor skal de have frihed til at agitere for anneksion til deres Fantasination? Hvilken plads til forskellighed er det man får ved at lade et primitivt fangerfolk løsrive vort Grønland fra den hellige Moder Danmark? Du vrøvler, Lars Løkke. Du er ikke din opgave voksen. Send specialstyrker til Grønland og håndtér dette problem! Forræder!

Foruden at flage med det grønlandske flag markerer Danmark også den færøske nationaldag den 29. juli ved at flage med færøske flag.

Kampen for et dansk Grønland er i sin spæde begyndelse. De får sig en slem overraskelse i Godthåb, når flere og flere danskere bliver bekendt med deres historiske arv og afkaster inuitternes løgne.

Der kommer en dag hvor stemningen kræver handling. En ulykkens dag for disse børnebefamlende snapstyllere. En glædens dag for vort danske folk. En oprejsning til vores forfædre. Danmark for danskerne! Mod Godthåb! Mod stjernerne!

Vi ved hvordan der skal kæmpes.

…og vi ved hvad vi kæmper for.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Lys fremtid for forlaget Logik

De fleste har nok hørt om Logik Förlag, det svenske forlag der har alt indenfor …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
JohnnyMorningstarLars Agerbæk med æLord Lolland Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lord Lolland
Administrator

SMELT INUITTERNE! IGLOKRIG NU!

Morningstar
Gæst
Morningstar

Sätt kajakjudarna på plats. Nog med deras chutzpah. Skänk inte bort er stora ö till kineserna.

Johnny
Gæst
Johnny

Så vidt jeg ved er Danmarks bloktilskud til Grønland er på mere end 3,5 mia kr. årligt. Og så vil de ikke hejse det Danske flag en enkelt dag om året? Er de grøndlænder stive allesammen?

Ud over bloktilskudet, sørge vi for deres forsvar af luftrummet, overvågning og suverænitetshævdelse, herunder fiskeriinspektion, eftersøgnings- og redningstjeneste mv.

Desuden har Arktisk Kommando visse opgaver på Thule Air Base.

Skide Iskage niggers.