Hjem / Samfund / Endnu et skyderi. Vi er alle skyldige

Endnu et skyderi. Vi er alle skyldige

Så har der været endnu et udslag af eksotisk kugleregn. Der er rigtig mange historier om skudepisoder med dræbte og sårede. Dog mest sårede. Fru Jensen troede hun hørte fyrværkeri. Dyrlæge Jørgensen troede nogen havde tabt en tønde ketchup på fortovet.

Men det var og er alle vaskeægte udslag af multikultur.

Skyderiet skete omkring Voldparken Skole i Husum, hvor fire unge mennesker befandt sig på en bænk omkring midnat.

Herfra er de sandsynligvis blevet beskudt fra et sted oppe på voldene.
Lol. Den eneste fællesnævner i alle historierne, som mest findes på TV2.dk, der stadig rapporterer om denne hverdagsting, er at alle implicerede er “unge”. “Unge” er jounalistsprog for muggier, om de så er 14 eller 37. Alle børn burde lære journalistsprog i skolen, så de kan afkode hvad de skriver og taler om i pressen. Ligesom man engang havde behov for at lære latin.

Vi bærer skylden. Kan det passe?

Ja. Nok har vi lidt ballade med lidt drab, voldtægt, optøjer, stenkast, bilbrænde, overtagelse af skoler og bydele, dræning af ressourcer og andet tingeltangel. Vi lever i et paradis hvor vi har råd til at brokke os over den slags bagateller. Vi skal give de fremmede, ofte traumatiserede og emotionelt ustabile, plads til at være dem de er. For vi bærer skylden, synden, for hvad de symbolsk gør ved os.

Hver gruppe har sit at være oprørt over.

Danmark bør kun kigge på sine blodige sko. I 1642 indvaderede Danmark Irak og dræbte alle drengebørn, satte ild til deres rumprogram og plyndrede deres kystbyer. Det har de aldrig glemt.

Hos alle tyrkere lever mindet om den danske invasion i 1721, da den danske hær sprængte 11 atombomber i Anatolien hvor et sted mellem 5,9 og 6 millioner døde. Efterfølgende brugte vi elektrificerede riste til at gøre dem til aske. Skal de ikke være vrede på os, spørger jeg bare.

I Afghanistan mindes de stadig Dannertyranen, da vi i 1972 fra krigsskibe i Kabul havn, affyrede tusindvis af Dagmar-missiler og dræbte 88% af byens indbyggere. Efter det landede vi i Kabul International Airport med hærens 7 jumbojets hvorfra cyborgmilitserne spredte sig til forstæderne og spredte død.

Scener fra Kabul efter det danske angreb.
Hver somalier skærer tænder og fælder en tåre, når de hører om Mogadishu-massakren i april 1889, dengang Danmark indvaderede Somalia via Marokko og begravede titusindvis i sandet, spændte børn efter militærjeeps, stak ild til deres raketprofessoruniversitet, og halshuggede alle de læger der var dage fra at finde en kur mod kræft. Endnu en dansk forbrydelse.

Således har alle de etniske minoriteter noget at være sure over. Noget af den vrede kanaliseres over i interne opgør. Anden vendes mod de skyldige danskere. Husk det næste gang du læser overskrifter om muggihærgen. Vi har forbrudt os mod disse folk og når en kugle affyres af en neger med pistol er det reelt os der har fingeren på aftrækkeren.

“Hvorfor *klik-klik* er du så ond, Danmark?”
Kilder:
wikipedia.org/massakrerne-i-irak-1642
wikipedia.org/atombombeangrebet-paa-anatolien
wikipedia.org/terrorstormen-fra-kabul-havn
wikipedia.org/folkedrabet-i-somalia-1889

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

4
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
2 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
Lord LollandanonymousClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Lord Lolland
Administrator

Hmmmmm….
Der er nogen af de ting der jeg ikke rigtig husker fra historieundervisningen. Nærmest som om det ikke skete og der faktisk ikke er nogen grund til at fremmede render og skyder folk på vores gader…
*Grubleemoji*

Goseph
Blæser læser
Goseph

Men vi havde jo de der slave øer på et tidspunkt! Derfor har hele Afrika ret til at uddrive os fra det land, utallige af vores forfædre har givet livet for, og alle vores ressourcer! Jeg kan helt sikkert finde en Politiken artikel der er enig med mig, skakmat Naziracister!

Lord Lolland
Administrator

Godt ord igen, vi må hellere afvikle nationalstaten.