Hjem / Danmark / Viggo Kampmann: statsminister, filatelist, landsforræder

Viggo Kampmann: statsminister, filatelist, landsforræder

Det er bare en vits. Jeg ved ikke om Kampmann var frimærkesamler. Men han var en infam landsforræder. Om det hersker der ikke tvivl.

Hvorfor ville han ødelægge sit fædreland? Var det hans tætte samarbejde med den hæslige kommunistjøde Isi Grünbaum, som ledte ham mod helvede? Hvorfra kom Viggo Kampmanns ideologiske råddenskab?

Jeg ved det ikke.

Måske lå det i luften at Socialdemokratiet skulle spille en afgørende rolle i den skæbnesvangre indledning på den befolkningsudskiftning, som i dag har skabt det multikulturelle helvede med utalte ofre som Danmark er i dag. Partiet som helhed, men også enkeltpersonen Kampmann, har aldrig betalt for deres synder.

Hvad sagde Viggo Kampmann? Var Viggo en skidt karl, Claus? Det insinuerer du ligesom.

Ja, det gør jeg. Som afgået statsminister skrev Viggo Kampmann en kronik i Ekstra Bladet med titlen “Krapyl eller mennesker”, et startskud til den vamle retorik som skulle præge Danmark i årtier frem. Kampmann ignorerede som alle danske politikere de faldende fødselstal. Undlod at føre en sund familiepolitik. Kampmann agiterede for masseindvandring. Tvangstanken om at Danmark skulle bruge utallige brune hænder havde sat sig fast i det socialdemokratiske sind. Kursen var sat og Kampmanns eftermæle indsmurt i fæces.

“Det kan ikke uden videre løses ved en storstilet import af fremmed arbejdskraft, men hvorfor ikke begynde at vænne sig til, at andre også skulle kunne få del i vore goder og hjælpe til, at de ikke bliver mere knappe. Det er slet ikke for tidligt at begynde at gøre Danmark til landet, hvor man gerne vil have, at gæster slår sig mere varigt ned og føler sig hjemme”

Allerede på dette tidspunkt var tusindvis af tyrkere og andet udueligt skidtfolk strømmet ind over grænsen. Det var en helt ny ligegyldighed overfor Danmark og danskernes ret til deres eget land som viste sig hos Kampmann og hans lige. En normalisering af landsforræderi, om man vil. Kampmann så masseindvandring som ulandshjælp…

...”som kommer til udtryk ved, at vi begynder at behandle fremmedarbejderen, som vi gerne selv vil behandles”.

Hvis jeg er gæstearbejder vil jeg gerne behandles som en gæst. Jeg vil være ydmyg, lovlydig, høflig, taknemmelig og vide at mit gæstebud har en udløbsdato, efter hvilken jeg med tak vil drage hjem igen. Forhåbentlig efter at have ydet en værdig indsats og efterladt et godt indtryk hos min vært. Men Kampmann ville have nye indbyggere, ikke gæster. Hans appel til åbenhed og accept af de primitive horder fra fjerne kontinenter, som han ville placere permanent i folkets skød, var bestialsk. Satanisk.

Så når indvandringen løb løbsk fra start og blev til en decideret stormflod med menneskeretstyranniet og den katastrofale flygtningelov, så var det fordi politikerne på samvittighedsløs vis havde stukket kniven i Moder Danmarks ryg. Som i Sverige var intet overladt til tilfældighederne. Man ville ændre landet. Man ville have fremmede. Man ville dele Danmark med verden. Man insisterede på at stjæle Danmark fra folket. Give det væk. Skylle tusind års arv ud i lokummet.

Et ubegribeligt landsforræderi uden fortilfælde i vores lange historie.

Viggo Kampmann var én af stemmerne. Må han for evigt brænde i helvede.

Citatuddrag er hentet fra Peter Neerup Buhls seneste bog “Liberalfascismen”

Om Claus Boatsinker

Tjek også

TV2 og deres (((redaktionelle linje))) – hvad sker der?

