Hjem / Akbaring / Somalier vil IKKE retur til Somalia (chokudmelding)

Somalier vil IKKE retur til Somalia (chokudmelding)

Dette er en nyhed taget fra en meget, meget lang artikel på TV2.dk som udreder en ufattelig omgang mundlort, negersvindel og ressourcetyveri i forbindelse med afskibningen af en enkelt snyltende afrikaner. TV2 blæser den selvfølgelig op med grotesk fæjk nuus, men det er også selvsamme TV2 der havde en imam direkte på i Nyhederne for at fortælle hvordan man kunne konvertere til islam. Der var endda et telefonnummer på skærmen, som Sofadanmark kunne ringe til. Således forventer jeg ikke andet fra løgnepressen. Jeg vil udplukke hvad jeg kan fra artiklen for at den ikke bliver for lang, selvom hvert afsnit fortjener en gedigen omgang sperg rage.

Det er altså en somalier som skal udvises. Somalia vil ikke have ham og moderen har så fået iscenesat et opkald fra en af sine khatgnaskende bekendtskaber, der leverer “dødstrusler”, som TV2 gladeligt og ukritisk videregiver.

Selv når EN ud af en million fremmede skal mod hjemlige himmelstrøg, sættes alle sejl på hysteriets skib, for de ved at Danmark p.t. ikke har den nødvendige hårdhed. Selv ikke når det er en ussel somalier. Gud i himlen. Vis os nåde og giv os styrke.

Saynab Iman Shikhow sad hjemme i sin stue i Vollsmose, da telefonen endnu en gang ringede. Nummeret afslørede, at opkaldet kom fra Somalia.

– Jeg ringer ikke til dig for at være venner med dig. Jeg ringer til dig på grund af de 10.000 dollars, lød en mandlig stemme i den anden ende af røret.

– …Dem vil jeg ikke tigge om. Du vil redde den gangster, du er mor til. Ellers halshugger jeg ham. Forstår du det?

Saynab Iman Shikhow satte telefonen på højttaler, så hun kunne optage samtalen med en anden telefon. For det var ikke første gang, hun var blevet truet i røret.

Hun beskylder nu de somaliske myndigheder for forsøg på pengeafpresning i forbindelse med hendes søns tvangshjemsendelse. Noget de somaliske myndigheder nægter, og som de danske myndigheder ikke vil kommentere, fordi aftalen med Somalia er hemmelig.

Hendes søn er endt som ufrivillig hovedperson i et slagsmål mellem danske og somaliske myndigheder. For ingen af landene vil tilsyneladende have ham.

Sagen fra Vollsmose har fået både Enhedslisten og Socialdemokraterne til at kræve en redegørelse fra udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg (V) om den hemmelige aftale, der er mellem Danmark og Somalia om tvangshjemsendelser.

Sidste år kom det frem i dagbladet Politiken, at Danmark har lavet en aftale med Somalia om kun at sende 12 somaliere hjem om året.

Herefter følger hele afromuggiens sagshistorik, og det er Klovnedanmark værdigt. Så absolut. Mohammed er en god dreng siger hans skolekammerater (28 andre somaliere), men han kom søreme også til at lave væbnet røveri og narkosalg, og der en lille bagatel med en udvisningsdom og indrejseforbud.

Ved hjemflyvningen, hvor muggifjæs er iført ble, er han voldelig, vrister sig fri på selve flyet og udviser TNB, såkaldt typisk negeropførsel. I Somalia siger de så bare at de ikke vil have deres affald retur, de samarbejder med hans mor i Vollsmose om at digte historier i Øst og Vest, fremviser falsk fødselsattest og trækker de danske myndigheder rundt i manegen i en udstrakt klovneopvisning. Mohmmed ender selvfølgelig…….. i Danmark. Rigtig gættet, Brodtgård, tillykke, de har vundet.

TV2 har virkelig gået dybt med denne sag, kontaktet myndigheder i Belgien, Saudi Arabien og Somalia, og generelt sat store ressourcer ind på at få denne ene, dybt kriminelle, negerparasit til at blive i Danmark. Det er ret vildt at vi stadig, med hundredtusindvis af kulsorte Mohammed-typer, ser denne insisteren på at skabe hysteriske tilstande, når blot én udvises. Det udløser “postyr” på Christiansborg. Flere partier kræver handling og medierne giver ubegrænset dækning. Landsforrædere har optimale arbejdsvilkår. Del derfor de alternative mediers artikler. Gør dit for Dagens Blæser.

