Hjem / Danmark / “Red én mere” – succesfuldt optog i København

“Red én mere” – succesfuldt optog i København

Jeg vil kort opsummere en dejlig dag i rædselsfulde København, hvor foreningen Retten til liv havde et optog fra Nørrebro til Rådhuspladsen. Det skulle markere de 45 år, der er gået siden abortens lovliggørelse, med hundredtusindvis af døde til følge.

Det startede i Kingos Kirke, der er beliggende i hvad der ligner en mellemting mellem Mogadishus værste slum og en egyptisk salafisthøjborg. Nok om det. For begynder jeg først at beskrive hvor vammelt og grotesk det var at aflægge vores besatte hovedstad besøg, så stopper jeg næppe foreløbigt. Så lad os holde os til det smukke optog, der for en kort stund bragte denne dødsenssyge skodby en smule værdighed.

Inde i kirken inden det gik løs. Dårlig optik ved alteret, men ellers et dejligt besøg. Foto: Dagens Blæser

Optoget var særligt kendetegnet ved de 3.000 balloner, som de omtrent 200 deltagere havde med på ruten. Hver ballon markerer et dødt barn og tallet dækker over det årlige massedrab som sker alene i København og Frederiksberg kommune. Det var et rigtig godt greb i posen af visuelle repræsentationer, for når man ser dette ballonhav med egne øjne, og forstår at hver kunne have været en rask dreng eller pige, så fyldes man mere motivation til at bremse disse skøger og ulykkelige eksistenser, hvoraf mange presses af kommune og omgivelser til at få foretaget denne uoprettelige ugerning.

Sådan ser balloner ud. Blå og lyserøde. I tusindvis. Foto: Dagens Blæser

Ved Kingos Kirke, da optoget gik igang var der én ubehjælpelig skøge som skreg om fri abort og kvinders ret til at dræbe (oi mate). Jeg var vist den eneste der råbte “skøge” efter hende gentagne gange. Resten af kommunistpakket havde fået flyttet deres g̶a̶d̶e̶t̶e̶r̶r̶o̶r̶ moddemonstration til Vesterbro, så der var fredeligt hele vejen på spadsereturen gennem helvede på Jorden.

Det var dejligt at se at de fleste deltagere var unge. Der var godt med barnevogne og andre glædesgivende syn. Vi endte som sagt på Rådhuspladsen hvor der blev sagt et par ord, inden nogen af de unge aktivister begyndte opsøgende arbejde med samtaler om abort på Strøget.

Selfiestangen tilhørte kinesiske turister som nok mest var der af “rook at awe re baroons” grunde. Foto: Dagens Blæser

En streg i regningen stod selvfølgelig Der ewige Boomer for. Den ældre taler på Rådhuspladsen gik ud på vippen og sprang ud med dagens mest tåkrummende opførsel. Han sammenlignede vores pragtfulde indsats med at redde en mere – hvilket jo meget vel kan have været tilfældet i dag – med en scene fra den perverse, jødiske massemordsfantasi Schindlers Liste. Ja, det gjorde han. Jo, den var god nok. Det var… wow.

Jeg undlod at afbryde hans kødrums-boomerposteri, for at fortælle ham at denne vamle smudsfilm er fiktion fra umenneskeligt frække jødehoveder. Men det var nok virkeligt i hans sind. Det var hans valg at blamere sig og jeg må til fodkirurg og få rettet mine tæer ud igen. Uf…

Men det var en god aktion. Godt arrangeret og med et vigtigt budskab: det er super nederen at slå danske børn ihjel og det skal der sættes en permanent stopper for hurtigst muligt. Tak til foreningen Retten til liv.

Hjemme igen. Jylland, åh smukke Jylland. Foto: Dagens Blæser

Eftertanke: havde jeg i dag haft mulighed for via en walkie talkie eller anden kommunikationsform, at indkalde et atomart luftangreb på København, om det så havde taget mit eget liv, så ville jeg nok have gjort det. Jeg så en by så inficeret af multikultikræft, at kun en udrensende og altdræbende ild ville have kunnet genstarte den. Én ting er sikkert: den dag der bliver kaldt på frivillige til udrensningspatruljerne på Kranens Dag, så vil danske unge melde sig i lange køer. Det iboende raseri man oplever ved den tredje verdens frække besættelse af kolossale byområder, gør lysten til nådesløs oprydning for Moder Danmarks hellige sag så stor, at man nærmest ikke kan rumme den. Tålmodighedsstatus: tom!

 

 

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
4 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
4 Kommentarorer
JohnnyAnonymLord LollandMannheimer Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Mannheimer
Gæst
Mannheimer

Ædel sag, meget fin artikel. Jeg er taknemmelig for, I tager kampen op i kødrummet.

Lord Lolland
Administrator

Sørgeligt at det er nødvendigt at have så mange balloner, men godt at nogle forsøger at råbe op.

Havde selv andet at lave, ellers ville jeg gerne have været med.

Oversætteren
Skribent

De autonome kom vist og skreg lidt af de folk, der blev tilbage på rådhuspladsen efter at vi smuttede. Så en video på youtube af det.

Johnny
Gæst
Johnny

Jeg kan kun bekræfte at København er rædselsfuldt. Jeg bor på den Københavnske Vestegn.

Den moderne Danske kvinde, er en barne morder. Knipper med alt og alle. Fuld knald på pik karruselen, masser af aborteret børn, og når de så rammer muren ved 30-40 års alderen, så vil de pludselig havde børn og familie.

FØJ!