Vi har nok alle set det altsigende meme: Diverse medieorganisationer og deres ledere…. Ja, den …

9
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
5 Tråd kommentarer
5 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
Kom ind i kampenknus ZOGOle C G OlesenMorten NorupEric Kreutzmann Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
M K
Gæst
M K

En dag, brødre…..

Morten Norup
Gæst

Ikke før folk får øjenene op for det jødiske spørgsmål.
Og det kræver at de dropper TV’et, den fordummende fodbold og vild med dans.

Eric Kreutzmann
Skribent
Eric Kreutzmann

Utroligt at se, hvor langt tilbage disse forbrydelser mod folket går. Min farfar fortalte mig i sin tid, at det var Jens Otto Krag, Kampmanns efterfølger, der slog hans indre socialdemokrat ihjel, da han valgte at gå af efter EF-folkeafstemningen.

Olavleivar
Blæser læser
Olavleivar

Fuldstændig rigtigt .. men det var jo led i den hele den VESTLIGE VERDENS OMSKOLING .. der tog virkelig fart efter at JØDERNE havde vundet 2.Verdenskrig og FRANKFURTER SKOLEN blev genindsat I den Tyske og Skandinaviske Universitets verden FORBANDEDE FORRÆDERE ..hele Bundtet … Jeg prøver på at POSTE ..MIT RESUME ..over denne jødiske Indokrinations – og Destruktions Maskine i en separat Post … for det er..i al beskedenhed … et temmelig GODT RESUME

knus ZOG
Gæst
knus ZOG

Husk på at socialdemokrati fra starten har været været en jødisk/zionistisk bevægelse,med jøder som Moses Hess ,Frederick Lasalle og Rosa Luxembourg i front.Den første premierminister for kræftsvulsten i Mellemøsten,David Ben-Gurion var også socialdemokrat.Socialdemokrati er,og har altid været internationalistisk bevægelse,der skridt for skridt søger ophævelse af nationalstaten under den internationale finans-judaismes ledelse.Kampmann nævnes,godt.Men for relativt nyligt havde vi jøden Lykketoft der solgte TeleDanmark,vital dansk infrastruktur til et JudeoAmerikansk firma.For relativt nyligt solgte jøden Corydon en del af DONG til det jødiske Goldman Sachs…socialdemokrati,den lille mands beskytter…min bare r*v.Og uden Socialdemokratiet ville det Radikale parti,en anden jødisk og om muligt endnu mere destruktiv bevægelse være en ganske irrelevant bevægelse.Men det siger noget om socialdemokratis frygtelige succes at langt ind i nationale kredse er gennemsyret af socialdemokratiske synspunkter.

Morten Norup
Gæst

Du har ganske ret. Jøde-pesten et årsagen til alt ondt og degenereret

Olavleivar
Blæser læser
Olavleivar

Hvorfor mener Du at Lykketoft og Corydon er Jøder .. hvad belæg har du for det ?

knus ZOG
Gæst
knus ZOG

Mht.Lykketoft var det fremme i pressen for år tilbage at hans mor var jødinde.Passer også på hans farisæeriske ageren.Corydon,se på hans ansigtsudtryk og hans handlinger,solgte DONG til Goldman Sachs.Nu er er han chefredaktør for Børsen og har George Soros som hyppig gæsteskribent.2+2 er som bekendt 4.Det samme gælder for et hav af andre politikere,journalister og såkaldte elite.På at se på deres ansigtsudtryk og toneleje,fuldstændigt forskellige fra den almindelige dansker.Og nu skubber de arabere,tyrkere og negre som de har importeret og opdraget frem for sig.

Kom ind i kampen
Gæst
Kom ind i kampen

Shabbos goys er der nok af og der er ingen grund til at pege fingere af alle der har dårlig moral. Vi skal bruge håndfaste beviser.