Men kernen er at Danmark har lavet en aftale om at sende 12 (TOLV!!!) somaliere retur om året. Hvorfor gøre os selv til grin på den måde? Hvorfor blotlægge vores inkompetence og komplette mangel på vilje til at komme af med denne bærme? Tolv?? Sten jer selv.

Vi skal have placeret et center i et fjernt sted, hvorfra hjemsendelser skal finde sted. Muggiskæbner som ikke vil tage afsted frivilligt, eller hvis lande ikke vil have dem, placeres i dette center (f.eks. i Rwanda) og herfra sørger vores hær og efterretningsfok for at de forsvinder ud i den store verden. Vi kan gøre hvad vi vil. Når først vi ikke bøjer som siv i vinden, vil disse retarderede ulandsvæsener ikke kunne koste rundt med os. En repatrieringspolitik skal aldrig strande på grund af dem. Brug hæren. Brug alle midler. Denne sag, og afsløringen af vores uduelighed og svaghed, er et opråb om handling. Bliver en lejr blæst op i verdenspressen, så laver vi bare en på Nordgrønland. Pointen er at vi har alle kort på hånden. En repatrieringspolitik er let gennemførlig. Det er bare at komme i sving.

Nej vent. Lav en lov om at enhver modstand mod hjemsendelse udløser dødsstraf, og at kranen, permanent placeret i gården på udrejsecentret, eksekverer domme omgående. Så bliver disse forkælede indvandrere super medgørlige. Det lover jeg. Alternativet er at de dør, lol. Sådan laver man et scenarie hvor vi vinder uanset hvad. Tak mig senere.

Mit fjæs efter at have fået opkaldet om at jeg fik stillingen som kranfører i udrejsecenteret.

Læs i øvrigt hele artiklen og se hvad det er vi spilder ufattelige mænder tid, penge og mandskab på. Det er rystende.

 

Om Claus Boatsinker

Tjek også

Perverse bøsser hærger fynsk skov, Normiedanmark trækker på skuldrene

På den fynske side af Lillebæltsbroen ved Middelfart ligger den hyggelige Staurby Skov imellem familieboliger …

3
Efterlad et svar

Venligst Log ind for at kommenterer
3 Kommentartråde
0 Tråd kommentarer
2 Følgere
 
Flest stemmer
Hotteste kommentar
3 Kommentarorer
OversætterenKomponistenAstrid Halfdan Nylige kommentatorer
  Abonner  
nyeste ældste mest stemt
Informer om
Estrup
Skribent

Folk der laver kriminalitet i andres lande bør hjemsendes eller finde et andet land der vil tage imod en, som har kendskab til personens straffeatest. Andre skal ikke håndtere et andet lands affald

Komponisten
Gæst
Komponisten

Negerne og muggierne har ingen spirituel forbindelse til vor natur. De bor allesammen i ghettoer i byerne langt væk fra skovene, den vestjyske hede, stranden, klitterne og fjordene. De ved det godt selv, dybt inde i, at de ikke hører hjemme her i Nordeuropa, ligesom danskere ikke hører til i en gudsforladt ørken et eller andet sted i mellemøsten eller på den afrikanske savanne.

Alligevel er Danmarks velfærd, sikkerhed, liberale tankegang om individets rettigheder (såsom religionsfrihed…) og i det hele taget den dekadente vestlige levemåde bedre for somalierne på trods af, at de ofrer deres lands skikke og kultur ved at flytte meget langt væk.

Det er ikke hvide menneskers ansvar at tage sig af negere, det må de klare selv i deres egne lande. Hvide menneskers patologiske altruisme bliver vores egen død. Vesten bør fuldkommen stoppe med at hjælpe med noget som helst i Afrika, det ender galt med en overbefolkning, hvilket vil føre til epidemier og tørke, som er naturens måde at “rense ud” i befolkningen på. Skulle vesten så også brødføde hele det afrikanske kontinent, når befolkning når over en kritisk mængde? Og hvor vil alle de millioner vis af negere tage hen når der ikke er plads i Afrika?

Oversætteren
Skribent

Det ender galt det her.. Særligt når man tænker på, at Verden er ved at løbe tør for billig olie.. Det handler ikke længere om at redde Vesten.. Det handler om at overleve sammenbruddet..