Hjem / Indsigt / No immigrazione parasitinni. Finito.

No immigrazione parasitinni. Finito.

Northern League leader Matteo Salvini gestures during the "Europe of Nations and Freedom" meeting in Milan, January 28, 2016. REUTERS/Alessandro Garofalo - RTX24GNK

Javist, jeg kan ikke garantere for at overskriften er helt korrekt, da mit italiensk er lidt rustent (ikke-eksisterende). Men med Italiens indenrigsminister Matteo Salvinis meget aktive adfærd omkring lukning af havne for migrantskibe, er vi helt klart på rette vej.

Sådan lyder det fra landets nye indenrigsminister, leder af det højreorienterede og indvandringskritiske Lega Matteo Salvini, som opfordrer flygtningeskibet til at søge havn i Malta i stedet. Det tidligere tyske kystvagtskib Aquarius er ejet af den humanitære organisation SOS Mediterranee, som på Twitter har meldt at det er på vej nordpå, efter at have samlet flygtninge op i seks forskellige redningsaktioner ud for Libyens kyst.

– Fra i dag, vil Italien også begynde at sige nej til menneskelig traficking, nej til ulovlig indvandring. Mit mål er at sikre et fredeligt liv til disse unge mennesker i Afrika og for vores børn i Italien, skriver Matteo Salvini.

Som det er sket i årevis, sker det i dag. Afrikanske snyltere, ofte instrueret af (((Soros)))-betalte organisationer, drager med indvandringsindustriens hjælp ud på både. Ud for kysten kalder de så, og dette er ren rutine nu, på andre skibe tilhørende indvandringsindustrien, som så henter dem. Inkluderet i denne industri er såkaldte nødhjælpsorganisationer (f.eks. IsraAid og Læger Uden Grænser), EU-skibe, nationale flådefartøjer (semi-EU-underlagte) samt private entrepenører. De vil fortsætte deres arbejde, da ingen endnu har magt til at hænge dem offentligt og lade os kaste rådne æg på deres lig. Efter retssag, bla bla bla.

At lukke havnene i Italien for disse sorte, snyltende horder er en god start. Luca Traini ville have været en fri mand uden dem. Mange italienere ville have været i live uden dem. Men sket er sket. Nu kan man stoppe invasionen og begynde tilbageskibningen af dette biologiske affald. At sige til Malta at de kan tage dem, er dog dårlig stil, men det er en sørgelig alle-mod-alle-situation, hvor man ikke har en koordineret fælles indsats mod den sorte plage, men i stedet sludrer om ved hvis barm disse afrogøgeunger skal patte.

Nye steder vil blive brugt til at dumpe afrikanere og arabere. Vi hører det hele tiden omtalt som ruter. Lukker man én, finder de professionelle samfundsødelæggere en ny. Fordi det er konsekvensløst.

Løsningen er at betragte det som en krig og agere derefter. Både skal sænkes. Søger man illegalt mod Europa, skal man lide druknedøden. Prøver menneskemængder at krydse grænser illegalt, skal de mødes med en ustoppelig kugleregn, droneangreb og vide at det er den sikre død.

Hvad er konsekvensen?

Ved en sådan strategi vil meget få dø. Ved man at man ikke kan komme med båd, og at man vil dø eller læsset af i Libyen igen hvis man forsøger, vil ingen drage ud på båd. Bliver man i stedet samlet op af aktivister og fragtet til Slaraffenland, fortsætter det. Meget simpel logik og basal menneskelig opførsel.

Ved man at man ved at krydse en grænse vil blive skudt, så gør man det ikke. Bliver man i stedet mødt af passive myndigheder, skøger med “velkommen”-skilte og husly og halalmad, så har man alle incitamenter til at komme.

Pisk eller gulerod. Død eller gibsmedat. Vi er selv helt herrer over om de skal komme eller ej. Eksplosionen af snyltere er orkestreret og kan stoppes på en uge. Og en befolkningseksplosion i Afrika vil kun medføre en gigantisk folkevandring mod Europa, såfremt vi ikke pløkker eller drukner dem. Salvini gør sit. Bolden ruller og på et tidspunkt når de patriotiske krav en kritisk masse, så vi kan gøre mere end blot lukke havne og i stedet stoppe de brune med vold og henrette de landsforrædere og udenlandske aktører, som har hjulpet dem på vej.

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Oprørende og dybt beskæmmende”: en fortælling om ”Dagskost i en KZ-lejr”

Forleden da kreative aktivister med mottoet ’dårlig opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed’ og med …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
1 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
ClausMorningstarLarsLarsen Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
LarsLarsen
Gæst
LarsLarsen

At dette ikke allerede er tilfældet er et tydeligt bevis på at vi lever i en absolut klovneverden

Morningstar
Gæst
Morningstar

En bloodsport-match mellan hjältarna Dulny och Boatsinker?