Hjem / Akbaring / Brun jungledoktor afriver babyhoved: beholder jobbet

Brun jungledoktor afriver babyhoved: beholder jobbet

Når man ansætter folk fra ulande med en lav intelligens og manglende empati, situationsfornemmelse og andre ting der kan være livsnødvendige, så kan det koste liv.

På Ninewells Hospital havde de britiske sundhedsmyndigheder benyttet sig af en pajeet-kvinde, der havde et stykke karrypapir på, at hun var kompetent til at være fødselshjælper. Det var hun dog ikke. En kvinde som kom for at føde måtte være forsøgsdyr, da denne Vishnavy Laxman stod for at træffe beslutningerne omkring fødselen. En lang række fejl laves én efter én og det ender med at Vishnavy river hovedet af kvindens baby. Sådan kort fortalt.

Det er en forfærdelig historie. En lille engelsk englebasse ender som kødaffald fordi multikulturens dødelighed viser sig overalt. Hos unge, hos gamle og også hos de ufødte. Tænk at skulle betale muggimoms inden man har taget sit første skridt.

“Yes. Hello. Look Lady, we made mistake. Okay lady, have a nice day, come again.”

Men hun endte vel i fængsel? Eller blev udvist? Eller blev bandlyst fra at opholde sig i nærheden af en engelsk fødegang? Eller, i en øje-for-øje-dom, fik sin egen karryknop revet af?

Nej.

Tribunal rules decapitated baby doctor can return to work

Man smider ikke guld på gaden (hvor guldet så sætter sig til at pølle). Man laver en undersøgelse, som udreder alle fejlene og placerer skylden på durka-durka-doktoren. Man fastslår at hendes enorme fejl, blandt andet om ikke at foretage kejsersnit på kvinden der ikke var fysisk klar til at føde vaginalt, og at hun selvfølgelig også laver en “ups” idet hun river barnets hoved af.

Med denne undersøgelse overstået og hendes inkompetence og uduelighed udstillet på chokerende vis, træffer man på fineste klovneengelske vis ovenstående beslutning: der skal ikke være nogen restriktioner på hendes arbejdsområder, hun kan vende tilbage til sit virke og der er ingen konsekvenser af hendes morderiske jungleritual. “Oi mate, here’s your loicense to rip them baby heads off, there mate!”

Wow.

In its ruling on the facts of the case, given on Monday, the panel found that Dr Laxman’s decision “set in train a course of events” which resulted in the decapitation of the premature baby “and to this extent contributed to that decapitation.”

The tribunal noted: “But for Dr Vilvanathan Laxman’s error of judgement in this regard, the decapitation would not have occurred.”

Dr Laxman qualified in 1999 in Chennai, India, before coming to the UK in 2004 where she carried out roles in obstetrics and gynaecology in Stirling, Kirkcaldy and Dundee.

Der er utallige tilfælde hvor man dokumenterer at ikke-hvide snyder og svindler for at få uddannelser. Langt de fleste af disse er komplet uegnede til deres arbejde, ikke mindst de mange indiske programmører. Når så det gælder folk i sundhedsvæsenet, så er det at blodet flyder og sagerne bliver lidt mere alvorlige. Vishnavy burde være på et indisk hospital og afrive inderhoveder. De har en seriøs befolkningseksplosion i gang og den kunne godt bruge hendes brune hænders dæmpende effekt.

“Jeg har endnu ikke set et hvidt babyhoved der ikke tiggede om at blive revet af med de bare, brune næver”

Møder du en brun læge, så råb op. Bed om en dansk en af slagsen. Brug denne historie eller de mange andre, der fortæller samme historie om og om igen. Sundhedspersonale fra Afrika, Asien og Mellemøsten er en dødsfælde. Beskyt dig selv og dine pårørende. Sundhedsvæsenet gør det ikke.

Æret være den lille babys minde. Et barn der aldrig nåede at se dagslys, mens dets bøddel stadig vralter rundt på de britiske fødegange og leder efter næste offer. En ærgelig situation.

Storbritanniens maskot “Clowny”

Om Claus Boatsinker

Tjek også

“Prins raser efter racisme”

Jeg kunne ikke undgå at give projektilopkastpressen hos TV2 et klik, da prins William (ham …

1
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
1 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
1 Kommentarorer
Astrid Halfdan Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Estrup
Skribent

Babyen var også født alt alt for tidligt, 10-12 uger for tidligt. Børn der bliver født meget tidlige er meget skrøbelige, og nyfødtebabyer har generelt meget bløde knogler. Desuden forsøgte jordmoderen eller hvad hun er at få barnet ud af et hul på 4 cm diameter. Den skal være mindst 8-9 cm. Man kan nemt google sig til de simple fakta. Så hun har stort set dræbt en underudviklet, men potentiel sund baby, af hvad jeg ved af, fordi at hun ikke engang kan finde ud af det mest grundlæggende i hendes “uddannelse”.