Hjem / Danmark / Generation Censur

Generation Censur

Billede ‘lånt’ fra Identitærs nye facebook-side

Generation Identitær Danmark er som deres Franske, Italienske, Tyske og Britiske modparter blevet fjernet af Facebook. Deres småaktioner mod migrantinvasionen og deres blødkogte ideologi om at identitet er etnisk lige indtil nogen kalder os racister, blev for meget for zuccerberg og kompani som har smidt dem ud fra fjæsberg.

Umiddelbart lader det til at de stornæsede socialmedie-stalinister har klassificeret alt der bare minder om Identitær og deres adopterede store Lambda-symbol som hadsk og overtræder derfor deres retningslinjer. Identitær kan være lige så tøsede de vil, de kan nægte at sige åbenlyse sandheder som at Danmark er Danskernes land, at Danskhed er etnisk defineret selv hvis man kaldes racist, og at der er nogen etniske langnæser som gnider sig i hænderne over den langsomme og bevidste udskiftning af de europæiske folk. Hvis de taler imod berøvelsen af vores fædreland bare en lille smule mere konkret end Dansk Folkeparti og Nye Borgerliges kultur-nationalisme, særligt når der ikke er et kosher moderparti der kan lægge en dæmper på gemytterne, så er man persona non grata på sociale medier der ejes eller styres af krølhårede finansfolk.

Generation Identitares cirkel med Lambda-symbolet, eller som de kendes på facebook “Hagekors tokommanul”

Selvom vi syntes de er lidt nogle cucks, så ønsker vi dem held og lykke med deres nye facebookside, hvor længe den end holder.

Om Lord Lolland

Lars "Lord" Lolland, gennemsnitlig Lollandsk kontanthjælpsmodtager og uansvarlig redaktør på Dagens Blæser

Tjek også

Ultra kastede børn for pædofil

I 2019 lavede DR [Danmarks Rådenskab, red.] et børneprogram ved navn “Ultra Smider Tøjet”, hvor …

6
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
4 Kommentartråde
2 Tråd kommentarer
1 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
6 Kommentarorer
M KMannheimerMr. MammutLars Agerbæk med æClaus Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Kom ind i kampen
Gæst
Kom ind i kampen

At censure Generation Kontrolleret Opposition er helt fint. Det vil med sikkerhed få “ilden til at stige” yderligere, specielt hos boomerne.

Lars Agerbæk med æ
Gæst
Lars Agerbæk med æ

som jeg skrev på EB’s Nationen:

Konspirations teori? Måske Generation Identitær har fået lov til at blive oprettet for at de Europæiske befolkninger kan blive afledt? jeg mener, hele den her Tommy Robinson sag og Martin Selner, Britanny Petibone, Lauren Southern der bliver udelukket af og tilbageholdt i England.

Virker det ikke lige lovlig ‘skåret ud i pap’? Facebook ved vel udemærket godt at når de censurere på den her måde får Generation Identitær bare endnu mere opmærksomhed? Myndighederne i England ved da udemærket godt at når der kommer et forbud mod at rapportere om noget så stiger interessen.

Vi har nu haft anti-(muslimsk)immigrations partier i Europæiske parlementer i mere end 20 år og der er bare kommet flere og flere muslimer………..

Hvem står bag? youtu.be/-7ldT3YL2Kw

Claus Boatsinker
Administrator

Man kan være nok så vag eller modereret. Den internationale klike af rodløse globalister (“Juden”, lyder det fra publikum) tåler ingen dissens.

Mr. Mammut
Gæst
Mr. Mammut

Ingen reaktion fra regeringspartier som FpÖ eller Lega om censuren af Identitær? De kunne rent faktisk gøre noget ved problemet vis de gad.

Mens den amerikanske del er ret hardcore så ligger de europæiske ikke ret langt fra miletoast partier ala FpÖ, Lega, PVV, Front National, Nye Borgerlige, osv.

Har de ikke en interesse i at frede deres “unge støttere”?

Mannheimer
Gæst
Mannheimer

Vi bør støtte op om Identitær i denne svære tid. Selvom de ligner middleklasse hipster faggots i stramme bukser, er de på vores hold (team huwite). BLOOD AND SOY.

M K
Gæst
M K

Udfra Lollands beskrivelse af IG, så vil jeg sige, at han ikke ved særligt meget om dem. De siger åbenlyst, at Danmark er danskernes land og at dansk kultur ikke kan fortsætte sin eksistens uden en dansk supermajoritet i Danmark. Man kan se på deres seneste aktion i København: “Integration er en løgn – REMIGRATION (læs deportering) NU!”.

Så nej – de er ikke bare nogle unge frikadellenationalister, der prøver på at være edgy. De er RIGTIGE nationalister (jeg hadder ordet ‘etnonationalisme’).